Super vriendelijk team Mercator en een heel goede rijschool.Instructeurs waren top.
Goede lesgevers met de nodige dosis geduld. Duidelijke instructies en goede kennis die ze bijbrengen met de mogelijkheid om zelf wat je weg te zoeken.
Het was super, de naam van de lesgever weet ik niet meer.
Top instructeurs
zeer aangenaam. de lesgever bleef altijd vriendelijk, ook wanneer er fouten gemaakt werden. ik kon voldoende vragen stellen en ik kon zelf bepalen wat we die les gingen doen. ik kreeg overal voldoende uitleg over.
De lessen volgen de voortgang van de student en sterke begeleiding wordt gegeven.
Ik vond het een leerrijke ervaring en het werd op een duidelijke en correcte manier overgebracht.
Was gewoon geweldig! Ge-wel-dig
Familiaire, vertrouwelijk en rustgevende. Veel ervaring en vakkennis. Dank u daarvoor.
Thank you for proactivity and flexibility! Great way of teaching and support, readiness to find the best solution in case of inconvinient hours/location have made the experience pleasant.
Ik heb me ingeschreven voor een evaluatiles. Na de les heb ik geen concrete verbeteringspunten gekregen wel dat ik nog moet oefenen en meer uren van de rijschool nemen. Totaal 12 u heb ik genomen waarbij weinig nadruk op manoeuvres. Op de examen heeft mijn lesgever gepraat wat moet ik doen, we waren niet eens op de openbare weg.
De lessen waren zeer leerrijk en aangenaam. We vertrokken altijd op het juiste uur en de rijschool heeft me veel verder geholpen.