Zeer goede zorg voor de familie waaruit ik tevreden ben.
Zeer tevreden over Lucina in alle opzichten.
Geen op en aanmerkingen
wederom tevreden.
Prima praktijk met leuke verloskundigen. Kundig en fijne beleiding.
Super lieve meiden. Allemaal!
Ik heb het heel goed ervaren en beveel het aan iedere zwangere vrouw. Een top verloskundige die overal van verstand heeft.
Erg vriendelijk en geruststellend team. Ook heel erg betrokken.
Wij vonden het allebei erg fijn bij jullie. Iedereen is erg vriendelijk en neemt de tijd. Tijdens de bevalling zijn we ook erg goed geholpen en gerust gesteld want ik vond het toch wel eng voor de eerste keer.
Perfecte ervaring. Gedurende de zwangerschap en helemaal.tijdens de bevalling. De verloskundige sleepte mijn hier echt doorheen.
Een prettige zwangerschap gehad mede dankzij de goede zorgen van Lucina. Helaas uiteindelijk in het ziekenhuis bevallen met medische indicatie.
Heb in het ziekhuis gelopen, alleen een huisbezoek gehad. Erg leuk om Jetske op bezoek te krijgen omdat ze mij ook ter wereld heeft zien komen erg speciaal!
Ik ben heel dankbaar
Deze verloskundigepraktijk is echt een aanrader ! Super leuke en aardige dames die daar werken . Ook een goede begeleiding bij de bevalling . Mijn dochter is nu 10 weekjes oud en ik mis de Lucina dames nog steeds een beetje Haha .
Goede ervaring lieve mensen
Naast dat mijn beste vriendin er werkt vond ik al haar collega's ook super fijn! Het enthousiasme straalt er keer op keer vanaf en ik had met allemaal een leuke klik, wat ik toch erg belangrijk vind.
Alleen vervelend steeds een ander te hebben gehad verder top !!
Goed team!
Sorry, misschien wat eenzijdig maar na 4 zwangerschappen kan ik toch echt niet anders zeggen dan dat het top! was.....
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Kreeg alle informatie die ik moest weten, had nooit vragen
Lief, zorgzaam, kundig.
Ik heb helaas niet veel met jullie te maken gehad ivm een meerling zwangerschap. Maar de dame die bij ons langs kwam was echt een schat. En gaf me nog wat informatie over borstvoeding. Vind het alleen jammer dat ik niet zo mooi koffertje gehad heb voor de mannen.
Dames over de vloer gehad na een keizersnee. En liep bij de gynaecoloog vanwege voorgaande keizersnedes. Heb dus alleen nazorg mogen ontvangen. Is prima bevallen. Vriendelijke dames.
Grote deel zijn jonge vrouwen met weinig ervaring
Alles ging super,top Bedankt voor alles !
Selma Lagerhof -erf 47
3315AR Dordrecht