Wellicht is de prijs iets hoger dan bij anderen, dat moet u zelf vergelijken, maar als dit zo is dan maakt de kwaliteit en montage dit verschil meer dan waard. Geweldige voorlichting, geweldige montage en afwerking, keurig gewerkt, alles afgemonteerd zoals afgesproken. Geen enkele op- en of aanmerking kunnen maken. Hard gewerkt. Klasse afgeleverd. Zeker het aanbevelen waard! Bedankt team SVK! top.
Hallo Anne, IK wilde jullie laten weten dat wij meer dan tevreden zijn met onze nieuwe kozijnen. Van A tot Z is alles op tijd geleverd en perfect afgewerkt. Twan is een hele goede en netjes werkende monteur, hij verdient het dan ook om hoofd monteur te worden. Ook Marcel was erg netjes met zijn werkzaamheden. Maar met Twan overlegde wij over de werkzaamheden. Rustige man en je moet hem echt van het werk aftrekken om een boterham te eten, deze man gaat maar door. Hij verstaat zijn vak op een geweldige manier. Wees zuinig op hem. Jullie verdienen allemaal een grote tien, want vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering is alles prima gegaan. Wens jullie veel succes met dit perfecte bedrijf. Groetjes Yvonne en Rob Schwikart
We zijn op alle fronten voor 100 procent tevreden, het is gewoon een compleet plaatje .
Vakkennis, net personeel met veel ervaring!!
Ze hebben een kunststof veranda met glazen schuifwand geplaatst. We zijn heel erg tevreden en hebben totaal geen spijt.
Het is gewoon perfect gegaan, de werkers weten wat te doen en leveren goed werk af ....tevreden klant
Er werd goed geluisterd naar onze wensen en naar aanleiding daarvan werd een pirma voorstel gedaan. Onze tuindeuren zijn dan ook erg naar wens gemaakt.
We hadden al ervaring met een gelijk bedrijf uit Uden, aar die bleek niet meer te bestaan. We kwamen toen uitbij SVK. Het contact met de vertegenwoordiger was prettig en professioneel. Duidelijke uitleg en voorlichting over het assortiment. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een kunstoog kozijn vooreen groot voorraam, een elektrisch bedienbaar rolluik voor dat raam en een buitendeur. Na afspraak is alles ingemeten en wederom na afspraak is alles in een paar uur gemonteerd. Keurig netjes zonder rommel achter te laten Zeer tevreden
Een bedrijf met ervaring. Verstrekt deskundig advies met een klantvriendelijke instelling. Vakkundige uitvoering van de opdracht met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Met een 10-jarige garantie en bij storing beschikbaar. Prettig zaken mee te doen !!
Vanaf de eerste keer dat we in de schowroom waren hadden we al een goed gevoel,en dat is ook zo gebleven.Zeer vakundig en vriendelijk personeel ze weten waar ze mee bezig zijn,ze werken goed en heel netjes.Bij het volgende wat we gaan doen, gaan we zeker terug zodat we niet hoeven te twijfelen.
Zeer uitgebreide en complete offerte Kozijnen en deur zeer vakundig geplaatst. Oude kozijnen vakkundig verwijderd met grote aandacht dat het stuckwerk niet beschadigd. Afval word elke dag meegenomen en afgevoerd. Al met al niet de goedkoopste maar zeker de beste keus. Voor mij zeker weer de eerste keus bij een vervolg opdracht.
Netjes en vriendelijk geholpen. Super netjes gemonteerd en geen overbodige rommel en schade gemaakt. Dik tevreden!
Prima vaklui, gouden handjes, werken netjes, denken mee. Kortom, zeer tevreden.
Geweldig bedrijf!!!! Prijsopgave is prijsopgave. Wordt echt geen meerprijs berekend. Wat bij andere bedrijven wel vaak is. De service is helemaal geweldig!!!!! En het resultaat................ super!
ons nieuw raamkozijn is netjes en vakkundig geplaatst. het ziet er weer super strak uit.
Geachte heer/mevrouw Lemans, Wij danken u hartelijk voor uw mooie beoordeling.
Vakkundig heel erg netjes gewerkt. Vriendelijk en prettig in de omgang. Wij kunnen u deze firma zeker aanbevelen!
Geachte heer/mevrouw de Wit, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Bij mij thuis het eerste gesprek met Rob gehad, hij had meteen goede ideeën. Ook een hele mooie voordeur geadviseerd. Het is Op de dag dat de kozijnen geplaatst werden, was ik zelf niet thuis. 2 deskundige mannen hebben alles netjes ingezet. En geen rommel achtergelaten. Joop heeft zelfs nog een hoofdwond opgelopen, maar ging gewoon door! Hij heeft ook nog mijn rolgordijntjes terug gehangen. Niets was teveel. Ik beveel Svk Benelux aan iedereen aan!
Afspraken worden goed nagekomen. Goede uitstraling.
Top gemaakt-
Vanwege jarenlange positieve ervaring met SVK komen wij tot bovengenoemde beoordeling.
Beste Winny en Joop, hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling
Ik kies nooit geen ander bedrijf meer dan SVK Uden. Super kwaliteit, goede uitleg, vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook kan ik blijvend terecht mits er problemen zijn aan de pas geplaatste kozijnen, overkapping. Wij hebben nu heel ons huis rondom laten vernieuwen en opnieuw laten isoleren. En zijn heel tevreden met het afgeleverde werk! Ga zo door SVK!
Beste Laverda, hartelijk dank voor je mooie beoordeling.
zeer tevreden ziet er netjes uit
Beste Fam. Nijs, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling
Svk is echt een vertrouwd bedrijf wat verstand heeft van zaken. We hadden meerdere offertes aangevraagd bij diverse bedrijven en zagen door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk heeft svk ons overtuigt van vakmanschap en kennis. Ze leggen heel goed uit wat je krijgt en wat je keuzes zijn. In de showroom laten ze je voorbeelden zien en denken ze met je mee. Het eindresultaat is echt prachtig. De hele buurt is jalours kan ik wel zeggen. Wij zijn ze zeer dankbaar voor het meedenken en ontwerpen van vooral de deuren en laten zeker de rest van de kozijnen ook door ze doen.