Ik ben altijd fijn geholpen tijdens mijn zwangerschap, de begeleiding tijdens de bevalling vond ik ook erg fijn, ik voelde mij weg om mijn gemak en mocht aangeven wat ik wel en niet prettig vond.
Ik had heel goed ervaring met verloskundigenpraktijk Lucina. Ik was goed begeleid en genoeg informatie gehad en ze luisteren graag naar je problemen.
Erg betrokken, vriendelijk. Goede begeleiding bij bevalling.
zeer goede zorg van het begin tot het einde van de zwangerschap. Ook tijdens de bevalling
Fijne verloskundigenpraktijk. Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik tijdens mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd heb gehad. Bij een zwangerschap in de toekomst kom ik zeker terug!
Ik heb alleen maar meer dan lof voor de verloskundige van Lucina!!Het zijn stuk voor stuk vrouwen met het hart op de goede plek en hart voor hun werk, geweldig om te zien!!Ik vind het jammer dat het voor mij nu voorbij is, om bij hun te mogen komen. Heb 4x een geweldige tijd mee mogen maken. Bedankt daarvoor!!
Algeheel goed. Leuke en vooral lieve meiden die ons geholpen hebben
Ik ben erg goed begeleid foor Lucina en hun betrokkenheid bij mijn hele proces voelde alsof ik niet er alleen voor stond. Een prettig gevoel is dat en goede ervaring met ze.
Heel betrokken en reageren heel adequaat , wat ik ook heel prettig vond was hoe vaak jullie nog na mijn bevalling zijn geweest voor mij en voor mijn zoon, Silvijn! Nogmaals bedankt!!!!
Erg gedreven en professioneel personeel. Staan altijd voor je klaar. Ook na de bevalling. Erg prettige praktijk.
Fijne begeleiding gehad, zeer gewaardeerd!
Prettige omgang en ze nemen goed de tijd om eventuele vragen te beantwoorden.
Ik vind het een fijne praktijk, en beveel het zeker aan! Fijne en professionele verloskundigen en baliemedewerksters. Enkele minpuntjes voor mij waren 1) dat een aantal keer door Lucina afspraken verkeerd genoteerd waren 2) spreekuren liepen geregeld/bijna standaard minimaal een kwartier uit 3) ik vond alle verloskundigen superfijn, alleen Mirjam heeft mij helaas weleens onzeker doen voelen
Dank voor de aanbeveling. Ook heel goed dat je verbeterpunten noemt. Wat betreft de verkeerde afspraken: excuus hiervoor. Hier zullen wij weer meer alert op zijn. Door de diverse locaties en verschillende dagen gaat het wel eens fout en ook wij vinden dat vervelend. Dat de spreekuren soms uitlopen komt doordat we graag aandacht en tijd aan iedere zwangere willen geven. En soms neemt dit iets meer tijd in beslag dan een geplande afspraak. Maar ook dit zullen we intern meenemen als verbeterpunt.
Ik heb tweemaal gebruikgemaakt van de diensten van Lucina. Met name de persoonlijke,warme en professionele benadering zijn wat mij betreft de sterkste punten van Lucina. Als verbeterpunt raad ik hun wel aan om met name te werken aan hun externe communicatie gericht op de 'client.' Dat mag wat mij betreft wat professioneler ongeacht de inhoud; van relevante praktijknieuws tot aan uitnodigingen voor evenementen. Van mij krijgen ze voor nu een dikke en welverdiende 8. Dames, bedankt voor de goede zorgen.
Bedankt voor de positieve feedback. Ook het verbeterpunt is een goede tip. Wij kunnen onze externe communicatie zeker verbeteren. Op dit moment werken wij aan een vernieuwde website, dus hopelijk is dit al een stapje in de goede richting!
Vond heel goed en fijn
super zorg bedank allemaal
Fijne, persoonlijke en betrokken praktijk
Zeer goede begeleiding! Hele fijne praktijk!
Ik heb de praktijk als erg prettig ervaren! Zou zeker een volgende keer weer teruggaan naar Lucina.
Top verloskundigen zijn het! Niets meer dan lof en ik heb totaal geen minpunten op aan te merken.
Jullie hadden echt een super goede communicatie onderling waardoor ik jullie ook heel professioneel vond. Jullie wisten altijd precies alle informatie over mij als ik belde, dit gaf een vertrouwd gevoel! Kortom, de begeleiding was top!
Altijd goed bereikbaar en er werd genoeg ruimte gegeven voor vragen en onzekerheden
Heel erg hulpzaam!
Goede hulp, prettige en uiterst vriendelijke verloskundigen die hun vak verstaan!
Wij zijn bij deze praktijk voor het kinderwens spreekuur geweest. We voelden ons zeer op ons gemak en kregen behalve veel tijd vooral veel goede en nuttige informatie Mochten we zwanger raken gaan we ons zeker aanmelden bij deze praktijk. We hopen dan ook tot snel!!
Selma Lagerhof -erf 47
3315AR Dordrecht