Het was moeilijk met de diensten. Rudi en hans waren de beste maar ik had alleen een les met hen.
Goede ervaring, uitstekende lesmethode en duidelijke instructies. Praktijkexamen heb ik nog niet afgelegd.
Vital is een hele goede lesgever die naast de techniek ook let op attitude en veiligheidsperceptie. Hij heeft me van mijn rijangst afgeholpen en ik rij nu zelfs met plezier.
Frans is iemand die een bestuurder op zijn gemak stelt. Hij is zeer vriendelijk en bekwaam. Ik beveel hem warm aan aan jonge bestuurders.
Elke les was een puur plezier
Na een kort telefoontje kon ik een datum vastleggen voor praktijk lessen te komen volgen en kreeg ik een schema met wie ik les had, waar en om hoelaat. Ik kon vragen stellen wanneer iets niet duidelijk was en kreeg altijd spoedig antwoord.
Ik nam een pakket van 20u zodat ik achteraf alleen zou kunnen oefenen. Ik denk dat ik slechts les 4 van de 20 voor de eerste keer de koppeling heb mogen gebruiken in het verkeer. Tussen les 5 en les 6 zaten twee weken waarop geen rijles ingepland was. Ik had dit niet zo opgegeven en was beschikbaar tijdens deze periode. Mijn instructeur wist me achteraf te vertellen dat ik door die lange periode niet te rijden een achteruitgang had opgelopen, wat denk ik niet de bedoeling is. Ik ben slechts tijdens les 9 aan manoeuvres begonnen. Uiteindelijk heb ik mijn 20u niet behaald. Ik begrijp dat het elke leerling op zijn tempo is en dat de instructeur mag oordelen dat je de 20u niet krijgt. Maar daar tegenover verwacht ik regelmatige lessen die me iets bijbrengen, en niet les 1-3 zo goed als alleen mogen sturen. Ik begrijp niet dat mijn instructeur zegt dat 'mijn inzicht uitstekend is' en ik alsnog mijn 20u niet krijg. Daarom was mijn ervaring bij Rijschool Mercator een teleurstelling.
Ik voelde mij enorm op mijn gemak ! Vriendelijke en leuke mensen.
Zeer tevreden. Joris is een enthousiaste en bekwame lesgever die weet hoe hij ingewikkelde concepten moet uitleggen via grappige maar duidelijke analogieën.
Toffe mensen dat je op zeer korte tijd goed leren kennen om u zo goed mogelijk les te kunnen geven.
Zeer vriendelijke mensen, de rijlessen waren zeer leerrijk!
bedankt voor jullie goede inzet
Het was echt een leuke tijd tijdens mijn rijlessen. Alles was rustig en goed uitgelegd. Het enige probleem is dat ik mij niet kon inschrijven voor het exam.
Zeer vriendelijke service van het hele team
Lesuren snel en persoonlijk ingepland. Lessen to the point en aangepast naar mijn maat. Op twee weken tijd rijbewijs A in handen, wat heb je meer nodig?