Filters

10

De aller beste verloskundigenpraktijk!

-hele vriendelijke, lieve en professionele verloskundigen. - ik heb altijd een heel fijn gevoel gehad bij jullie. Tijdens mijn zwangerschap voelde ik me vaak onzeker, en als ik even belde of langs kwam tijdens het spreekuur namen jullie toch mijn zorgen weg. - als ik een cijfer mocht geven, zou ik een 10 geven. Alles is zo goed geregeld bij jullie, mogen jullie als team ook heel trots op zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzetten betrokken en kundig top personeel!

Ik ben ontzettend blij met de zorg die het geboorte atelier geboden heeft. Het personeel is erg kundig, vriendelijk en bieden snel de juiste hulp. Zelf ondanks de Corona maatregelen hebben ze mij en de kleine goed inde gaten gehouden en ingegrepen daar waar nodig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne begeleiding

Hele fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap en bevalling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik heb een super ervaring met het geboorte atelier! Allemaal lieve vrouwen die mij super hebben geholpen gedurende zwangerschap! / na de bevalling!

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goed

ik ben heel tevreden met jullie. goed werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne begeleiding

Ik ben vanaf het begin goed en deskundig begeleid. Jammer dat de controles wat anders/afstandelijker werden door Corona. Maar daar konden jullie niets aan doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

I felt in good hands.

Ever since the first contact, I had a good feeling and experience about Atelier. This was my first pregnancy so I was very much new to this whole world, and also general working of things around this in The Netherlands. Good communication, always available, whenever I was in doubt. I was given timely and appropriate guidance every step of the way. Really appreciate also Halima who handles the daily general phone number, already she was able to provide very good information and tips, and otherwise always made sure I was called back by one of the midwives. Atelier is group of midwives providing services. During various appointments there wasn't always the same person I was dealing with, however there was never a gap of information/knowledge/approach for me and my pregnancy. Last but not least, I was due in the midst of Coronavirus situation, and Atelier also handled this very well, making sure we are appropriately informed and there is no gap if services. If I'm ever pregnant again, I'm definitely going back here!

 • Aanbevelen? Ja
9

prima

mijn ervaring is goed, geen klachten ik had een stagiair bij de bevalling aanwezig. Zij heeft ook mijn bevalling begeleid. dit ging erg goed en er was genoeg controle van de verloskundige zelf uit, dit gaf een fijn gevoel. Zeker aan te raken als je zwanger bent!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijne begeleiding van ervaren verloskundigen!

Bij zowel mijn eerste al tweede zwangerschap bij Geboorte Atelier onder controle geweest. Mocht er ooit een derde komen ga ik weer zonder twijfel naar deze dames toe. Ze nemen de tijd (ondanks de covid-19 die er heerst bij mijn tweede zwangerschap), luisteren naar jouw wensen. Ik wilde heel graag net zoals bij mijn eerste ook bij de tweede thuis bevallen maar omdat mijn vliezen braken en de baby nog niet was ingedaald hebben ze mij toch alles laten proberen om de baby toch te laten indalen. Gelukkig lukte dit en heb ik onder de begeleiding van Rosanne en een stagiaire weer een superfijne thuis bevalling gehad! Dank jullie wel, allemaal fijne en deskundige verloskundigen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en heel meelevend!!

Super goed geholpen door verloskundige in opleiding onder supervisie van een ervaren verloskundige. Heel deskundig. Zeer meelevend!!! Toppers. Heel hartelijk bedankt voor jullie rust, maar zeker ook heel duidelijk en adequaat wanneer het er op aankomt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden, zeer lieve en vakbekwaam personeel

Ik heb met mijn vorige zwangerschap ook bij het geboorte atelier gelopen en was toen zeer tevreden, dus nu ook weer bij het geboorte atelier aangemeld voor mijn 2e zwangerschap. Ondanks de rare tijd met corona , altijd goeie duidelijke informatie gehad. Verloskundige met geduld en altijd even vriendelijk en lief, en denken altijd met je mee. Zeer goeie ervaring gehad en zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke en betrokken verloskundigen

Alle verloskundigen in de praktijk heb ik als zeer vriendelijk en betrokken ervaren. Tijdens deze vreemde tijd met corona werden we heel goed op de hoogte gehouden over de nieuwe richtlijnen en hebben ze geprobeerd om de zorg zo goed mogelijk voort te zetten. Tijdens de bevalling ben ik ook goed begeleidt door de verloskundige in opleiding! Mocht het ons gegund zijn om nog een kindje te krijgen in de toekomst dan kom ik zeker terug bij het Geboorte atelier.

 • Aanbevelen? Ja
9

Comfortabel

Super lieve verloskundige. Voelde mij direct op mijn gemak. Erg blij met mijn keuze voor dit praktijk! Aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

SUPER!

Ontzettend blij met de lieve dames van het Geboorte Atelier. Ze hebben mij nu bij twee zwangerschappen heel fijn begeleid. Absoluut een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

The patient

It was the best care as I could wish. Very friendly, and, helpful midwives. With any problem and question they will always help and are available to the patient. They have a big knowledge and experience.

 • Aanbevelen? Ja
10

Absoluut een onvergetelijke ervaring met uitstekende zorg!

De snelheid waarmee Rochelle op mijn telefoontje heeft gereageerd en gelijk naar mij toe is gereden, heeft ervoor gezorgd dat ik zorgeloos thuis kon bevallen. Vervolgens heeft zij mij met al haar rust en steun, uitstekend tijdens de bevalling begeleid. Eveneens, de goede nazorg ben ik erg van te spreken. Heel bezorgd en vol met medeleven. Ondanks dat het tijdens deze crisisperiode voornamelijk telefonische afspraken/overleg waren, voelde ik veel liefde. Ik wil Het Geboorte Atelier hierbij nogmaals bedanken voor alle zorg die jullie mij hebben geboden. Jullie zijn toppers!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top zorg

Dit was mijn tweede zwangerschap waarbij in begeleid ben door het geboorteatelier. Altijd super zorg, proffesioneel en iedereen neemt altijd ruim de tijd voor je. Met ruim 39 weken thuis bevallen en ook tijdens de bevalling was de begeleiding weer super. Ik kan iedereen het geboorte atelier aanraden, je voelt je er direct op je gemak!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vol vertrouwen mijn zwangerschap door

Ik heb een moeizame zwangerschap gehad. Een hoop lichamelijke kwalen en daar kwam de stress van mijn werkgever die mij onder druk bleef zetten bij. Jullie hebben altijd mij bijgestaan. Bleven advies geven. Ik ben er vol vertrouwen doorheen gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne verloskundige praktijk!

Dachten goed met ons mee naar aanleiding van zorgen/problemen van vorige zwangerschap, hele fijne begeleiding tijdens de thuisbevalling die ik zo graag wilde, prettig dat ze meegingen naar het ziekenhuis toen ik plots met de ambulance mee moest, goede communicatie over de Corona maatregelen en ze deden er alles aan om het ondanks al die maatregelen een zo prettig mogelijke ervaring te laten zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder goed bevallen.

Erg vriendelijke verloskundigen. Denken erg met je mee, en er wordt naar je geluisterd. Profesioneel in hun werk. Je wordt niet behandeld als een nummer, maar als een zwangere vrouw.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kort maar intensief

Ik ben overgestapt rond week 25, maar al snel nam het ziekenhuis de controles over. Ook na mijn bevalling waren de dames aanspreekbaar. Toch heb ik deze korte periode een goede indruk gekregen en zal dit zeker onthouden bij een volgende zwangerschap. Ik zal Het Geboorte-atelier zeker aanraden bij anderen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele leuke verloskundigen allemaal!

Hele leuke praktijk met leuke meiden! Luisteren goed naar je, nemen de tijd voor je. En maken de mooiste echos op de praktijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Empatisch, begripvol en positieve ingesteld

Ik heb mijn periode bij de geboorte atelier zo positief ervaren. Ik heb me altijd gehoord gevoeld door de verloskudingen van de geboorte-atelier. Hierbij wil ik ze nogmaals bedanken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne en vakkundige medewerkers

Ik heb de begeleiding en zorg door het geboorte atelier erg prettig ervaren. Tijdens de zwangerschap heb ik bijna het hele team ontmoet en goede gesprekken en controles gehad. De echo’s waren ook top! Toen ik medisch werd was het geboorte atelier nog steeds betrokken bij de zwangerschap. Het is fijn om op jullie terug te kunnen vallen. Na de zwangerschap ben ik ook goed begeleid,

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en betrokken

Wij zijn door een verhuizing aan het einde van mijn zwangerschap overgestapt naar het geboorteatelier. Toch voelde het meteen vertrouwd.

 • Aanbevelen? Ja

Over Verloskundigenpraktijk Het Geboorte-atelier

Verwondering, vreugde, hoop, twijfel, vertrouwen? Je kunt van alles voelen, alles is mogelijk. Je zoekt in elk geval een verloskundige om je verder te helpen. Je bent bij ons aan het goede adres! Het Geboorte-atelier is een vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd