De keren dat ik ben geweest wordt ik vriendelijk ontvangen, en hoef niet lang te wachten op de afspraak. Met een kopje koffie wordt er rustig, duidelijk en deskundig samengevat waarvoor getekend wordt. Als ik het pand verlaat heb ik het gevoel dat mijn zaken veilig en goed behandeld en gearchiveerd worden.
we zijn weer prima geholpen een prima bedrijf top geregeld
Snel, vriendelijk en efficiënt
Goed geholpen, vriendelijke mensen
Ruime ervaring met Notaris Boon en altijd een betrouwbare partij geweest. Door langdurige relatie is Notaris Boon ook proactief en meedenkend omtrent onze vraagstukken.
alles liep vlekkeloos
Zeer goed.
No nonsense kwaliteit tegen een redelijke prijs!
Deskundig advies en warme aandacht.
Tijd tussen intake gesprek en ondertekening was te lang. Pas na een telefoontje werd er direct actie ondernomen.
Koop woning Goed ontvangen deskundig personeel!
Goed geholpen
Vriendelijke en deskundige mensen, ben zeer tevreden.
Heel fijn om zo behandeld te worden. Immers zijn wij geen Notarissen en hebben weinig verstand van zaken. Toch is er ruimte om alles uit te leggen en altijd tijd om aanvullende vragen te beantwoorden. Communicatie staat hier hoog op de agenda !!
Aankoop woning in Lisse
We zijn uitstekend geholpen door de medewerkers van Notaris Boon.
Aanvraag en verwerking van hypotheek akte werd snel en duidelijk verwerkt.
Er werd tijd voor ons genomen,alles werd duidelijk uitgelegd.Aan te bevelen kantoor.
Deskundig en goede service!
Alles was prima
Notris Boon is een kantoor, waar nog altijd voldoende tijd genomen worden om deze, toch niet alledaagse dingen, toe te lichten. Ook bij de uitvoering is dit persoonlijke tintje er, waarbij de kosten minstens concurrerend zijn.
Ik werd heel aardig te woord gestaan, een aantal maal toen ik toch nog allerlei dingen wilde vragen die voor mij nieuw waren. Geen probleem dat ik vaker belde!!
Fijne, aardige mensen. Helpen super en leggen goed uit!
Terwijl wij vol spanning ons eerste koophuis aankochten, zijn wij goed geholpen door Notaris Boon. Jullie hebben ons gerustgesteld en alles liep zeer soepel. Echter had ik het fijn gevonden om een respons te krijgen of de benodigde documenten goed aangekomen waren. Ik heb toen gebeld naar het kantoor en zij vertelde mij als ik niets zou horen dat het dan goed was. Dat heeft mij gerustgesteld.
Duidelijke communicatie, deskundig. Helaas werd er, ondanks het tijdstip, geen koffie of thee aangeboden.
Heereweg 266
2161BS Lisse
Notaris Boon is een modern notariskantoor in Lisse met een rijke traditie in de Duin- en Bollenstreek. Belangrijke elementen van onze dienstverlening zijn: Kwaliteit, heldere communicatie en persoonlijke aandacht voor onze cliënten. Bij ons kantoor in Lisse kunt u onder andere terecht voor: levering of hypotheek voor de woning, starten of overdragen van een onderneming, het maken van een testament of samenlevingscontract en het verdelen van een erfenis. U krijgt van ons een helder advies op uw vragen die soms juridisch en fiscaal complex kunnen zijn. Daarbij zoeken we naar praktische oplossingen en houden we rekening met de belangen van de partijen.