4 sterren: goede service, goed behandeld

Na de goede ervaring van mijn ouders met SVK Uden was het voor mij een makkelijke keuze bij het vernieuwen van onze oude houten kozijnen en voorpui door kunststof, SVK Uden dus!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor de 3e keer kunststof kozijnen via SVK gekocht. Dit bedrijf is betrouwbaar, vakbekwaam, eerlijk, klantvriendelijk en heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben alleen maar lof over svk,ons hele huis is voorzien van kunstof kozijnen en deuren en niks is de mannen teveel,ook de service naderhand is grandioos

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en duidelijke uitleg over de materialen en werkwijze.keurige afwerking en uitstekende monteurs. Wij zijn zeer tevreden over onze ramen en bij andere vervangingen zullen wij zeer zeker weer bij SVK terugkomen.top mensen bij een top bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dame, Heren, Van 20 tot en met 23 april 2015 hebben de monteurs van SVK in ons huis nieuwe kozijnen, ramen en deuren aangebracht. Eerst diende te worden gesloopt, hetgeen op een deskundige, rustige en bekeken wijze gebeurde. Er was dus, op een enkel scheurtje in het stucwerk en een enkel tegeltje na, GEEN schade. Keurig werk dus. De uitgebroken kozijnen, ramen en deuren werden direct afgevoerd. Stoepen aangeveegd en ander afval opgeruimd. Ruimte om te werken dus. In huis was op stof na geen rommel aanwezig. Vervolgens werden de nieuwe kozijnen gemonteerd, ramen en deuren geplaatst en de ruiten ingezet. Er werd zodanig gewerkt dat aan het einde van de werktijd het huis weer waterdicht was. Verder werden de tegels van de buitenvensterbanken opnieuw ingewassen en boorgaten in buitenmuren dichtgesmeerd. Zonnekap aan de achterzijde werd hoger aan de muur gemonteerd om de nieuwe, hogere, deur ongehinderd te kunnen openen en dichtdoen. Deurbel verplaatst vanaf het oude kozijn naar de muur. Daarna werd aan de binnenkant alles keurig en vakkundig afgewerkt. Kit en afwerklatten in de kleur van de kozijnen werden daarvoor gebruikt. Kozijnen, kit en afwerklatten lijken daardoor één geheel te zijn. Heel mooi. Kort samengevat: Monteurs ERWIN en TWAN hebben in vier dagen uitstekend en vakkundig werk geleverd. Niets dan lof daarvoor. We zijn over het resultaat dan ook meer dan tevreden. Onze conclusie is dat de prijs/kwaliteit verhouding perfect is. Voor vervanging van kozijnen, ramen en deuren kunnen we iedereen SVK VAN HARTE AANBEVELEN! Met vriendelijke groeten, Erik en Maria Smies Oss

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend advies, Goed in het meedenken. Prima vaklui Gewoon een heel goed bedrijf wat ik iedereen kan aanraden.

• Ervaring met: Gevelbekleding

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Géén verkopers pur sang, die alleen maar omzet binnen willen halen. Maar adviseurs die mee denken en luisteren naar de wensen van de klant. Ons huis is nu qua uitstraling exact wat we voor ogen hadden. Over de kwaliteit van onze kozijnen en de service van SVK zijn we tot nu toe zeer te spreken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit is een bedrijf die vakmanschap en service hoog in de vaandel heeft staan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf dag 1 ontzettend veel profijt van onze stevige en mooie veranda met ingebouwde goot. Je hebt dan nooit last van regenwater dat naar beneden komt druppen. Heb hem nu enkele jaren. Onderhoudsvrij..super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd fijn samenwerken met SVK. Mensen met kennis!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend bedrijf dat: - in de oriënteringsfase om kunstof kozijnen aan te schaffen uitblinkt in zeer goede informatievoorziening; - meedenkt met mogelijkheden om tot een goede keuze te komen; - zich niet opdringt; - deugdelijke producten levert, prima werkzaamheden - en uitstekende service; - bijzonder klantvriendelijk is. Ik raadt dit bedrijf dan ook ten zeerste aan !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden met het advies voor de aanschaf van onze veranda omdat het geen standaard situatie is en een hele goede prijs kwaliteit verhouding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende service met een goed maar vooral eerlijk advies. Misschien niet de goedkoopste maar naar mijn mening wel de beste in de buurt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

SVK Gevelelementen Benelux BV is het toonbeeld van een klantgericht bedrijf. Geen pressie in de offertefase, geen uitsluiting van alle mogelijke bedrijfsrisico’s in de kleine lettertjes, geen koppelverkoop van ondoorzichtige leningen, geen aanbetalingen, geen voorbehoud t.a.v. te leveren materialen en leveringstijden, etc. , etc. , etc. SVK is een witte duif in een branche vol zwarte raven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 2014 hebben wij ons hele huis van kunststof kozijnen laten voorzien.,en dit jaar(2016) een veranda.Wij zijn hier zeer tevreden over.De afwerking is prachtig en vakkundig gedaan.Prettig en vakkundig personeel. Goede service.Dit bedrijf zal ik zeker aan bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De service en deskundigheid van SVK is perfect te noemen! Niet alleen kwaliteit staat hoog aan geschreven maar zeker ook de servicegerichtheid en het persoonlijk advies. Hierdoor is het eindresultaat meer dan de verwachting deed vermoeden. Een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een bedrijf welke gaat voor kwaliteit, klantgerichtheid, flexibiliteit en een perfecte aftersales!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mensen zijn plezierig in omgang en klantgericht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij hebben goede informatie/advies gekregen over de keuze van de ramen,monteurs hebben het netjes erin gezet en netjes afgewerkt .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

SVK Uden heeft12 jaar geleden ons hele huis voorzien van kozijnen, deuren, horren.Nooit spijt van gehad.Perfecte aflevering. Vorig jaar vloog de hordeur uit de rail wat we niet konden verhelpen.Meteen een monteur om te maken gewoon service, en dat na al die jaren.l

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een bedrijf wat staat voor professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Zowel voor particulier als voor de zakelijke markt. Denken mee in de juiste oplossing en wensen van de klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top bedrijf, luistert goed naar de wensen van de klant en geeft een passend op de klant gericht voorstel. Komt afspraken perfect na. Plaatst kozijnen en deuren perfect en gaat pas weg als de klant 100% ttevreden is. Komt paar weken later zomaar even langs om te informeren of alles nog naar wens is. Na een half jaar nog eens gebeld om wat na te stellen en was er al de dag erop. ik heb ze inmiddels al diverse malen geadviseerd in mijn vrienden en kennissenkring. Ik heb helaas wel andere ervaringen met bedrijven dat als de rekening is betaalt ben je bedankt. SVK doet aan klantenbinding 👍👍👍 Aanrader! !!!!!! Gr Hennie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Problemen werden direct verholpen. Geen draagbare radio met luide muziek tijdens werkzaamheden waar de omgeving + wijzelf heel blij mee waren. Men kan altijd na verloop van tijd nog met vragen terecht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn persoonlijk contact, goed geholpen om onze wensen scherp te krijgen. Vakmannen werken netjes en laten het schoon achter. Kozijnen worden netjes afgewerkt. Na plaatsen wat problemen gekregen met achterdeur, maar ook dat werd zonder probleem vakkundig verholpen. echte professionele service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden over het totaal plaatje van SVK gevelelementen. Zeker ook over de netheid en zorg van de woning waar zij aan het werk zijn. En alles wordt weer keurig schoon achter gelaten. Wij zullen zeker meewerken aan mond op mond reclame. Wij kunnen jullie alleen maar bedanken.

Energielaan 7

5405 AD Uden