mijn lesgever was Jean Paul Tuts (niet gevonden in de lijst)
Zeer jammer dat mijn instructeurs altijd te laat waren, met 5 minuten vertraging af en toe kan ik nog leven maar telkens zeker een kwartier te laat vind ik niet meer kunnen! Daarbij vind ik het ook niet aanvaardbaar dat 1 van mijn instructeurs zegt ana het begin van mijn les “ik ben daarnet te laat vertrokken en heb mijn half uur pauze niet kunnen nemen!” En daarna 10 minuten van mijn les gebruikt om in het bureau pauze te nemen terwijl ik daar met mijn vingers sta te draaien, zo heb ik wel meerdere verhalen! Ook vond ik het zeer vervelend dat er tijdens de les heel het privéleven wordt verteld waardoor er vervolgens vergeten wordt of ik links of rechts zal moeten afslaan en ik uiteindelijk fouten maak daardoor. Daarbij als ik uiteindelijk een les niet ben kunnen gaan wegens spoedopname in het ziekenhuis moest ik nog eens 50€ betalen ondanks mijn papa naar de rijschool Is gegaan om de instructeur te waarschuwen zodat hij daar geen 2h moest staan draaien en ik een attest van het ziekenhuis had. Zeer jammer want hiervoor heb ik geen 2 zomers gewerkt om dan bijna 1400€ neer te leggen.
Ik had vroeger rijbewijs van Iran ,maar nadat ik me in Mercator heb ingeschreven en sommige praktijklessen heb gevolgd,kon ik met regels meer kennis hebben en ook mezelf overtuigen ervan dat ik altijd bewust en voorzichtig moet zijn tijdens het rijden.
De lessen waren tiptop in orde! De lesgever Vital was heel geduldig, duidelijk en georganiseerd. Ook de ondersteuning van het personeel mbt de planning was uitstekend. Een heel vriendelijke en gezellige omgeving waar ik me meteen op mijn gemak voelde.
Mijn rij-instructeur was Hanne Naegels (ze stond niet in de lijst). Ze was zeer vriendelijk, geduldig en ik heb al veel geleerd.
Zeer goed!
Heel vriendelijk, heb maar 2 uur rijles gehad om te zien of ik examenklaar was en heb hier enorm veel bijgeleerd. De instructeur vult de les met dingen waarop ik wil oefenen, geeft achteraf ook oprechte commentaar over wat goed was en wat mijn werkpunten nog zijn. Over het algemeen zeer te vreden.
Alles is goed en vlot verlopen.
Alles ging heel vlot, van het inplannen tot het examen was alles duidelijk en 100 % klantgericht. Vooral ook bedankt aan de mensen van de planning om zo flexibel te zijn en mee te zoeken naar een oplossing.
Bij Mercator terecht gekomen na faillissement van Rijschool Minerva, te weinig info & geen tarieven ONLINE voor mensen in mijn situatie. Daarna wel goed geholpen op kantoor en telefonisch. Ik weet niet of ik een lesovereenkomst met tarieflijst ontvangen heb, ik denk van niet. Ik heb zelf naar de berekeningen moeten navragen voor het te betalen bedrag. Heel vriendelijke instructeur, maar soms te anecdotisch om dingen uit te leggen, voor mij mag het meer to the point.
Ik had in augustus een aanvraag ingediend. Deze werd niet betwoord. Ik ben dan zelf naar de rijschool gegaan en dan werden mijn rijlessen ingepland. De lessen zelf verliepen vlot. Ik heb er zeker veel van bijgeleerd en er was altijd ruimte om vragen te stellen.
Zeer goede en serieuze rij-instructeurs. Zeer pedagogisch, veel plaats voor uitleg, streng maar zonder onaangenaam te zijn.
Zeer goede begeleiding van Michel!
Ik kan alleen maar positieve dingen vertellen over mijn ervaringen bij Rijschool Mercator. Ik ben er goed begeleid geweest door zowel administratieve medewerkers als mijn begeleiders in de wagen.
Goeie opleiding, zal zeker adviseren hier les te nemen.
Afspraken maken en problemen oplossen ging heel soepel. Ook de lessen zelf waren goed georganiseerd, duidelijk en to the point. 12u rijles is eigenlijk niet veel, maar dankzij de permanente stroom aan tips en tricks van de lesgever was het voor mij voldoende om te slagen!