Filters

8

Lieve, betrokken verloskundigen

Goede zorg van de verloskundigen. Altijd bereikbaar voor vragen. Enige minpunt is dat ze vaak uitlopen bij een afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring!

Allemaal aardige en kundige meiden! Luisteren naar je wensen ookal waren die van mij soms lastig. Fijne en goede begeleiding tijdens de zwangerschap en erna. Bedankt meiden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel lief en persoonlijk

Dames van Lucina zijn ontzettend lief en meedenkend. Ik heb de begeleiding als heel positief ervaren, aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne begeleiding tijdens de zwangerschap

De dames bij Lucinda hebben me weer goed begeleid tijdens mijn zwangerschap. Bij elke afspraak krijg je precies de informatie die je nodig hebt op dat moment. Ze nemen de tijd om te luisteren naar hoe het met je gaat en geven goed advies. Mijn bevalling en medische controles waren bij een gynacoloog. Ook dan beveel ik aan om de ‘sociale’ controles bij Lucina te doen. Het was een perfecte aanvulling. Na de geboorte komt er ook iemand aan huis voor de nacontroles. Dit verliep ook fijn. De dames werken goed samen met de kraamhulp. Bedankt voor de goede zorgen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn om te lezen Suzanne:)

10

Een aanrader

De meiden zijn allemaal erg lief en behulpzaam. Als er iets is mag je altijd bellen en als ze het niet vertrouwen komen ze langs.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Zeker, dank voor je beoordeling:)

10

Hele fijne verloskundigenpraktijk!

Alle verloskundigen zijn heel lief, betrokken, begripvol en kundig. Er werd veel informatie gegeven, mondeling en ook via de mail om alles op een later moment nog eens rustig door te kunnen nemen. Er was aandacht voor mij als alleenstaande moeder, ik kreeg veel tips en adviezen en er werd met mij meegedacht. Ook heb ik een keer in mijn kraamweek 's nachts een beroep op de dienstdoende verloskundige gedaan. Zij was er niet alleen voor mijn baby die uren- en urenlang aan het huilen was vanwege krampjes, maar ook voor mij, want ik zag het even niet meer zitten. Ze luisterde oprecht naar me, gebruikte verschillende technieken om te onderzoeken wat er met mijn dochter kon zijn en heeft overlegd met een kinderarts in het ziekenhuis. Zo meedenkend en oprecht betrokken. De volgende dag kwam ze weer langs om te kijken hoe het met ons ging. Ik voelde mij zo enorm gehoord en gesteund, daar ben ik nog steeds zo ontzettend dankbaar voor. Topvrouwen daar, allemaal!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Ah Gisela, heel fijn dat we deze meerwaarde hebben kunnen bieden. veel geluk!

8

Behulpzaam team.

Ik word goed geholpen , lieve medewerker, ze hebben mij best geholpen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

:)

10

Fijne praktijk, je voelt je zo welkom!

Ik wil als eerst iedereen bedanken van het team van Lucina voor alle geduld :). Maar ik wil Emma wel even specifiek in het zonnetje zetten. Helaas voelde ik onze kleine man bijna niet bewegen, maar dacht elke keer dat komt wel goed. Maar Emma zei, nee je moet altijd bellen en ja dat deed ik toen ook. Ik voelde mijzelf soms zo erg overkomen van ja hallo, daar ben ik weer.. maar dan dacht ik weer even aan Emma en dan deed ik het toch. Wij zijn helaas met 36 weken overgenomen door het ziekenhuis maar toch tijdens de bevalling en in het ziekenhuis kwamen de dames van Lucina even langs. Dit was erg prettig, een stukje vertrouwd! Nogmaals bedankt voor alles, vooral namens Noah!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Altijd fijn dat je luistert naar ons stemmetje dat dan in je hoofd rond spookt:)

10

Super fijne praktijk & lieve behulpzame verloskundigen

Super fijne praktijk & lieve behulpzame verloskundigen

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring was top

Echt een top praktijk help mensen echt graag Behulpzaam en begripvol echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne praktijk!

Hele fijne ervaring met de dames van Lucina, hartelijk en vol overgave doen ze hun werk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Happy and clam pregnancy.

After every appointment I just feel more happy and ready for special day in our family, good and friendly midwife’s. Of cures I want to say thank you for everyone who I meet.

 • Aanbevelen? Ja
9

Lieve meiden, fijn team

Stuk voor stuk lieve dames. Ik heb een fijne tijd met ze ervaren bij beide kindjes.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed

De mensen bij de verloskundige praktijk Lucina staan dag en nacht voor je klaar. Ze zijn lief, denken met je mee en stellen je gerust als dat nodig is. Ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super team!!!

Wij raden Lucina zeer zeker aan, hele vriendelijke en kundige dames waar je met al je vragen terecht kunt. Super bedankt voor jullie begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Prettig in de omgang en goede begeleiding bij beiden zwangerschappen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Wat een fijne verloskundige praktijk! Allemaal waren ze even lief. Betrokken en nooit was iets te veel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne Verloskundigenpraktijk met lieve verloskundigen!

Ben bij Lucina geweest bij beide zwangerschappen. De nacontrole bij mijn eerste zwangerschap (miskraam) was echt buitengewoon goed. Ze leefden erg mee en waren super betrokken. Ook bij mijn tweede zwangerschap heb ik deze praktijk met lieve verloskundigen echt goed ervaren. Ik deed mee met Centering Pregnancy (echt een aanbeveling!) en kon voor vragen altijd terecht. Zelfs toen ik medisch werd, bleef er contact. Echt een super praktijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!!

Zeer aardige en behulpzame verloskundigen, mooie praktijk. Ze verzorgen ook een reeks Central Pragnancy lessen die je met je vaste andere zwangere meiden volgt. Daarin nemen ze je mee door je zwangerschap én bevalling, dit was zo leuk en heel leerzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Super lief en heel erg kundig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super lieve verloskundigen!

Altijd vriendelijk en goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Lieve en behulpzame verloskundigen. Ik heb een fijne zwangerschap achter de rug. Ik raad het zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, lief en kundig

Ervaring met goeie zwangerschappen en miskramen. Beide aspecten van het werk. Maar in beide situaties bieden ze vertrouwen. Geen vraag is gek of raar en op al mijn vragen kreeg ik antwoord. Helaas was ik medisch en konden ze de bevalling niet doen maar met heel veel plezier ben ik bij Lucina geweest. Zou het zo weer doen.. Maar wij zijn compleet, TOPPERS zijn het!

 • Aanbevelen? Ja
10

De liefste verloskundigen, goede zorg

Schrijf je hier vooral in! Het zijn echt de liefste verloskundigen, goede zorg, je kunt er 24/7 terecht voor vragen en ik ben mijn zwangerschap echt goed doorgekomen mede dankzij Lucina

 • Aanbevelen? Ja
9

Tijdens zwangerschap en bevalling ben je hier in goede handen!

Bij mijn beide zwangerschappen heb ik de begeleiding bij Lucina als heel fijn ervaren. De verloskundigen zijn stuk voor stuk kundig en professioneel, maar ook ontzettend aardig en betrokken. Ze hebben passie en liefde voor hun vak en dat merk je! Door het kleine team is er persoonlijke aandacht en ken je al snel alle dames uit het team. Lucina is een fijne praktijk en voor begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling ben je hier in meer dan goede handen!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.