erg vriendelijk en behulpzaam dames
Voor de tweede keer heb ik een zwangerschap doorlopen onder begeleiding van Lucina. Helaas tweemaal een bevalling in het ziekenhuis op medische indicatie in plaats van thuis, anders was vast ook de begeleiding tijdens de bevalling door Lucina super geweest!
Zeer tevreden over de zorg van Lucina. Persoonlijke benadering, goed op de hoogte, betrokken, ontspannen, goed bereikbaar etc. Prettig zou zijn als er ook echo's gemaakt kunnen worden op alle locaties.
Heb een prettige begeleiding gehad bij Lucina. Superaardige verloskundigen allemaal.
Super lieve verloskundige.. erg begipvol! Hebben een luisterend oor en geven goed adcies. Ook na de controle week telefonisch advies gekregen, zelfs dan nemen ze de tijd voor je, super fijn!! Ik kan iedereen deze praktijk aanbevelen!
Zeer goede begeleiding, ik voelde mij in de beste handen bij het hele team
Super fijne verloskundigenpraktijk. Heel mooi centrum met veel disciplines onder 1 dak, allemaal gericht op de zwangere vrouw. Hele persoonlijke zorg en ze kennen je echt. Luisteren naar al je vragen en passen hun zorg persoonlijk aan op je wensen. Heel fijn! We hebben een prachtig kind en zijn jullie ontzettend dankbaar!
Ik had alleen nazorg bij Lucina, maar deze was prima!
Het zijn allemaal stuk voor stuk topvrouwen! Zeker aan te raden!!!
Prettige verloskundigen, persoonlijk en betrokken.
2x fijne ervaring met thuisbevalling. Professionele verloskundigen!
Ik vind heel leuk
Vond fijn dat ze me gerust konden stellen en toch mijn kleine zijn bloed lieten testen super fijne meiden allemaal
Bij beide zwangerschappen en bevallingen goede begeleiding gehad. Geen vraag was te veel. Het was altijd leuk om op het spreekuur te komen.
De eerste 2 weken waren echt niet makkelijk met onze kleine meid. Die heeft best uit een diep dal moeten komen. Maar daar zijn wij door jullie heel goed in gesteund en geholpen. Jullie waren nodig en waren er ook voor ons! Super bedankt!!
Ik ben heel tevreden over jullie zorg. Zowel als tijdens de zwangerschap en zeker bij de bevalling. Heb alles als heel prettig ervaren en ben jullie zeer dankbaar voor alles.
Ik ben tijdens mijn zwangerschap goed begeleid en ook tijdens de bevalling. Jullie hebben een heel fijn team. Ga zo door.
Dit is mijn 2de kindje en weer had ik voor lucina gekozen ik ben supper tevreden met alle vragen kon ik terecht werdt heel erg goed geholpen lieve meiden
Ik ben te tevreden over lucina de verloskundigen waren vriendelijk.
Ik heb de meiden van lucina als zeer fijn ervaren en hebben mij zeer goed geholpen tijdens mijn zwangerschap. Ik heb het niet merkelijk gehad maar niets was te veel voor hun!
Mede door de dames bij Lucina heb ik een zorgeloze zwangerschap ervaren
Een prettige praktijk waar geen vraag te gek is en alle tijd voor je genomen wordt.
Fijne begeleiding van alle Lucina verloskundigen gehad!
wij konden altijd bij jullie terecht. Geen vraag was te gek. Wij vonden het fijn dat jullie overal bij konden zijn. Bij de controles en de bevalling. Dank jullie wel voor alles!
Prettige en ervaren verloskundige.
Selma Lagerhof -erf 47
3315AR Dordrecht