Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Na een paar maanden ellende met mijn naaimachine uiteindelijk door een verhuizing bij Naaicentrum Rouwendal terecht gekomen. Hier wordt nog meegedacht en eerlijk advies gegeven om tot een goede oplossing te komen. Zeker een Naaicentrum om naar terug te gaan.
25 August 2022
Laurine
Brummen
Ik kan m'n naaimachine maar moeilijk missen. Dan moet je m'n niet de ochtend voor Hemelvaart wegbrengen voor een onderhoudsbeurt. Deed ik wel zonder bij na te denken. Maar, niet getreurd....op woensdagavond om 17.30 uur werd hij thuisgebracht. Gepoetst en wel... Wat een service! Tot nu toe alleen maar heel fijn geadviseerd en geholpen
6 June 2022
Jolanda van Lunteren
Apeldoorn
prettige ervaring, goede service...een aanrader
21 May 2022
Ria
Twello
Altijd bereid te helpen of desgewenst advies te geven. Weten waar ze het over hebben en kunnen mankementen zelf oplossen of repareren tegen een schappelijke prijs. Vriendelijk personeel.
13 April 2022
Marjan
Apeldoorn
Mijn bezoek aan de winkel voor een nieuwe naaimachine heb ik als aangenaam ervaren. Er werd goed geluisterd naar wat ik zocht en waarvoor ik de machine wil gebruiken. Na diverse machines te hebben geprobeerd kwam ik uit bij de machine die mij als eerste werd aangeraden. De workshop was een eye opener. Vooral veel praktische tips wat er mogelijk is met de machine.
3 April 2022
simone
Deventer
Ik heb mijn lockmachine gebracht voor en onderhoudsbeurt en een lock-naailes gevolgd. Dit is absoluut een aanrader als je nog niet erg bekend bent met de werking van lockmachines. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en legt alles op een zeer duidelijke manier uit. Dit is erg fijn en plezierig. Als ik toe ben aan een nieuwe machine dan koop ik deze zeker bij Rouwendal. Dank je wel voor alle hulp!
2 April 2022
Ellen
Deventer
Goede , rustige uitleg! Vriendelijke persoonlijkheid. Ruimte voor eigen inbreng. Leuk om tips en trucs te krijgen, veel geleerd! Ella Noor
31 March 2022
Ella Noor
Apeldoorn
Leuke middag gehad. Fijne uitleg over de naaimachine. Goed bruikbare tips. Coby had alle tijd voor ons.
30 March 2022
Anoniem
Vaassen
Mijn naaimachine naaide al een paar weken niet meer zo fijn. Zoekend in mijn boekjes en internet kwam ik niet verder. Tijdens mijn telefoongesprek met Cobie, kreeg ik de gouden tip en nu loopt mijn machine weer als een zonnetje! Zo fijn die vriendelijk service van Cobie.
6 March 2022
Saskia
Deventer
Mijn naaimachine (met borduurmodule) kocht ik aan het begin van de Coronatijd. Een lastige periode om "les" te krijgen, maar de eigenaresse van de zaak zocht en vond meerdere momenten om me wegwijs te maken. Hierdoor werd ik zo gestimuleerd, dat ik nu (twee jaar later) ook een lock-machine heb aangeschaft. De verschillende machines hebben veel mogelijkheden; hoe prettig is het dan dat je onder het genot van koffie/thee (en in een gezellige sfeer!) vakkundig en persoonlijk op weg wordt geholpen.
27 February 2022
Els
Deventer
In het woud van naaimachines is het fijn om persoonlijk advies te krijgen.
27 February 2022
Elly
Apeldoorn
Werd op een prettige en rustige manier geïnformeerd over alle mogelijkheden van verschillende naaimachines. Alles ervaren als zeer deskundig en prettig!
17 February 2022
mevrouw Yvonne Puijman
Laag-Soeren
In korte tijd extra info over steken die je niet veel gebruikt, maar vanaf nu wel…..
19 January 2022
Loek
Nijbroek
Ik had een naaimachine van mijn moeder gekregen, en ik wist niet hoe deze werkte. Door deze proefles kan ik nu weer aan de slag op deze machine. Superfijne service en advies, een aanrader!!!
5 January 2022
Heidi
Apeldoorn
Ik heb goede voorlichting gehad wat betreft welke naaimachine het beste bij mij past. Daarna heb ik de mogelijkheid gehad om een naailes te volgen om mijn nieuwe machine te leren kennen. Ik denk dat ik weer met plezier aan het maaien ga en mijn machine kan gebruiken met al zijn mogelijkheden.
24 November 2021
Janneke Brinkman
Loenen Gld
Ik werd een paar weken geleden voor een prikkie geholpen aan een onderdeel voor een hele oude lockmachine. Machine werd ook nog zonder kosten voor me ingeregen en afgesteld. Lij naar huis. Helaas daarna al snel weer een kapot onderdeel. Toen afspraak gemaakt voor de aankoop van een nieuwe lockmachine. Ik kon direct terecht, de machines die voor mijn wensen geschikt zouden kunnen zijn, stonden al klaar om te proberen. Ik kreeg uitgebreide uitleg en eerlijk advies. Daarna de tijd om het inrijgen ter plekke zelf te oefenen onder get genot van een kopje koffie. Extra cursus werd aangeboden maar ook met het eerlijke advies de lockmachine eerst maar eens gewoon te gaan gebruiken. Hele goede service. Aanrader@@
16 November 2021
Elly
Schalkhaar
13 November 2021
Marieke
Apeldoorn
Kundige klantvriendelijk fijne uitleg gehad. Extra les zeker aan te raden nu weet ik wat naaimachine allemaal kan.
14 September 2021
Rietje
Positief
11 September 2021
D
D
Bij de aanschaf van mijn nieuwe naaimachine werd ik duidelijk en goed geadviseerd. De les die erbij hoorde, werd op een duidelijke en ontspannen manier gegeven, met genoeg ruimte voor vragen en uitleg. Prima!
31 August 2021
Rina
Vaassen
Fijn om de machines onder deskundige leiding te mogen proberen, goed advies, goede service ook na aankoop.
27 August 2021
ans
Lieren (Oosterhuizen)
vandaag bij rouwendal geweest omdat ik mijn lockmachine niet goed had ingeregen .Wat een FANTASTISCHE SERVICE . super geholpen en met veel geduld uitgelegd wat ik anders moest doen . Daar ga ik zeker mijn volgende naaimachine weer kopen
20 August 2021
caroline
ugchelen
Een paar weken geleden een lockmachine gekocht. De verschillen tussen de verschillende machines werd goed uitgelegd waardoor ik voor mij de juiste keuze kon maken. Vandaag een workshop locken gehad en ook daar weer heldere, duidelijke uitleg met veel ruimte voor vragen.
4 August 2021
Maartje
Apeldoorn
Ik heb hier een naaimachine gekocht en daarna 2 workshops gevolgd. De deskundigheid van de medewerkers is prima. Evenals de service.
27 June 2021
Edith
Apeldoorn
Zeer fijne uitleg gehad over mijn Lockmachine die ik een maand eerder had gekocht. Ik had al wel van alles uitgeprobeerd en uitgezocht waardoor ik gelijk ook zelf mijn vragen kwijt kon. Handig boekwerk meegekregen waarin alles terug te lezen is.
23 June 2021
Karin Heersema