Angelique heeft mij heel goed begeleid tijdens de bevalling, hierdoor kijk ik met trots hierop terug.
Een prettige praktijk waarin wij in het begin van de zwangerschap goed begrepen zijn bij de onzekerheid n.a.v. 2 eerdere miskramen. De betrokkenheid/interesse bij de miskramen hebben wij tevens als prettig ervaren. Deze zwangerschap tot 36 weken bij het Geboorteatelier geweest en daarna overgedragen naar het ziekenhuis i.v.m. eerdere keizersnede. De nazorg is erg prettig verlopen.
Wij vonden de begeleiding en betrokkenheid van het geboorte atelier super!!!! Liefs Andrea en Marianka!
Alle dames van het Geboorteatelier zijn even vriendelijk en betrokken, wat me vooral aansprak was het persoonlijke! Rosanne heeft ons het meest begeleid en ook bij de bevalling heeft ze mij heel goed bij gestaan, ben en zal haar altijd dankbaar zijn voor de geboorte van onze dochter! Onze dank hiervoor en wij raadden jullie aan iedereen aan!
Deze zwangerschap en vooral bevalling volledig anders ervaren dan mijn eerste (andere vk). Dit dankzij deze dames! Ik kan niks anders dan ze aanbevelen en ben heel erg blij datbik halverwege mijn zwangerschap naar ze ben overgestapt!
Ontzettend fijne praktijk. Professionele verloskundigen, prettig in de omgang, altijd bereikbaar en betrokken. Heel vertrouwd en veilig gevoel.
Ik ben ernorm blij dat wij gekozen hebben voor het geboorte-atelier. Ik ben ernorm blij met dr meiden die ons begeleid hebben. Mocht ik weer zwanger mogen worden, weet ik ze in iedergeval te vinden! Absolute aanrader :-)
Fijne praktijk met deskundig personeel. Daarnaast zijn de persoonlijke benadering en grote betrokkenheid erg prettig. Ze nemen de tijd voor je. Ik kan Het Geboorte-atelier van harte aanbevelen!
Heel lief mensen
Wij hebben het als een fijne tijd ervaren bij het geboorteatelier.
We zijn goed begeleid door jullie. Alleen wat ik minder vond steeds die afwisseling tussen de dames.
Wij zijn super tevreden! Mocht er ooit een 2de op komst zijn dan komen we zeker bij jullie terug.
Super praktijk. Beide zwangerschappen begeleid door hun. Echt top..!!
Vriendelijke verloskundigen. Ik voelde mij op mijn gemak en gehoord. Ik kijk met een fijn gevoel terug op mijn zwangerschap.
Aantal woorden geweldige fantastische mensen hiero!
Tijdens mijn zwangerschap maar ook na mijn bevalling ben ik ontzettend goed begeleid door de verloskundigen van het Geboorte atelier. Stuk voor stuk betrokken vrouwen, ik voelde mij goed begrepen en gehoord bij alle controles en ook tijdens mijn bevalling. Bij enige onzekerheid stonden ze altijd voor me klaar! Er wordt gewerkt volgens de laatste inzichten en er is veel aandacht voor eigen inzichten, wensen en voorkeuren. Bij een eventueel volgend kindje zien ze mij zeker weer terug! =)
Voor de tweede keer ben ik begeleid door jullie. Ik heb de begeleiding weer als fijn ervaren. Dank jullie wel!
Een geweldige praktijk met zeer betrokken en professionele verloskundigen!
Ik was erg tevreden over rosanne tijdens deen bevalling
Geweldig! Ga zo door meiden👍
Leuke enthousiaste meiden met een positieve instelling Fijn dat je met iedereen kennis maakt, zodat je bij de bevalling geen vreemde aan je bed hebt Laagdrempelig. Ik vind het zelf een drempel om te bellen. Maar jullie gaven steeds heel duidelijk aan dat ik absoluut niet voor niets belde en dat is fijn en onbetaalbaar! Jullie zijn niet voorschrijvend, maar doen dingen in overleg met de zwangere, dat is fijn. Goede adviezen. Wel kregen we de indruk dat de 1 wat meer ervaring heeft met bepaalde zaken dan de ander. Maar dat geeft niet en is menselijk en het mooie is dat jullie bij twijfel voor save ipv sorry gaan en dat hebben we als professioneel ervaren. Dank, mede door jullie zijn we er goed doorheen gekomen
Al 2 zwangerschappen ben ik door de verloskundigen van het Geboorte Atelier begeleid. De betrokkenheid, de professionaliteit en ook zeker de gezelligheid zorgen ervoor dat ik heel erg goed terug kijk op deze bijzondere tijd. Mocht ik nog een keer zwanger worden? Dan kom ik zeker terug!
Super. Hele fijne, aardige en professionele verloskundigen.
Duidelijke uitleg gekregen. Ze nemen de tijd voor je. Jammer van de vele wisselingen.
Jullie hebben mij heel goed geholpen! Toen ik onzeker was kwamen jullie met een oplossing! Jullie zijn super!
Edvard Munchweg 33
1328MB Almere
Verwondering, vreugde, hoop, twijfel, vertrouwen? Je kunt van alles voelen, alles is mogelijk. Je zoekt in elk geval een verloskundige om je verder te helpen. Je bent bij ons aan het goede adres! Het Geboorte-atelier is een vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten. Hier kun je terecht voor verloskundige zorg, echo's, anticonceptie (spiralen), lactatiekunde en coaching. Van harte welkom!