Leuke en gezellig ontvangst ze nemen de tijd voor je en ook voor de aanstaande vader nemen ze de tijd
Ik heb een fijne bevalling gehad met de hulp van Rosanna .
Lieve dames, Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen! Bedankt voor jullie warme betrokkenheid, voor jullie professionaliteit, voor jullie hartelijkheid en enthousiasme en vooral ook voor jullie begrip. Mijn zwangerschap liep niet zoals we het graag gezien hadden, maar in deze situatie zijn jullie een grote steun geweest! Dank daarvoor! Warme groet, Esther.
Super bedankt voor de zorg/informatie de afgelopen maanden! Wat een top vrouwen zijn jullie! In het bijzonder bedankt Angélique en Rosanne.
Het Geboorte-Atelier is een liefdevol verloskundigepraktijk. Alle verloskundigen zijn betrokken, professioneel en hebben alle aandacht voor je tijdens de zwangerschap, de bevalling en in je eerste kraamweek. Het kan als een nadeel voelen dat er meerdere verloskundigen zijn, maar met de consulten wordt rekening gehouden dat je iedere verloskundige een keer gezien hebt, waardoor er geen vreemd gezicht aan je bed staat tijdens de bevalling. Ook in de eerste kraamweek kan je bij ze terecht voor vragen en adviezen, ook midden in de nacht. En dat is heel fijn als je voor het eerst ouder bent geworden!
Door jullie oplettendheid en onwijs goede zorgen hebben wij 2 prachtige mannetjes op deze wereld gezet!. door jullie persoonlijke betrokkenheid heb ik mij bij allebei de zwangerschappen onwijs op mijn gemak gevoelt. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken, dat gaf een ontzettend vertrouwd gevoel! toppers!
Prettig begeleidt tijdens zwangerschap bevalling en kraamweek.
Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen, vooral met de bevalling!
Alweer Super begeleiding en zorg. Een fantastisch team.
Vriendelijk en echo's super mooi.
Ik zou jullie bij iedereen aan bevelen. Ik kijk met een fijn gevoel terug op mijn zwangerschap en de controles. Nooit heb ik het gevoel gehad dat ik teveel was of overdreef als ik belde met een vraag of een extra controle wilde. Ik kon met alles bij jullie terecht. Ik vind het dan ook erg jammer dat ik de laatste paar weken medisch werd en niet tot het einde bij jullie kon blijven.
We hebben het geboorte atelier als zeer prettig ervaren. We hadden het gevoel alles te kunnen zeggen en vragen wat maakte dat het avontuur overzichtelijker werd voor ons.
Ondanks dat ik veel verschillende verloskundigen tijdens de controles heb gezien, ben ik over het algemeen erg tevreden over de begeleiding en controles van het Geboorte Atelier. Ik ben erg blij dat Mieke mij tijdens de bevalling heeft bijgestaan. Mocht ik een tweede kindje krijgen, dan kies ik opnieuw voor het Geboorte Atelier!
Zeer professionele mensen.
Onzettend goede ervaring tijdens mijn zwangerschap. Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen! Super betrokken, laagdrempelig en iedereen even sympathiek. Enige opmerking is dat wij gedurende de gehele periode wel heel veel verschillende mensen hebben gehad met afspraken (los van de vaste groep van 4).
Super begeleiding. Ik heb alles als positief ervaren. En zeker tijdens de bevalling vond ik de begeleiding geweldig.
Ik heb tijdens mijn 3 zwangerschappen alleen de nazorg bij geboorte atelier gehad,omdat ik in het ziekenhuis liep voor controle. De nazorg was echt super. Elke zwangerschap heb ik jullie zorg als fijn ervaren. Bedankt voor de goeie zorg. Groetjes Dewi
Wij hebben het als heel prettig ervaren.
Super fijne verloskundigepraktijk. Na mijn eerste zwangerschap en bevalling keek ik al weer uit om nog eens terug te komen :-) Ook tijdens mijn tweede zwangerschap en bevalling heb ik het geboorte atelier als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij er erg thuis en er heerst een hele fijne sfeer. Het is heel informeel en deskundig! Ik kan deze verloskundigepraktijk zeker aanraden!
Er wordt echt de tijd voor je genomen en de nauwe samenwerking met de echoscopiste is een groot pluspunt. Ik heb uiteindelijk een prachtige bevalling gehad, mede dankzij de begeleiding van Angelique! Nogmaals bedankt 😃
Goede begeleiding gedurende de zwangerschap. Al vroeg in de zwangerschap werd er al meegedacht over bijv. Vroege echo ivm een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Echo's zijn professioneel maar met veel persoonlijk aandacht gemaakt. Consulten waren goed en alles kon gevraagd worden. Begeleiding bij bevalling was goed.
Super bedankt voor het begeleiden van mijn 2 zwangerschappen en mijn laatste bevalling. Jullie zijn erg prettig in de omgang en erg betrokken! Jullie zijn top meiden!
Fijne praktijk waarbij je niet het gevoel hebt een nummer te zijn
Professioneel, luisteren naar wensen van cliënt en zijn betrokken. Langdurige vervanging van verloskundigen wordt zorgvuldig gekozen.
Wij zijn ontzettend tevreden met Het Geboorte Atelier. Wij vonden dat de verloskundige waren professioneel, aardig en de begeleiding voor en tijdens de bevalling was top. Verbeteringspunten; om te kunnen bellen vaker op de dag (niet alleen met spoed), meer avondtijden beschikbaar voor afspraken en om een berichtje te ontvangen als er een vertraging van 15+ min ontstaat
Edvard Munchweg 33
1328MB Almere
Verwondering, vreugde, hoop, twijfel, vertrouwen? Je kunt van alles voelen, alles is mogelijk. Je zoekt in elk geval een verloskundige om je verder te helpen. Je bent bij ons aan het goede adres! Het Geboorte-atelier is een vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten. Hier kun je terecht voor verloskundige zorg, echo's, anticonceptie (spiralen), lactatiekunde en coaching. Van harte welkom!