Ik pakte slechts 4 uur les maar die werden super efficient benut! Ik had nog nooit op de openbare weg gereden , en na een half uur les reed ik al op de steenweg.De tweede les werd besteed aan snel terugschakelen en snel stoppen en vertrekken in lage vitessen .Na deze 4 uur was ik volkomen op mijn gemak op de baan , ik reed nog 3 maanden met papa rond en behaalde dan mijn rijbewijs. Super tevreden over jullie diensten !
Vriendelijke ontvangst, afspraken werden steeds gerespecteerd (goede organisatie), duidelijke en volledige informatie... nooit enig probleem gehad. Lesgever was rustig professioneel en to the point. Gaat goed om met zijn klanten
Zeer goede rijschool. Zeker een aanrader. Heel vriendelijke en professionele mensen
Goede praktijklessen, veel bijgeleerd wat zeker van pas komt in de toekomst.
Duidelijke communicatie, er werd op voohand duidelijk gemaakt dat na 20 lesuren het attest niet sowieso meegegeven wordt. Na elke les wordt goed geëvalueerd. De lessen waren didactisch goed aangepakt, prima lesmethode voor mij. Positieve ervaring!
Rudi was als lesgever echt op en top, van les 1 tot les 10 geen enkel probleem gehad, alles zeer goed en duidelijk uitgelegd, bij twijfel zal hij altijd motiveren, en blijft compleet eerlijk
Zeer goede opleiding, door een erg goede rij instructeur. Hij bleef altijd rustig en stelde me op mijn gemak.
Ik ben zeer tevreden over de lessen die ik heb gekregen. Na de lessen voelde ik me vertrouwd genoeg om zelfstandig met de de auto te oefenen
De lessen waren heel duidelijk en plezant. Hij gaf heel veel praktische tips en stelde me op mijn gemak. De mensen achter de balie waren ook heel hulpvaardig.
Goede, rustige en aangename lesgevers die alles goed uitleggen. Zeker de mogelijkheid om extra vragen te stellen en een zeer goede auto.
Heel vriendelijke ontvangst en duidelijke weergave van de mogelijke planning. Zeer goede praktijklessen met veel tips en heel veel variatie!
Ik had de beste ervaring met de rijschool. Hoewel ik niet geslaagd ben, heb ik op korte tijd veel bijgeleerd en heeft Jeroen met veel enthousiasme en motivatie van me een chauffeur gemaakt die graag met de auto rijdt. Iets wat ik van mezelf niet verwacht had. Gisteren heb ik mijn examen afgelegd en ben ik gebuisd. Na het examen hebben we meteen een nieuw moment ingepland, maar vandaag was ik aangenaam verrast wanneer ik telefoon kreeg om volgende week een 2de examen in te plannen in plaats van 14 juni wat we oorspronkelijk hadden afgesproken. Wekelijks keek ik uit naar mijn lessen met Jeroen en vond het zelfs spijtig dat er weken waren waarin we niet oefenden. Omdat ik in het oude systeem zat kon ik niet zonder de rijschool oefenen, van ons beiden een frustratie. Toch dachten we beiden dat ik er klaar voor was. Jeroen heeft me tijdens het examen zelf nog de kans gegeven om te corrigeren wanneer ik de snelheidslimiet overschreed, maar heeft gewacht totdat de examinator ingreep, daarvoor ben ik hem ook heel dankbaar want ik weet dat hij zijn rijbewijs kwijt zou kunnen geweest zijn. Vanaf die opmerking van de examinator panikeerde ik en heb ik de rest van het examen ondermaats gereden. Jeroen heeft me goed opgeleid en ik voelde me volledig op mijn gemak bij hem in de auto ookal was de stress die ik had gisterenmorgen echt ongezond, hij heeft me erboven op geholpen en me terug zelfvertrouwen gegeven. Ik kijk uit naar mijn rijles met Hugo volgende week en hoop dat hij even grappig is als Jeroen! Bedankt Mercator! Hopelijk zien jullie mij volgende week donderdag voor de laatste keer.
Missie volbracht: De missie van Mercator is toekomstige chauffeurs opleiden tot veilige, bekwame, milieubewuste en sociale weggebruikers door middel van innovatieve opleidingsmethoden. De mens staat daarbij steeds centraal.
Zeer aangename mensen en zeer goeie rij instructeurs.