10

Goed

Danku vor alles

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Altijd even vriendelijk en goede zorg

 • Aanbevelen? Ja
10

Lieve aandachtige persoonlijke begeleiding

Voor mijn eerste zwangerschap heb ik Lucina via de website op gevoel gekozen. Beste keuzen die ik kon maken. Iedereen heeft aandacht, is lief en heeft me professioneel begeleid. Bij mijn volgende zwangerschap ga ik hier zeker weer heen

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Mijn ervaring met lucina is heel goed nemen de tijd voor je zijn er voor je precies wat je nodig heb tijdens je zwangerschap zelfs de assistentes zijn super lief

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Heel fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kan me geen betere verloskundigepraktijk wensen!

Mooie praktijk, je wordt er supervriendelijk behandeld, alles draait om jou! De assistentes vriendelijk, ook aan de telefoon, je krijgt het gevoel dat je overal om kunt bellen! Bloedprikken ging ook goed bij de assistentes, wederom erg vriendelijk! De verloskundigen zelf verschillen per persoon, de een is zakelijk, de ander wat liever maar niks te klagen bij allen. Bevallingen (geleid door Marlies (die ik stiekem de leukste vind) gingen beide heel goed! Er wordt gelijk aangepakt etc! Niks wordt aan het toeval overgehouden. Jullie hebben het goed voor elkaar! Ben erg tevreden! Dikke duim voor jullie allemaal!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ervaring

Mijn uitstekende ervaring komt door de goede hulp en begeleiding tijdens en na mijn beiden zwangerschappen Het is een top team met geweldige dames!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Alles was heel duidelijk verteld en aardig zijn jullie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede begeleiding

Ik ben ontzettend goed begeleid door de dames van Lucina. Zowel tijdens de zwangerschap, de bevalling als erna. Heel vriendelijk, kundig en professioneel team. Heel tevreden over!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel leuk ervaring! Alle medewerkers zijn heel lief en als er iets is helpen ze je altijd.

Heel goed ervaring gehad bii lucina deze praktijk raar ik iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettig

Mijn ervaring met verloskundige praktijk Lucina is gedurende mijn zwangerschap als prettig ervaren. Al vond ik het inschatten van de situatie tijdens de weeën telefonisch erg onprofessioneel. Wij hadden graag eerder actie verwacht. Bij vragen, onduidelijkheid of onzekerheid werden wij altijd goed geholpen en ondersteund.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige meiden !

Toppers !!!

 • Aanbevelen? Ja
8

De verloskundigen zijn altijd even vriendelijk, betrokken en deskundig

Ik ben tevreden over de geleverde verloskundige zorg, zij hebben me heel fijn begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne begeleiding tijdens de zwangerschap

Was een fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en tijdens de bavalling hele goede begeleiding gehad, ondanks dat het veel te snel is gegaan, nam ze de tijd daarna. Geen haast alles op z'n tijd

 • Aanbevelen? Ja
8

Vind dat ik goed begeleid ben

Ik had.niet altijd dezelfde verloskundige 1 vind ik niet zo . Degene die ik meeste zag vond ik top. Alleen rommelig chaotisch soms met afspraken maken . Ik kwam gewoon voor niks voor me 20 weken echo me vriend ook . Zo vroeg voor niks en dan zeggen weet je zeker dat je afspraak had aan mij vragen . Kon ik middag weer terug komen . Voor de rest gewoon goed hoor . Als je verloskundige mocht kiezen . Jetske vond ik niks te zakelijk . Aan telefoon huisbezoek . Als je zoiets groots meemaak wil je iemand die je niet als nummer behandel vind ik .

 • Aanbevelen? Ja
10

Super.

Fijne verloskundige. Deskundig en professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige persoonlijke praktijk waar je met al je vragen terecht kunt.

12 jaar geleden liep ik al bij Lucina en was toen al zeer tevreden. Nu wederom gekozen voor Lucina en ook nu ben ik uiterst tevreden. Je kan er altijd terecht. De mensen staan altijd voor je klaar, met welke vraag je dan ook hebt. Mocht de toekomst nog wat moois brengen dan kiezen wij zeker weer voor Lucina.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend fijn team!

Elke consult zat er weer een andere dame en je bent telkens benieuwd “hoe deze zal zijn”. Maar ze zijn allemaal leuk! Super vriendelijk en het voelt aan als 1 team. Je hebt wel een ander persoon voor je, maar je voelt dat ze allemaal hetzelde denken, willen en doen. Dat vond ik erg fijn, het maakte mij dus ook echt niet uit “wie ik zou krijgen” tijdens mijn bevalling. Eerder heb ik het tegenovergestelde meegemaakt in een team van maar 2 dames, dus het Lucina team is echt aan te bevelen! Ze hebben heel goed naar mijn “wensen” geluisterd en ik voelde me altijd serieus genomen worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn!

Super lieve meiden! Veel aandacht voor de zwangere vrouw. Goede ervaringen met deze dames!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

De meiden vam Lucina, hebben onlangs voor de 2e keer de nazorg op zich genomen na de bevalling van ons dochtertje. Stuk voor stuk zijn de meiden heel professioneel en warm. Echt een aanrader! Ga zo door:)

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Ik heb bin mijn beide zwangerschappen een zeer goede ervaring gehad met lucina Ik ben zeer goed geholpen en ondersteund tijdens en na mijn bevalling Ik raad lucina dan ook zeker aan bij andere zwangere

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede zorg tijdens en na de zwangerschap.

Bij Lucina weten ze wie je bent ook al wisselen de verloskundige per afspraak, en zie je hierdoor niet iedereen even vaak. Ook als je belt voor vragen of om iets door te geven. Ze hebben mij het gevoel gegeven dat ze er tijdens en na de zwangerschap dag en nacht voor me waren en klaarstonden voor zorg en vragen. Jammer dat toen ik in het ziekenhuis beviel er niemand bij was van lucina. Ik ben wel snel bevallen maar het was achteraf toch fijn geweest. Omdat je de hele zwangerschap de verloskundige ziet en op het belangrijkste moment zij er niet bij was.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed

Altijd super fijn ontvangen bij jullie. Super lieve dames. En de bevalling super goed hoe er wordt gecommuniceerd en geholpen..

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader! Hele fijne praktijk. Betrokken, deskundig, heel vriendelijk.

Aanrader! Hele fijne praktijk. Betrokken, deskundig en heel vriendelijk. Verschillende locaties, ideaal. Je krijgt nooit het gevoel dat je teveel belt of teveel vragen stelt. Alle verbonden verloskundigen en de assistenten zijn persoonlijk betrokken en ontzettend aardig. Het maakt je zwangerschap van begin tot eind extra leuk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppie

Zo blij met jullie, allemaal even aardig, goeie uitleg, goed bereikbaar in 1 woord een super verloskundige praktijk! Wie weet tot ooit... 😉

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal