Het was een vlotte en leerrijke ervaring. Op de 20 uren dat ik gevolgd heb ben ik echt een goede chauffeur geworden. Het leren nadenken over je acties op de weg en hoe met je wagen omgaan zijn buiten de verkeersregels heel vaak aan bod gekomen. Ook waren de oefeningen en tips die ik kreeg om thuis te oefenen erg handig en goed van toepassing.
vriendelijk onthaal, aangename leraar
Ik heb eerst 4u rijles genomen. mijn eerste deelname aan het rijexamen deed ik ook met mercator, hier was ik gebuisd Vervolgens deed ik het zonder de rijschool en was erdoor. De lessen waren correct, ik kon vragen stellen, er werd niet meer gezegd dan nodig, zodat alle informatie onthoudbaar was
Instructeur was een Armeense vrouw die niet duidelijk sprak en om de paar seconden zicht en de les zo snel mogelijk achter de rug wou hebben omdat ze een afspraak had en dat meerdere malen tegen mij moest zeggen.
Nvt
De praktijklessen ging heel goed. Er werd op jou niveau gehandeld en niet naar war gehaald moest worden op bv. les 4. Er was ook veel ruimte voor vragen.
Andere lesgever juist voor het examen die nauwelijks iets zei en zeer beperkt extra uitleg gaf. Deze les was om alle puntjes op de I te zetten en bij te sturen.
Renilde is geweldig! Ze is streng maar rechtvaardig en gebruikt ook regelmatig wat humor, iets wat mij enorm hielp om niet gestresst te geraken. Ze is heel enthousiast en geeft je als leerling zelfvertrouwen in je capaciteiten. Bovendien is ze heel medelevend en onthoudt ze alles wat je haar zegt (van vorige sessies), wat voor een vertrouwensband zorgt. Ik vond het ook geweldig dat ik van een vrouw leskreeg die dan nog eens fantastisch kan rijden. Het stigma dat vrouwen niet kunnen rijden klopt dus helemaal niet!! Dikke danku Renilde, je bent een topvrouw!
Ondanks dat ik heel lastminute 20 uur rijles wou plannen, gingen alle lessen vlot. Er werd gefocust op een goede chauffeur worden en niet alleen op het slagen voor het examen. Renild nam de tijd om alles goed uit te leggen, ook al moest ze daarvoor soms langer blijven.
Zeer goede uitleg over dewegcodes en tips in het verkeer. Moest een lessen reeks volgen met aangepaste wagen voor cara.