Filters

10

Professioneel en heel vriendelijk!

Alle verloskundigen en praktijkassistenten zijn heel lief en luisteren goed. Ik voelde me er erg op mijn gemak en heb de zorg als heel prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed.

Heel erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijn

Fijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt goede verloskundige!

Aardige mensen in Lucina die altijd klaar staan ​​om te helpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

hele aardige dames, altijd behulpzaam en geduldig

elke afspraak was nuttig. Ik spreek niet zo goed Nederlands, maar de dames waren altijd bereid om te helpen in het Engels. alles was geweldig tijdens mijn zwangerschap en daarna.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne team van verloskundigen

Een heel fijne bevalling gehad. Bijna volledig handsoff bevallen zoals mijn wens was. In de voorbereiding al vroeg mijn bevalplan doorgesproken. Geen vraag was te gek en kon altijd bij hen terecht. Soms wisten ze het antwoord echt niet als ik in het weekend belde, maar werd ik even later terug gebeld omdat ze het toch verder hadden uitgezocht en een antwoord hadden voor mij. Priscilla heeft nadat mijn dochtertje geboren was doortastend gehandeld toen er nog een fluxus optrad. Ondanks de schrik hiervan kijk ik positief terug op deze bevalling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Mijn complimenten voor alle verloskundige en assistente! Stuk voor stuk top. Ik heb ondanks mijn zware zwangerschap een hele fijne ervaring gehad in deze praktijk, altijd een luisterend oor, er wordt met je meegedacht en altijd naar een oplossing gezocht. Ik zou hier zo weer terug komen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Lief en deskundig

Alle afspraken tijdens mijn zwangerschap waren fijn. Leuke mensen, begeleiden goed, nemen de tijd voor je. Kon serieus zijn maar ook grapjes maken enzo. Nu bijna een jaar later vind ik het nog wel eens jammer dat ik ze niet meer zo vaak spreek. Ik zou ze zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Jullie zijn de beste

Ik heb een hele fijne tijd bij jullie gehad, alleen werd ik uiteindelijk overgenomen door het ziekenhuis omdat er dreigende vroeg geboorte was. In het ziekenhuis had ik geen fijne ervaring en werd ik ook niet serieus genomen. Gelukkig stonden jullie wel altijd voor mij klaar en daar ben ik jullie ook nogsteeds heel erg dankbaar voor! Nogmaals bedankt en jullie zijn de beste ❤️ Xx Kelley en Dez

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed !

Altijd goed geholpen en iedereen is vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring!

Ik ben bij al mijn zwangerschappen begeleid door Lucina en dat is mij heel goed bevallen. Alle verloskundige zijn stuk voor stuk toppers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Stuk voor stuk allemaal toppers. Hele fijne begeleiding gehad tijdens de zwangerschap & nazorg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Alle medewerkers waren super vriendelijk en zorgzaam. Verloskundigen hebben alles met liefde gedaan voor,tijdens en na de zwangerschap periode. Geweldige verloskundigenpraktijk, bij mijn volgende zwangerschap ben ik weer bij jullie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele lieve verloskundigen, erg betrokken

Bij mijn laatste 3 kinderen nazorg via Lucina. Erg lieve verloskundigen, adequate en snelle reactie indien nodig

 • Aanbevelen? Ja
9

Top verloskundige praktijk!

Als je een eerste kindje krijgt ga je zoeken naar een verloskundige praktijk, zoveel verschillende zijn er, alles is nieuw maar bij jullie voelde we ons gelijk thuis! Mijn man en ik vonden het fijn om naar een kleinere praktijk te gaan en jullie zijn top daarvoor! Fijne en vooral duidelijke verloskundigen dat is belangrijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele lieve deskundige meiden.

.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige verloskundigenpraktijk!!

Ik heb mijn 2 zwangerschappen van onze 2 jongetjes mogen delen met deze verloskundigenpraktijk. Leuke meiden die je in deze mooie periodes door helpen met al je vragen en doen!! Kon geen betere wensen!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super fijn

Ik ben goed begeleid en ben zeer tevreden over de zorg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend fijn

Ik heb zonder echt na te denken Lucina gekozen als mijn verloskundige. Daarmee heb ik per ongeluk de beste gekozen ! Ze zijn heel betrokken en vriendelijk. Elk bezoek was een fijne ervaring voor mij. Als ik belde in de avonden/nachten uit bezorgdheid, werd ik elke keer weer serieus genomen en werd er serieus naar mij en de baby gekeken. Rondom mijn bevalling was ik niet in behandeling van Lucina, maar werd ik overgedragen naar de gynaecoloog in het ziekenhuis. In principe was ik Lucina's zorg niet meer. Maar dan toch belden ze regelmatig om in te checken en te kijken hoe het met me ging en hoe alles verliep in het ziekenhuis. Dat schept toch een fijne band. Ik heb verschillende dames als verloskundige gehad bij Lucina en allemaal waren ze stuk voor stuk toppers! Zeker een aanrader !

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne en warme begeleiding

Warm welkom vanaf het eerste telefonische contactmoment met Betsy die het zo ontzettend leuk voor ons vond dat we een kindje zouden krijgen na een ivf traject. Dat heeft ze nog vaak laten weten :) Eerst vond ik het een beetje gek dat we steeds bij een andere verloskundige een afspraak hadden, maar dat werd bewust gedaan zodat we iedereen minstens 1 keer gezien zouden hebben voordat ik zou bevallen zodat ik op het grote moment een bekend gezicht zou zijn. Helaas werden we uiteindelijk medisch en heeft Carmen niet onze bevalling begeleid, maar tot aan het moment dat we in het ziekenhuis gedag tegen haar moesten zeggen, was ze er helemaal voor ons. En ook in de kraamweek ben ik goed begeleid. Alle verloskundigen zijn lieverds, ook de dames van de receptie zoals al eerder genoemd Betsie, en Lydia die al mijn suikercontroles heeft gedaan. Reuze bedankt team Lucina!

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevolle zorg

Hele kundige en zorgzame verloskundigen. Ze hadden echt oog voor mij en mijn baby tijdens de zwangerschap. Ben erg goed begeleid en voelde me bij hen op mijn gemak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Awesome care service. Really loved their service.

Hello, Their service was great. Really liked the fact that they had time to explain things to you. Their home visit was very good teaching me how to handle the baby how to feed the baby and what the baby should wear in other to feel comfortable. They also examine the me to see if everything was alright with me. They really paid attention to me . Asked questions...How do I feel after delivery, explained some of the pains to me and assured me that it's going to me alright. And truly they were right. All the mid-wives that attended to me took was great to me. Thank you all so much.

 • Aanbevelen? Ja
9

My experience is good

I enjoyed the care during my pregnancy.

 • Would you recommend us? Yes
10

Excellent

All the persons I interacted with were very kind, emphatic, professional and I felt very safe while I was taken care of by them. I will definitely come back and work to them in case of a second baby.

 • Would you recommend us? Yes
9

Persoonlijk contact met ervaren deskundigen

Gedurende het hele proces heb ik een fijne begeleiding gehad van iedereen die werkzaam is bij de praktijk. Vooral de begeleiding van de verloskundige tijdens de bevalling zelf heb ik als zeer prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd