Supervriendelijke en gepassioneerde lesgever, goede moto's en terrein.
Mijn begeleidster heeft mij heel goed begeleid tijdens de lessen en voor het examen. En ben daar door direct geslaagd voor mijn praktijkexamen. Je kon altijd terecht als je vragen had bij haar of op het bureau, bedankt voor de goede service. IK kan jullie ten zeerste aanbevelen. Mercator is een toprijschool.
meer duidelijkheid over de reserveles, wanneer dat deze eraankomt zodat deze duidelijk optioneel is. Ik volgde al de lessen op mijn planning gewoon en merkte niet op dat ik de reserveles had genomen. Ook stond niet op de planning dat dit een reserveles was. Dit koste me uiteindelijk 160 extra euro. Ik vond dit niet erg want de les was waardevol, maar anderen zouden hier gemakkelijk erg gefrustreerd over zijn.
geen
Zeer toffe, plezante en aangename lesgever!
Variatie (openbare weg/manoeuvres/voorbereiding examen) Tips & verbeteringen Spontaan in zowel rijles als planning
Het waren zeer leerrijke en leuke lessen
Goede lesgeving
Mijn leservaringen met Sven waren in één woord super. Van bij het begin klikte het meteen en de lessen verliepen altijd vlot. Sven is er niet de man naar om je met het verwijtende vingertje op je fouten te wijzen, maar behoudt de focus op zowel wat goed gaat als op de werkpunten. Hierdoor blijf je je zelfvertrouwen en "rijdurf" behouden. Het praktijkexamen moet nog worden afgelegd.
Ik vul dit in als moeder van een zoon die ik zelf ook wil leren rijden. Ik apprecieer het enorm dat het als vanzelfsprekend werd beschouwd dat ik meeging tijdens de eerste les (we moeten les 2 nog plannen), het is voor ouders ook heel belangrijk en leerrijk om betrokken te worden.
Top instructeur echt respect
Zeer goede rijschool, had zelf geen ervaring en heb op 12 uur mijn rijbewijs a 2 gehaald. Zeer vriendelijke lesgevers.
Lessen gevolg in Zoutleeuw Top!
Ik vond de rijles enorm leerrijk. Ze gaven mij tips over hoe ik dingen gemakkelijker kon doen.
De rijlessen waren zeer goed. Door te rijden op de plekken waar ik het examen zou afleggen waar heel handig aangezien het soms hectisch is om Leuven te rijden.
Gerrit was een zeer vriendelijke instructeur! Ik heb heel veel aan de lessen gehad.
vriendelijke en rustige hulp in mercator Leuven voor informatie te vragen over motorrijbewijs. communicatie voor mijn lesplanning ging vlot en ik kon ook extra vragen stellen waar ik snel een antwoord op kreeg. Praktijklessen zijn leerrijk en aangepast aan de leerling. De instructeur bekijkt iedereen apart en geeft aan wat de werkpunten zijn. goede bijsturingen en goede lestechniek. Instructeur stond zeer open voor vragen. Ik voelde me zeer goed voorbereid op het examen. alle communicaties en lessen gingen vlekkeloos.
Zeer goede uitleg gekregen, voldoende ervaring op de openbare weg opgedaan. Lesgever stond altijd klaar voor het beantwoorden van vragen en gaf goede tips en uitleg.