Filters

9

Top!

Leuke mensen en alles is erg georganiseerd. Ben altijd goed geholpen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd goed geholpen

Ik heb een hele goede ervaring met het geboorte atelier. Ze antwoorden altijd snel op mails. Iedereen is heel aardig die er werkt. En ik ben bij mijn bevalling vooral echt geweldig geholpen. Ik heb daar zo’n goede ervaring aan over gehouden, dat was zonder Angelique niet gelukt. Heel erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Persoonlijk en laagdrempelig

De praktijk was tijdens mijn zwangerschapsperiode best druk en vol maar ondanks dat voelde het wel of je met al je vragen altijd kon binnenstappen en er voldoende tijd was voor de controles. Door de drukte werden er wel vaak verloskundige ingehuurd waardoor ik niet alle gezichten vooraf had gezien toen de bevalling begon. Ik vond dit niet zo erg want stuk voor stuk (inhuur of vast) doen de verloskundige bij jullie het werk met passie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne praktijk!

Ik ben ontzettend goed begeleid door het Geboorte Atelier tijdens mijn zwangerschap en tijdens mijn bevalling. Hele aardige en kundige verloskundige. Ook het contact met hen verliep heel goed. Ze zijn goed te bereiken via de telefoon en mail.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige verloskundige! Warme ervaring.

Ik was Zwanger van mijn derde kind en voor de tweede keer bij het geboorte atelier. Ze hebben veel oog voor je en nemen je serieus. Mijn eerste bevalling was nogal traumatisch ze doen er echt alles aan om het voor jou vertrouwd en gemakkelijk te laten voelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring!

Door de rust, zekerheid en kennis die onze verloskundige had, hebben wij een onwijs mooie en snelle thuis bevalling gehad. Fijne adviezen en zorg gekregen tijdens de consults maar ook zeker tijdens de bevalling. Veel dank dank daarvoor en een ervaring om nooit te vergeten! Ik zou iedereen het Geboorte Atelier aanraden, heel veel kennis, lieve dames, en een hele fijne sfeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top zorg

Goede zorg gedurende hele zwangerschap en daarna. Alle medewerkers begeleiden je naar wat je nodig hebt en aangeeft, zonder hun eigen visie door te drukken (dat vond ik echt heel prettig). Jouw beleving en visie wordt volledig gerespecteerd en naar gehandeld. Ik kan iedereen het geboorte atelier aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne verloskundige praktijk

Wij hebben de tijd bij het geboorte atelier als zeer fijn ervaren. Fijn dat de echo's daar gemaakt kunnen worden, er word tijd voor je genomen en naar je geluisterd, en leuke medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
8

Betrokken medewerkers met kennis maar wel veel gezichten

Betrokken medewerkers, goede inschatting gemaakt tijdens bevalling, te veel verschillende gezichten, reactie op mail snel, contact telefonisch moeizaam, nazorg voldoende, wel enkel telefonisch.

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke mensen en een fijne begeleiding

Vanaf het eerste moment een fijn contact met de dames van het Geboorte Atelier. Begeleiding gedurende de zwangerschap is erg prettig. Ze staan voor je klaar als je vragen, twijfels of andere zaken wilt bespreken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaren

Was prima komen hun afspraken na. Mooie zwangerschap gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer nuttige begeleiding voor mijn (eerste) zwangerschap en bevalling

Wij bedanken alle verloskundigen die betrokken zijn geweest bij onze eerste zwangerschap, met alle informatie en hulp vanaf het allereerste begin tot aan de bevalling en de herstelperiode. Afgezien daarvan ben ik erg tevreden met hun snelle reactie, elke keer via e-mail of telefoontjes. Alles was altijd zeer zorgvuldig verzorgd. Echt een aanrader verloskundigen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en betrokken

Leuke, ervaren en empatische professionals. Ze denken met je mee en je voelt je gehoord en gezien!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super!

Ik heb hele goede steun en hulp gehad en als er wat was kon ik altijd bellen. Super vriendelijke mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Lovely support

This is a nice, cozy midwife practice in Almere. The midwifes are all really nice and supportive and helped me navigate the Dutch system. I ended up with a medical reason to go to the hospital, but really appreciated all the care during my pregnancy up until the situation changed and I was handed over to the care of the hospital.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze zijn absoluut de beste

Zeer tevreden!! Echt een aanrader! Ben zo blij dat ik voor deze dames heb gekozen! Er werd vanaf dag 1 goed naar mij geluisterd! Ondanks dat de zorg aan het einde van mijn zwangerschap werd overgenomen door het ziekenhuis bleven Ze alsnog contact op nemen om te kijken hoe het met ons gaat en dat voelde heel fijn! Je kan altijd met al je vragen bij ze terecht, ze leggen alles goed aan je uit.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele lieve dames en goede zorg!

Tijdens de zwangerschap goede begeleiding gehad, bij vragen altijd ruim de tijd om alles te bespreken. Tijdens de snelle bevalling goede en rustige begeleiding. Hierdoor bleef ik ontspannen en was de bevalling gelukkig zoals ik dat had gehoopt. En kijk ik hier enorm positief op terug!

 • Aanbevelen? Ja
5

Wij hebben niet het gevoel gehad alsof we werden gehoord.

Wij hebben in onze kraam week opstart problemen met onze zoon gehad, van geel zien tot ruim 7,5% afvallen en het niet erin krijgen van zijn flessen. Wij hebben hier meerdere keren contact over opgenomen, maar hadden niet het idee dat we werden aangehoord of dat er wat met ons gevoel werd gedaan. Ook hebben wij de eerste dag dat jullie kwamen niks vernomen dat er iemand langs zou komen, en de communicatie met de kraamhulp verliep ook niet soepel. Erg jammer, wij hebben gister 6 november ons eindgesprek gehad over het algemeen maakte onze zoon een prima doorstart in de loop van deze week alleen zijn kleur was nog geel. We moesten vandaag 7 november een terugkoppeling geven over de kleur van onze zoon nog steeds geel. Gelukkig hadden we vandaag iemand aan de telefoon die ons wel wou aanhoren, met als gevolg dat we met spoed naar het lab toe konden. Hierin jammer dat wij de hele week zijn aangehoord en hier niks mee is gedaan, en dat het op de laatste dag wel kan. Wij hebben de laatste 2 verloskundiges in onze week als zeer prettig ervaren, lief voor onze kleine en ook het hondje bij ons thuis. Wat hierin dan wel weer minder was, was dat wij iedere dag iemand anders hadden die bij ons de huisbezoeken deden. Het is denk ik fijner om het bij 1 a max 2 personen te houden, dan loopt ook hierin de communicatie weer soepeler.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn erg tevreden over de gegeven zorg.

De zorg bij Verloskundigenpraktijk Het Geboorte-atelier hebben wij als erg prettig ervaren. Ik voelde mij vertrouwd en gehoord. De zorg tijdens de bevalling was ook goed, ik voelde mij op mijn gemak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top verloskundigen

3x bij het geboorte atelier gelopen en alle keren als zeer positief ervaren. Iedereen is vriendelijk, denken mee en zijn heel kundig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele goede begeleiding tijdens de zwangerschap gehad

Wij zijn heel blij met de service van het team van Het Geboorteatelier. Alles werd duidelijk uitgelegd en ze waren altijd bereikbaar voor vragen vanuit ons.

 • Aanbevelen? Ja
6

Prima praktijk tijdens zwangerschap

Ik ken deze praktijk al lang want ik ben hier 9 jaar geleden onder controle geweest. Toen was deze praktijk nog kleinschalig en kende je de verloskundigen. Inmiddels is het Geboorte-atelier erg groot geworden, waardoor er niet zoveel persoonlijke aandacht is. Bij de geboorte van mijn oudste dochter kreeg ik een persoonlijk geschreven geboorteverhaal, nu moest ik tot twee keer aan toe vragen om mijn geboorteverslag, ook stond er geen geboorteverhaal. Begrijpelijk dat er meer gezichten te zien zijn gezien de grootte van de praktijk, maar jammer dat de kleinschaligheid weg is. Misschien is het een idee om tijdens de kraamtijd rekening te houden wie er visite doet (wie heb je gezien tijdens de zwangerschap?) en dat je die verloskundige een visite laat doen. Ook n.a.v. Mijn bevalling had ik nog wel een telefoontje verwacht van de paktijkmanager om mijn bevalling te evalueren, en hier lering uit te halen voor de toekomst. Ik zie dat de mensen die hier werken betrokken zijn bij hun werk en de zaken serieus nemen tijdens de zwangerschap maar in vind vooral de nazorg heel nihil.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en vriendelijke begeleiding

Werd geluisterd naar wat mijn wensen waren. Ze gaven mij het gevoel van vertrouwen. Vanaf het moment van mijn weeën heeft de verloskundige mij weten gerust te stellen en heeft ons op een fijne manier naar de bevalling begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer attent, zorgzaam en professioneel!

Professioneel en hebben alles in huis. Zelfs 20 weken echo wordt intern gedaan. Tevreden met de praktijk en blij met onze zoon!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne begleiding tijdens de zwangerschap en bevalling!

Wij zijn echt super geholpen door de verloskundigen van Het Geboorteatelier!

 • Aanbevelen? Ja

Over Verloskundigenpraktijk Het Geboorte-atelier

Verwondering, vreugde, hoop, twijfel, vertrouwen? Je kunt van alles voelen, alles is mogelijk. Je zoekt in elk geval een verloskundige om je verder te helpen. Je bent bij ons aan het goede adres! Het Geboorte-atelier is een vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.