Filters

10

The best midwifery ever!

The nicest, the kindest and the most helpful midwives ever. Already had 2 beautiful daughters with them and definitely can’t imagine different midwifery than Het Geboorte -atelier. I couldn’t do it without them! Thank you so much for everything you have done for us! ♥️

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn

Hele fijne mensen, ze denken met je mee in oplossingen die bij mij passen. Ze zijn erg lief, behulpzaam en deskundig. Ik heb een super fijne ervaring gehad kan niet anders zeggen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne hulp

Heel fijn team en goed bereikbaar. Echos op een locatie is super

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder

Naast de professionaliteit zie je dat er passie is voor het beroep bij de verpleegkundige. De wil om iedereen zo goed mogelijk te coachen om ervoor te zorgen dat je en top ervaring hebt. Ze zijn super betrokken en geïnteresseerd ten alle tijden. Als er complicaties zijn of hulp nodig is bij het verwerken van bepaalde dingen nemen ze dat super serieus en staan ze het hele proces naast je. Maak je je zorgen? Ze stellen je gerust of zorgen voor een dubbel check! Je wordt gehoord bij deze praktijk. Denk dat dat wel een van de belangrijkste dingen is als je zoekt naar een praktijk. Echt stuk voor stuk top vrouwen! Mocht er nog een volgende komen ziet de praktijk me zeker terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Alle afspraken zijn wij goed geholpen en was er altijd ruimte voor hulp en vragen. Het contact verliep erg prettig. Tijdens de bevalling goed begeleid waardoor er veel rust was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, top, geweldig :)

I’m very grateful for the exceptional care from wonderful professionals – kind, caring, and excellent. My experience was peaceful and happy.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne praktijk.

Ik word altijd goed geholpen en ben tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Expats friendly

Great experience! It was my first pregnancy and they made it so memorable. They all are really nice and gentle. They speak english as well and very good. 100% recommend and I will come back! :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne sfeer lieve medewerkers

Ik werd altijd fijn geholpen. Alle medewerkers waren even aardig en lief. Ben bij allebei mijn zwangerschappen goed begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

The best support I received during my pregnancy

Het Geboorte-Atelier midwifery was one of the best experiences I had during my pregnancy. All the midwives were so kind, patient and answered all our questions during the entire pregnancy. I went into labor on a public holiday. Even then, a midwife, BiBi, was available on phone and came home immediately when I dilated enough and accompanied us to the hospital. She was there motivating and supporting me and my husband throughout the entire labor. The after care support was phenomenal as well. They were really available around the clock to answer out questions through phone. They also visited us in the first weeks after we returned home to make sure things are going smoothly. I would definitely recommend Het Geboorte-Atelier for any parents to be!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles onder één dak met goede en professionele zorg, zowel tijdens als na de bevalling.

Erg tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Good

Good

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Wij hebben de zorg van het geboorte atelier als zeer prettig ervaren. Medewerkers zijn zeer kundig en betrokken. Houden contact ondanks dat ik medisch werd. Nemen de tijd voor je en zijn allemaal super lief!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne ervaring gehad

Zo blij met geboorte atelier alles werd goed geregeld. Ik voelde me erg op me gemak. Word goed geluisterd en altijd een fijne sfeer. Super lieve mensen het voelde altijd vertrouwd om binnen te komen lopen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi Ommoord terug te kijken

Het was erg fijn om onder behandeling te zijn bij geboorte atelier. De sfeer is daar fijn en bij het vragen van advies kreeg je ook duidelijk antwoord. Ook werd je serieus genomen op het moment dat je denkt dat de bevalling begint. Ik zou bij een 2e kindje weer terug willen komen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super blij met alles!

Het is de beste keuze van allemaal geweest, het personeel is supervriendelijk, ze hebben me heel goed behandeld, ook een gezellige en zeer mooi ingerichte plek. Ik zou het zeker aanbevelen! Hartelijk dank voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en huiselijk.

Ik ben wat later in mijn zwangerschap bij het geboorte atelier gekomen. Ik heb het altijd ervaren als een fijne en voor al huiselijke plek. De verloskundigen die ik heb gehad waren allemaal prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne verloskundigenpraktijk

Ik heb wederom (nu ons 2e kindje) de begeleiding van de verloskundigen van het geboorte atelier heel fijn ervaren. Omdat ik medicijn was en in het ziekenhuis moest bevallen waren zij er tijdens de bevalling niet bij. Maar de controles tijdens de zwangerschap en na de bevalling waren heel deskundig en prettig. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld. Dankjulliewel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne verloskundige praktijk!

Wij zijn echt super geholpen door de verloskundigen van Het Geboorteatelier tot ongeveer 34 weken daarna over naar het ziekenhuis ivm medisch bevalling bij ons tweede kindje keizersnee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en professioneel geholpen

Na 5 jaar weer terug voor begeleiding van onze tweede kindje tot ongeveer 34 weken daarna over naar ziekenhuis ivm medisch bevalling door bij 1ste kindje keizersnee. Heb de consulten als fijn ervaren werd naar me geluisterd en meegedacht. Ook bij de echo goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijne begeleiding

Wij hebben twee zwangerschappen bij Het Geboorte-atelier doorlopen en dat is heel goed bevallen! Vooral tijdens de tweede zwangerschap, waarbij we tussentijds aan het ziekenhuis werden overgedragen, zijn we heel goed begeleid. Na de afspraken in het ziekenhuis werd er geïnformeerd hoe het met ons ging en dat vonden wij heel attent! Gelukkig konden we weer terugkeren naar de zorg van Het Geboorte-atelier. De tweede bevalling werd ongepland een thuisbevalling en ook hier hebben wij de begeleiding als heel prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een verloskundige praktijk waar er naar je geluisterd wordt

Onze ervaring bij het geboorte atelier hebben wij als positief ervaren. De verloskundige zijn allemaal vriendelijk en kundig. Tijdens mijn zwangerschap heb ik me altijd gehoord en gezien gevoeld als er iets was of als ik het niet vertrouwde. Na een vorige heftige bevalling in het ziekenhuis heb ik dit keer een hele fijne poliklinische bevalling gehad. Er was rust en alle ruimte om mijn eigen gevoel te volgen waardoor dit echt een hele fijne ervaring was.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top!

Leuke mensen en alles is erg georganiseerd. Ben altijd goed geholpen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd goed geholpen

Ik heb een hele goede ervaring met het geboorte atelier. Ze antwoorden altijd snel op mails. Iedereen is heel aardig die er werkt. En ik ben bij mijn bevalling vooral echt geweldig geholpen. Ik heb daar zo’n goede ervaring aan over gehouden, dat was zonder Angelique niet gelukt. Heel erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Persoonlijk en laagdrempelig

De praktijk was tijdens mijn zwangerschapsperiode best druk en vol maar ondanks dat voelde het wel of je met al je vragen altijd kon binnenstappen en er voldoende tijd was voor de controles. Door de drukte werden er wel vaak verloskundige ingehuurd waardoor ik niet alle gezichten vooraf had gezien toen de bevalling begon. Ik vond dit niet zo erg want stuk voor stuk (inhuur of vast) doen de verloskundige bij jullie het werk met passie.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Edvard Munchweg 33

1328MB Almere

06-23060567

[email protected]

Over Verloskundigenpraktijk Het Geboorte-atelier

Verwondering, vreugde, hoop, twijfel, vertrouwen? Je kunt van alles voelen, alles is mogelijk. Je zoekt in elk geval een verloskundige om je verder te helpen. Je bent bij ons aan het goede adres! Het Geboorte-atelier is een vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.