Zowel het onthaal als Vital waren supervriendelijk en behulpzaam. Voldoende tijd, en uitleg steeds uitgebreid gekregen.
Goede uitleg, staan open om vragen te beantwoorden.
Ik ben overgeschakeld van een andere rijschool en super tevreden dat ik het heb gedaan! Mercator doet echt hun uiterste best voor je!
Goed.
Na deze periode van 20u les ben ik aangenaam verast hoeveel ik heb kunnen leren beginnend vanaf nul. Een belangerijk punt voor mij was de vriendelijkheid van de lesgevers waardoor ik snel mijn zelfzekerheid op de baan kon opbouwen.
Een "belangrijkste" lesgever kan ik niet aanduiden, ik heb zowel aan Reyn als aan Bram heel veel gehad. Toffe gasten die je met raad en daad bijstaan en die na verloop van tijd vrienden worden inplaats van een gewone lesgever. Dit is helemaal niet negatief, want er zijn veel mensen die hun dan ook gewoon veel meer op hun gemak voelen. Super bezig, keep up the good work! Mvg een tevreden ex-lesvolger. Ricardo Jacobs
Hele fijne instructeurs, zowel Reyn als Bram.... en geduldig en behulpzaam
Ik raad het aan iedereen aan om daar te gaan heel toffe sfeer en gemakkelijk in omgang. Zeer duidelijk naar afspraken toe en een super lesgever. Naar toegankelijkheid voor de lessen ben ik super tevreden heel soepel naar mijn werkuren toe en op zaterdag leskrijgen was voor mij zeer interesant
zeer positief ervaren de verschillende lesuren die ik gehad heb bij Michel, ook om lessen aan te vragen ging het vlot. Raad het zeker iedereen aan
Goede lessen en fijn lesvoertuig.
Top instructeurs, altijd positief en behulpzaam. Vlot in omgang met zelfs een lach en een zwans maar toch leerrijk. Voor de planning vol lof om mijn 9H om te zetten in 12H en toch mijn examendatum te kunnen behouden. Thx to Vanessa
Praktisch inplannen, zeer goede lesgever: veel tips en nog een paar fouten ontdekt
Mijn ervaring was dat ze hun lessen niet serieus nemen. Ze beginnen nooit op tijd met de les en Dany Claerbout is een zeer onbekwame lesgever. Volgens hem is het nooit goed, hij kan niet lesgeven en leert parkeren slecht aan. Mijn ervaring met hem was heel ongemakkelijk en ik deed nooit iets goed in zijn ogen. En Marina Lambrechts is vriendelijk maar neemt het rijden niet echt serieus als u het mij vraagt. Ik ben heel ontevreden met de rijlessen. Zeker voor de prijs dat ik betaald heb vind ik het tegenvallen en slecht aangeleerd. Dany Claerbout heeft zelfs op een gegeven moment gezucht omdat ik niet goed genoeg parkeerde volgens hem! ik had spijtiggenoeg bijna altijd les met Dany Claerbout. De laatste les heb ik gelukkig Johan Laermans gehad als rij instructeur en dat was tenminste een deftige en professionele les!
Heel goed, Renild is een toppertje