Vakkundig werk en nette afwerking.

Vakkundig werk wordt geleverd door professionals. Alles netjes afgewerkt en achtergelaten. Vriendelijk personeel.

Super goed alles van aankoop tot aflevering .

Prima bedrijf, mooi produkt en goede service

Ongeveer 3 jaar geleden hebben zij de bovenverdieping van het huis voorzien van nieuwe kozijnen, nu de beneden verdieping en de voordeur. Goede service, keurige vriendelijke en nette monteurs die goed werk leveren en ook nu direct nog even kijken of er boven nog iets bijgesteld moest worden. Het probleem wat zich voordeed met de horren werd ook direct opgelost en zonder meer kosten hebben we 4 nieuwe horren ontvangen. Een top service!!

de monteurs zijn erg secuur en werken heel netjes.

We zijn erg blij met onze nieuwe kozijnen die door de monteurs van SVK heel netjes geplaatst en afgewerkt zijn.

Voor ons een goede ervaring

We worden netjes geholpen.Het personeel is vriendelijk en ruimt alles netjes op.Alles wat niet goed is wordt hersteld,wij hebben de beneden verdieping in etappes laten plaatsen en zijn tevreden over het resultaat.

Uitstekende ervaring met SVK Gevelelementen Benelux BV.

Een oude kwetsbare voorgevel met nog dikke hardhouten kozijnen die het plaatsen van de nieuwe kozijnen er niet eenvoudiger op maakt toch zijn de werknemers van SVK er in geslaagd mede dankzij hun professionele en vakmanschap gericht optreden dit zonder afbrokkelen van gevelstenen te volbrengen. Ook de after-sales service is prima verzorgd. "De klant is hier echt koning". Fijn geholpen, goed advies, duidelijke offertes, goede afspraken, uitstekende kwaliteit van de materialen kort om men doet wat men zegt.

leuke mannen

vind het alleen jammer van jullie dat ik niet geïnformeerd ben over de hor deur die later word geplaatst.

geweldig

scherpe offerte binnen de afgesproken tijd afgewerkt zeer vriendelijk en deskundig personeel en het ziet er geweldig uit !!

Super ervaring, netjes en super afgeleverd !!

Super ervaring , zeker voor herhaling

Eens SVK, altijd SVK

In de afgelopen 20 jaar hebben we ons huis van binnen en buiten totaal gerenoveerd. Al het buitenwerk- de gevelbeplating, de kunststofkozijnen met HR++glas, de deuren en tenslotte de garagedeur hebben we door SVK laten uitvoeren. Duidelijke offertes, goede afspraken, uitstekende kwaliteit van de materialen, vakbekwame en vriendelijke medewerkers (op kantoor en in de uitvoering), net werk enz. Het is haast jammer, dat er nu niets meer op kunststofgebied aan de woning hoeft te gebeuren. Ook de after-sales service is prima verzorgd. "De klant is hier echt koning".

Goede ervaring met dit bedrijf.

In één woord TOP

Via via aan het adres gekomen en niets is minder waar. Deskundig en gezellig personeel met een luisterend oor voor de klant. Niets is teveel.

Prijs kwaliteitverhouding supergoed

Goed voorgelicht en zeer netjes te werk gegaan. Ook geen onverwachte extra kosten of iets dergelijks. Men doet wat men zegt.

Prima!!

Fijn geholpen, goed advies en het resultaat is mooi.

Netjes werk geleverd

Er is netjes werk geleverd, we zijn tevreden.

Prima werk geleverd

Goede kwaliteit kozijnen, ziet er heel strak uit. 2 hardwerkende mannen, heel vriendelijk, netjes ook en behulpzaam, maar ik moest ze wel tot vriend houden met veel chocoladekoekjes Ben zeer tevreden!!!

Van begin tot eind goed verzorgd

Na overleg met de verkoopadviseur tot een mooie keus kunnen komen voor een raam en een pui. Na bezoek van de technisch expert die kwam inmeten, bleek eea toch niet helemaal mogelijk zoals voorzien. Dit werd goed opgelost! Bij het plaatsen was het team op tijd, werkte goed door, en werkte ook alles keurig af. Kortom: zeer tevreden.

Kwaliteit

Bezoek thuis door vertegenwoordiger van het bedrijf. Duidelijke offerte en duidelijke afspraken. Na akkoord meteen planning datum uitvoering werkzaamheden. Paar dagen voor geplande datum werd er contact opgenomen ter herinnering aan de datum. Werk werd vakkundig en netjes uitgevoerd. Vakmensen !

Wij zijn uiterst tevreden

Klantvriendelijk. Goed benaderbaar. Afspraken prima uitgevoerd. Oplossingsgericht. Elke avond werd de werkplek opgeruimd achtergelaten.

Super, smaakt naar meer.

Ik had al ervaring met de firma. Die was dik in orde. Vandaar dat ik weer met u in zee ben gegaan. De mannen hebben hard gewerkt en zijn heel netjes en secuur. Ik ben wederom heel erg tevreden en enorm blijen gelukkig met het resultaat! Ik kan het iedereen aanbevelen. Met vriendelijke groet. Kitty de Wit.

Perfect!

Alles netjes geleverd en gezet binnen afgesproken tijd. Ook alles netjes opgeruimd. TOP!

Top service!

De levertijd was lang, maar het resultaat is perfect!

Realisatie vervangen kozijnen zoals afgesproken.

Goede ervaring met dit bedrijf. Vanaf bepalen keuze t/m plaatsing en afwerken. Verzorgde offerte en snelle en goede afwerking. Oude kozijnen werden met beleid verwijderd waardoor praktisch geen rommel in huis. Ik heb zelfs de plafonds niet bij hoeven te werken. Top!

Prima oplevering door vakmensen

Het plaatsen van onze voordeur werd gedaan door 2 uitstekende monteurs. Vriendelijk en beleefd en vooral vakbekwaam. Dachten mee in oplossingen en leverden het werk prima op! Wij zijn bijzonder tevreden!!

Vriendelijk personeel en alles netjes afgewerkt en opgeruimd

Vriendelijk personeel en alles netjes afgewerkt en opgeruimd