Aanrader! Hele fijne praktijk. Betrokken, deskundig en heel vriendelijk. Verschillende locaties, ideaal. Je krijgt nooit het gevoel dat je teveel belt of teveel vragen stelt. Alle verbonden verloskundigen en de assistenten zijn persoonlijk betrokken en ontzettend aardig. Het maakt je zwangerschap van begin tot eind extra leuk.
Zo blij met jullie, allemaal even aardig, goeie uitleg, goed bereikbaar in 1 woord een super verloskundige praktijk! Wie weet tot ooit... 😉
Ik ging altijd met veel plezier naar lucina, ze zijn daar allemaal zo super lief en ze nemen echt de tijd voor je. Je merkt dat ze dit werk allemaal met liefde en passie doen!
Beste verloskundige die altijd tijd voor jou neemt . Zeker een aanrader.
Ik was zeer tevreden over lucina, ze waren erg behulpzaam, ze kwamen mij netjes bezoeken toen ik in het ziekenhuis lag, ze geven goede cursussen, begeleiding van a tot z goed en verzorgd!
Het was heel vriendelijk en duidelijk altijd, het is betrouwbaar, professional en ontspannend.
Beste verloskundigen van praktijk Luncina, Ik ben nu moeder van 4 prachtkinderen waarbij jullie allen mij bij hebben gestaan tijdens mijn zwangerschappen. Met jullie kon ik lachen maar ook serieuze gesprekken houden. De zorg voor mij en mijn kids tijdens deze zwangerschappen had ik me niet beter kunnen voorstellen. Erg dankbaar ben ik daarvoor en ik kijk met blijdschap terug naar de tijd die ik met jullie heb besteed. Ik zou het erg leuk vinden als jullie in de toekomst met vaste kraamverzorgsters zouden willen werken, ik zou jullie graag op professioneel vlak nog willen bijstaan. Wie weet wat de toekomst zal brengen. Ik raad jullie in ieder geval elke zwangere vrouw aan! Heel veel liefs, Amy Stamper en de '4Dtjes' Dawn Rosa Donell Raphael Deanne Roxy Devon Ryan Brunings
Bij Lucina werken allemaal aardige en deskundige meiden, geen vraag is te gek. Wij zijn erg tevreden over de zorg. Mocht er ooit een tweede kindje komen gaan we zeker weer naar Lucina.
Super lieve sportane en oprecht geïnteresseerde vrouwen die het werk met liefde volbrengen. We hebben ons hier de gehele zwangerschap, bevalling en nacontrole op ons gemak gevoeld en konden met al onze vragen terecht. Bedankt voor alles!
Ondanks mijn verdrietige situatie ben ik geweldig geholpen. Twee weken geleden met de echo bleek het foute boel. Mijn complimenten gaan uit naar Lucina die mij geweldig heeft bijgestaan. Bedankt !
We hebben 4 kinderen en altijd Lucina gekozen, altijd tevreden. geweest.
Alle dames waren super aardig en erg betrokken. Ik kon met elke vraag bij hen terecht wanneer dan ook. Ik zal deze praktijk aan iedereen aanraden! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Uitstekende begeleiding van begin tot kraamtijd. Fijn contact.
Ik heb goeie ervaring gehad met lucina
Tijdens de zwangerschap van ons zoontje onder controle bij deze geweldige verloskundigenpraktijk stuk voor stuk fijne en lieve dames we hebben een top zwangerschap en bevalling en nazorg gehad mocht er ooit een 2e kindje komen dan komen wij zeker weer terug bedankt allemaal !
Er is goed naar mij geluisterd en de begeleiding was erg goed.
Top!
Ik vond de begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling zeer prettig! Het is persoonlijk en er wordt gekeken naar je als persoon en niet als "nummer". Alleen maar lof over de praktijkassistentes en verloskundigen!
De zwangerschap en bevalling zeer prettig ervaren dankzij de begeleiding van Lucina.
Ik ben altijd zeer prettig geholpen bij de verschillende controles. De aandacht voor het geestelijk welzijn en de stabiliteit in het gezin vond ik fijn. De bevalling en de controles hierna thuis werden als zeer professioneel, maar ook als gezellig ervaren. Wij keken er naar uit om jullie te zien!
Alle verloskundigen en de dames van de receptie zijn heel vriendelijk en begaan met hun cliënten. Ik vind het bijna jammer dat ik geen afspraken meer hebt nu mijn kleine er is. Ik ben geweldig begeleid gedurende mijn zwangerschap, tijdens de bevalling en in mijn kraamtijd.
ik was doorverwezen naar het ziekenhuis voor controles. ondanks ik door was verwezen mocht ik altijd nog met vragen naar de praktijk komen voor een gesprek en ik mocht ook altijd bellen als ik vragen had of ergens mij zat. Dit heeft mij zeker goed gedaan.
Super ervaring bij Lucina gehad. Het was altijd fijn,duidelijk en leuk als ik een afspraak had. Het was echt een aanvulling op de zwangerschap die gelukkig ook volgens t boekje is verlopen.
Iedereen heeft me heel goed geholpen ik zou er graag terug willen gaan als het nodig is
Heb geen klachten
Selma Lagerhof -erf 47