heel goed, veel info gekregen en extra tips
Ik heb enkel en alleen positieve ervaring. Alles is op een zeer professionele niveau georganiseerd. De informatie kwam altijd op tijd. De lesgever Renild Keppens is zeer ervarende instructeur, zeer geduldig en duidelijk. Ik ben echt tevreden met deze rijschool. Bedankt voor jullie deinst!
Mijn rij instructeur stond er niet tussen dus heb ik iemand maar aangeduid ik had kim hij was super heeft me altijd geholpen en was altijd zeer geduldig super ervaring
Mijn voornaamste lesgever was Pieter De Ceuster en was zeer tevreden met hem als lesgever. Ik kon al redelijk goed rijden maar dankzij zijn tips en instructies kon ik de puntjes op de i zetten en ik heb dan ook het gevoel dat ik veel heb bijgeleerd. Bedankt!
Het waren hele leuke en leerzame lessen. Je kon alles vragen en je kreeg voldoende uitleg. De praktijklesseb werden aangepast als men even naar binnen wou gaan, vanwege de kou, waardoor de praktijk en theorie gemengd was. Kort samengevat, een leuke ervaring!
De aanpak van de praktijklessen verliepen zoals ik had gehoopt. De stress die ik in het begin had, was na de eerste vijf minuten rijden meteen weg. Het is een geleidelijk proces waar je veel uit leert!
Het was een positieve ervaring
Heel vriendelijke service, toffe lesgevers en voelde me op mijn gemak!
Alles verliep heel vlot. Lesgever was vriendelijk, begripvol en geduldig. Heb veel bijgeleerd (autostrade rijden, voldoende anticiperen, snelheid goed in de gaten houden …). Heb na mijn hersenbloeding een grote stap in de positieve richting gedaan. Bedankt iedereen !
Bedankt voor alles !!
Ik heb enkel 20uren les gedaan met Robbeets Didier. Dé specialist in rijlessen. Perfectie in lesgeven en uitleggen. Dank u !!!
Vital was een prima lesgever.
Goede rijschool, zeer vriendelijke en behulpzame lesgevers.
flexibele praktijklessen is een pluspunt