In totaal heb ik 26 uur les genomen, na 20 uur ben ik alleen beginnen rijden maar om de feeling met de rijles wagen niet te verliezen had ik nog 6 uur bijgenomen. Deze waren uitstekend verlopen met verschillende lesgevers aangezien men rijinstructeur een ongeluk had meegemaakt. Voorts goede communicatie met het administratief personeel, ik heb alles praktisch via mail kunnen oplossen.
De rijlessen met Hanne waren altijd heel leuk, en ik heb echt de indruk dat ik binnen die 20 uur veilig en zelfstandig heb leren rijden!
Ik kan alleen maar positieve commentaar geven over de rijschool Mercator! Top lesgever (Renild) en super vriendelijke mensen aan de bureaus! De lessen waren heel leerrijk en aangenaam. Ook niets op het examen aan te merken! Bedankt voor leuke samenwerking!
Heel leerrijk
het was een super ervaring met heel veel uitleg en de lesgever was uitstekend.
Vriendelijke instructeurs met expertise die me in 20u perfect zelfstandig leerden rijden.
Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij de lesgever. Er werd duidelijke uitleg gegeven en er was zeker tijd voor vragen. Je kan op je eigen tempo doorheen de lessen. Het was een fantastische ervaring!
Super goede lesgevers, met inhoud en kennis. Behulpzaam. Reyn is een zeer goede instructeur
Super vriendelijk ontvangen geweest van begin tot einde aan receptie! Enorm veel hulp gekregen bij vragen van Cristina, hartelijk dank hiervoor! Mijn begeleider(Niyazi) , ik kon lij geen betere wensen!! Hartelijk dank topteam!! Volgende rijkessen zijn zeker terug bij jullie!! Thanks voor alles. Groetjes Timothy
Zeer goede instructeurs, duidelijke en opbouwende feedback.
Super ervaring! Heel veel bijgeleerd van zowel Fred als Reyn. Allebei zeer goede instructeurs met een pak ervaring, die de tips en de tricks over motorijden altijd met de nodige humor kunnen overbrengen aan de leerling. Zou het zo opnieuw doen!
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de rijlessen.
Inschrijving was vlot verlopen, ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De praktijklessen waren erg goed en op de leerling afgestemd. De lesgever bleef steeds kalm en stelde mij gerust, wees me op mijn fouten en gaf mij tips of uitleg waardoor ik deze in de toekomst niet zal herhalen.
20u rijles genomen, geen opmerkingen. Heel vriendelijke lesgevers en voldoende hulp waar nodig. Veel bijgeleerd gedurende de 20u rijopleiding, zeker een aanrader.
Ik heb heel veel aan de lessen gehad, ze hebben me echt goed geholpen in mijn voorbereiding voor het examen. Kim was een zeer aangename instructeur, ik zou hem aan iedereen aanraden!
veel bijgeleerd , op een rustige en leervolle manier , men neemt ruim de tijd om alles zeer goed uit te leggen en aan te leren , een echte aanrader