Zeer warm ontvangst van begin tot eind

Onze geliefde had alles tot in de puntjes zelf al geregeld. Agelink was daar al bij betrokken. Ze hebben alles zoals zij het wou ook zo uitgevoerd. De communicatie was zeer goed, altijd bereikbaar. Wij werden warm ontvangen, ze dachten met ons mee van begin tot het eind. Het was een dag met een lach en een traan, maar met een goud randje.

Geweldige meedenkende lieve mensen

Het is nooit leuk om een dierbare te verliezen maar de medewerkers van Agelink helpen je met alles zijn heel erg liefdevol en het voelt in de korte tijd tot na de uitvaart alsof je een extra plekje in je hart vrij hebt gemaakt voor deze lieve mensen

oprechte persoonlijke begeleiding

Terugkijken op een mooi afscheid helpt met de verwerking van het verlies. Daarbij heeft Agelink zeker toe bijgedragen.

Vriendelijk,warm met persoonlijke aandacht

Vanaf het eerste contact erg vriendelijk en goed bijgestaan. Persoonlijke aandacht en goed geluisterd naar de wensen. Duidelijke informatie en zeer goede begeleiding! Je voelt echt gesteund in een zware en lastige tijd.

• Totale begeleiding van de uitvaart

De organisatie van de uitvaart van mijn vader is door de goede zorgen van Agelink zorgeloos verlopen

Een warme en professionele begeleiding De keuze voor Agelink was die van mijn vader zelf, nog vóór zijn overlijden. We hebben voorafgaand aan dat moment al contact gehad met Niels en Diana, wat we als bijzonder prettig en geruststellend hebben ervaren. Dankzij hun betrokkenheid waren we goed voorbereid toen het moment daar was. Ook hebben we samen met mijn vader de checklist doorgenomen, wat veel rust gaf. In de dagen na het overlijden waren Niels en Diana er voor ons, eerst voor de noodzakelijke formaliteiten, later ook voor de uitvaartdienst. Hun aanwezigheid en betrokkenheid maakten een groot verschil. De zorg en aandacht die we vervolgens hebben ervaren in de 24-uurskamer waren eveneens van hoge kwaliteit en gaven ons veel steun. De uitvaartdienst is door Diana op een uitstekende manier verzorgd. Persoonlijk, professioneel en met oog voor detail. Wij als familie bevelen Agelink dan ook van harte aan als uitvaartorganisatie.

• Totale begeleiding van de uitvaart

Liefdevol, betrokken en hartverwarmend.

Ik ben die geraakt door de betrokkenheid van het team van Agelink rond de zorg van mijn zus Karin. Alles was top en respectvol. Deze uitvaartonderneming verdient alle lof. Hartelijke groet, Namens familie Bod Werner Bod.

totaal verzorgd

fijn luisterend oor, denken met je mee, en een goede, fijne nazorg.

Zeer prettig

Tot in de puntjes verzorgd

• Totale begeleiding van de uitvaart

Zeer goed alles compleet naar wens.

Alles bespreekbaar vanaf het eerste telefoontje al een goed gevoel. Fijn overleg. Vriendelijk aandacht voor ons. Goede samenwerking met uitvaartbegeleidster, gastvrouw aulabezoek, chauffeur rouwauto.

• Totale begeleiding van de uitvaart

Er bestaat er voor mij maar een.

Ik heb helaas veel ervaring met overleden dierbare.Er is voor mij nooit de vraag wie wordt de begrafenisondernemer dat is Agelink. Bij hun ben je mens en geen nummer ze doen alles om je te helpen met wat voor probleem dan ook..

Correct en zorgvuldig.

Vriendelijke en meedenkende houding van de begrafenisondernemer. Aanloop naar de uitvaart was zorgvuldig en contact verloopt prettig

Zeer kundig en bekwaam

Erg prettige uitvaartbegeleider. Begripvol, meedenkend maar ook soms praktisch en zakelijk. Open voor wensen en ideeën.

Zeer betrokken

Alles prima geregeld, geen zorgen dat alles goed verloopt

• Totale begeleiding van de uitvaart

Een hele warme persoonlijk gerichte ervaring.

Vanaf het eerste telefonisch contact hadden wij de ervaring van een heel persoonlijke benadering. Bij vragen werd er direct en vakkundig geantwoord. Ik zal Agelink zeker aanbevelen.

geweldig

goed, direct en een luisterend oor zeer betrokken alles word geregeld van A tot Z

Volledig voldaan aan verwachtingen

Tijdens gehele procedure uitgebreide voorlichting wat de mogelijkheden voor de afscheids dienst waren. De sfeer en wensen van de familie werden intuïtief heel goed aangevoeld en voorbereiding verliep naar wens van de familie en opdrachtgever. Tijdens voorbereidingen volledig op de hoogte gehouden en benodigde taken werden goed uitgevoerd. Was in eerste instantie van harte bereid een 10 als score te waarderen, echter eerlijkheidshalve was er een klein schrijffoutje in de overlijdingskaart geslopen. Maar dan toch nog een aanbeveling waard om voor de firma Agelink te kiezen voor dit soort omstandigheden.

Professioneel en Warm

Een dierbare verliezen is heel moeilijk. Alles wat er dan moet gebeuren is nog moeilijker. Als er dan professionele bijstand is die alles voor jou op de rit zet en aanvoelt hoe, dan is dat meer dan een 10 waard,

Flexibel, Kalm en Menselijk

Vanaf het moment van overlijden tot en met de nazorg werkelijk fantastisch.

Super fijne, persoonlijke begeleiding

Eerst mijn ouders Martin en Dinie Bosman, Hengelo gld, , nu mijn man Frans. zijn door jullie verzorgd. Iedereen is betrokken, hartelijk, vriendelijk en leven mee. Het voelde vertrouwd, hartelijk dank voor jullie goede zorgen,

• Totale begeleiding van de uitvaart

Aan al onze wensen werd voldaan

Heel veel dank aan Niels Gabriël. Hij dacht met ons mee tot in de kleinste details. De communicatie verliep vlot en correct. Ook een wijziging op het laatst kon nog worden doorgevoerd.

• Totale begeleiding van de uitvaart

We werden totaal ontzorgd. Heel veel in een periode waarin emoties een grote rol spelen.

Snelle regeling

Alles was snel geregeld met een goede communicatie. Mooie locatie crematorium.

Zeer warmtevol

Ik werd menselijk en warm benadert ondanks mijn lichte beperking.

Uitstekende ervaring met Agelink

We hebben goede ervaringen met Niels Gabriël. Hij heeft een goed gevoel voor sfeer. Dit is voor ons belangrijk geweest. Je voelt je geen nummer, je krijgt het gevoel dat er oprechte belangstelling is voor ons persoonlijke verhaal. Communicatie verliep uitstekend. Afspraak is afspraak, alles werd per mail goed teruggekoppeld, er was altijd snel antwoord op een vraag.

Terborgseweg 126

7005 BD Doetinchem