Filters

10

Hele fijne zorg tijdens mijn zwangerschap

Ik kan iedereen het Geboorte Atelier aanraden. Hele fijne begeleiding gehad tijdens en na mijn zwangerschap. Alle zorgen nemen ze serieus en ze zijn altijd bereikbaar. Ik kijk met een fijn gevoel terug op deze periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer huiselijke, betrokken en deskundige verloskundigenpraktijk

Wij hebben ons ontzettend welkom, geholpen en gesteund gevoeld bij Het Geboorteatelier. Het is een zeer warme en huiselijke praktijk, niet alleen letterlijk door de uitstraling van de fysieke praktijk en behandelkamers, maar ook door de empatische en vriendelijke medewerksters, ieder met een zeer hoge deskundigheid. Ze nemen stuk voor stuk ruim de tijd voor vragen, geven passende adviezen en denken goed mee. Zowel tijdens de zwangerschap als daarna in de kraamtijd heb ik dit zo ervaren. Ik heb me altijd zeer welkom en gehoore gevoeld. In deze praktijk wordt duidelijk maatwerk toegepast en wordt goed naar de cliënt en haar behoeften gekeken: geruststelling waar nodig, goed passende adviezen voor elke situatie. Ik zou deze verloskundigenpraktijk altijd aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend.

Mijn zwangerschap en bevalling is begeleid door de geboorte atelier. Vanaf begin tot het eind was top. Jenny heeft mijn bevalling begeleid en dit was zo perfect. Ik ben haar zo dankbaar voor alles.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hartverwarmend

De beste zorg die je je kan wensen, in mijn ervaring, tijdens je zwangerschap, maar ook daarna. Alle verloskundige zijn heel lief en ontvangen je met een warm hart. Precies zoals het hoort. Altijd moeilijk om zo een ontzettend mooie periode af te sluiten. Dank allemaal voor de goede zorgen tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding gedurende de hele zwangerschap en voornamelijk de bevalling.

Ik heb mij gedurende de hele zwangerschap heel fijn gevoeld bij het geboorte atelier. Met name tijdens de bevalling werd er veel rekening met mijn wensen gehouden en werd er zo goed gehandeld door de verloskundige (Rochelle). Ondanks dat niet alles ging zoals verwacht kijk ik positief terug op mijn bevalling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Te vreden geholpen

Verloskundige waar iedere zwangere vrouw over droomt, dank jullie wel

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne praktijk, voor de tweede keer mogen ervaren!

Onze tweede zoontje mogen verwelkomen met begeleiding gedurende de zwangerschap van het geboorte atelier. Enkel fijne ervaringen aan overgehouden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warme persoonlijke verloskundige begeleiding

Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel. Tijdens de zwangerschap zijn we goed begeleid, er werd echt naar ons geluisterd, ook de periode dat ons kindje in stuit lag wat bij mij wat angsten op riep gezien ons eerste kindje in stuit geboren is voelde wij ons begrepen en werd er goed mee gedacht met voor ons een vroegere liggingsecho in te plannen. (Gelukkig bleek toen ons kind gedraaid naar hoofd :-) ) Ook kijken wij heel mooi terug op de bevalling met de verloskundige. Rochelle hielp mij enorm in alle fases en voelde haar fijn aan wat nodig had. Bedankt!! Ook heb ik een korte periode (trauma) coaching gehad bij Angelique. (Wat zij ook voor niet zwangere of kinderwens etc. geeft iedereen is welkom) Dit heb ik vanwege oud zeer uit mijn verleden wat door kwetsbaarheid van zwanger zijn en hormonen omhoog kwam willen onderzoeken en behandelen. Hierin heb ik mij enorm begrepen gevoeld en voelde ze haar fijn aan in de intake wat ik nodig had om te doen qua begeleiding / coaching-vorm. Het heeft mij gegeven wat nodig had om dingetje een plek te geven en in NU te zijn met mij zelf en indirect mijn gezin. Kortom wij raden Het Geboorte-Atelier absoluut aan als je een warm, persoonlijk en fijne begeleiding wil in je zwangerschap! Maar ook de tijd na de bevalling, huisbezoeken en als wat was het gevoel dat we gewoon mogen bellen! Nogmaals allen dank voor deze mooie periode met jullie!!! Groetjes, Marije en Maarten

 • Aanbevelen? Ja
10

It was wonderful and very informative experience

Het atelier team was always available to answer any questions we had, the entire journey was very well supported and all the mid wifes were very well trained and added personal touch in all our appointments. We thank the entire team once more.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne praktijk!

Ook met mijn 2e zwangerschap weer bij het geboorte atelier. Lieve en fijne dames! Allemaal even leuk en aardig. Altijd welkom, en denken met je mee. Afspraak is ook echt afspraak, en plannen fijn vooruit. In een woord SUPER! Ik weet niet of er ooit nog een kindje bij komt, bij ons. Maar anders kom ik graag weer bij jullie terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

Waar een persoonlijke benadering nog vanzelfsprekend is.

De huiselijke sfeer in de wachtkamer toont al aan dat de zwangerschap en bevalling in deze praktijk nog als vanzelfsprekend persoonlijk benaderd worden. In het ziekenhuis voelde ik mij een 'nummer' maar de dames van Het Geboorte-atelier bleven ontzettend betrokken bij ons gezin.

 • Aanbevelen? Ja
8

Warme sfeer en meedenkende verloskundigen

İk ben maar kort bij het geboorte atelier geweest ondat ik medisch was en doorgestuurd werd naar het ziekenhuis. Er word meegedacht bij het maken van een afspraak. En ik heb een intake gehad wat ik prettig heb ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne verloskundige praktijk!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij het geboorte atelier. Alle verloskundige waren erg vriendelijk en hebben mij de juiste info gegeven

 • Aanbevelen? Ja
8

Comfortable and welcoming

My experience was quite nice with Geborte Atalier. They organized everything in an order and let me know when I needed to know anything about my pregnancy process. Midwives were always welcoming with my questions and I really trusted them about the advices. The only thing is that I was expecting more ultrasound checks after the 20th of the pregnancy. However, perhaps there is no need to do it. When the next ultrasound is performed in 35th of week, midwife send us directly to the hospital because of the breech position. So, in general I was advised and taken care of carefully and the process went well. Moreover after the birth Atelier followed up me and my baby very well and I was able to ask easily my questions and concerns, even I didn't need to call them since they were calling and coming to my home to check us. Thanks to all midwifes and other Atelier employees who supports the process end to end.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne verloskundigen die alles eraan doen om je een fijne bevalling te bezorgen.

Fijne ervaring. Goede hulp en adviezen gehad. Er werd veel moeite gedaan om de bevalling te kunnen laten verlopen zoals we wensten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Good

Good. I will recommend it to my friends.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Mijn super goed ervaring bij Het Geboorte-atelier.

 • Aanbevelen? Ja
10

De beste zwangerschaps- en geboorte-ervaring.

Mijn man, mijn kindje en ik zijn Geboorte-atelier heel dankbaar, want zij hebben onze zwangerschap en bevalling met liefde en zachtheid begeleid. Ze stonden altijd klaar om onze 1000 vragen en zorgen te beantwoorden en waren altijd erg aardig, ze legden ons alles uit in het Engels. Taal was nooit een barrière en we voelden ons altijd gesteund door het hele team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele fijne verloskundigenpraktijk!

Super positieve ervaring! Vanaf dag 1 en zelfs met de bevalling voelde ik mij helemaal op mij gemak, gehoord en veilig. Ik ben super goed begeleid bij de geboorte van onze eerste dochter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne praktijk, persoonlijk en meelevend

We zijn ontzettend fijn ontvangen in t geboorte atelier. We hebben goed contact gehad ondanks dat ik medisch werd en de meeste controles dus in het ziekenhuis moesten. Toch bleven ze regelmatig contact zoeken. Ook waren we welkom voor extra momentjes als we dit wilde. Dit gaf een fijn gevoel. Het is echt een aanrader om hier tijdens je zwangerschap begeleid te worden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige praktijk

Het Geboorte Atelier is een fijne praktijk. Je rouleert per afspraak waardoor je (waarschijnlijk) alle verloskundige wel een keer gezien hebt, zo is de kans groter dat het aan je bed geen complete vreemde is die je voor je hebt. Persoonlijk heb ik fijne begeleiding gehad van Bibi, Jennyvairve en Rochelle. Echt hele fijne meiden die mij een heel fijn vertrouwd gevoel hebben gegeven tijdens de zwangerschap en bij de visite. Zeker w.b.t mijn vragen en toen nog onzekerheden over borstvoeding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne begeleiding gehad

We hebben een fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap. Wij waren zelf vaak ongerust door ons twee zwangerschap wat niet goed afgelopen was maar we zijn door alle verloskundigen goed geïnformeerd en gerust gesteld. Hartelijk dank hiervoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en liefdevol!

Wat hadden wij deze verloskundigenpraktijk ook graag bij de zwangerschap van ons eerste kindje willen hebben zeg! Vanaf de eerste afspraak tot en met de laatste afspraak voelde het fijn, werden we serieus genomen, was de ervaring met alle dames die ons behandeld hadden erg goed en voelde we op ons gemak. Het Geboorte-atelier raden wij zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring was super fijn

Ik voelde me altijd gehoord, ze namen al mijn zorgen en vragen serieus aan en ze zijn goed benaderbaar / bereikbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

The best midwifery ever!

The nicest, the kindest and the most helpful midwives ever. Already had 2 beautiful daughters with them and definitely can’t imagine different midwifery than Het Geboorte -atelier. I couldn’t do it without them! Thank you so much for everything you have done for us! ♥️

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Edvard Munchweg 33

1328MB Almere

06-23060567

[email protected]

Over Verloskundigenpraktijk Het Geboorte-atelier

Verwondering, vreugde, hoop, twijfel, vertrouwen? Je kunt van alles voelen, alles is mogelijk. Je zoekt in elk geval een verloskundige om je verder te helpen. Je bent bij ons aan het goede adres! Het Geboorte-atelier is een vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.