Filters

10

Ontzettend fijn

Ik heb zonder echt na te denken Lucina gekozen als mijn verloskundige. Daarmee heb ik per ongeluk de beste gekozen ! Ze zijn heel betrokken en vriendelijk. Elk bezoek was een fijne ervaring voor mij. Als ik belde in de avonden/nachten uit bezorgdheid, werd ik elke keer weer serieus genomen en werd er serieus naar mij en de baby gekeken. Rondom mijn bevalling was ik niet in behandeling van Lucina, maar werd ik overgedragen naar de gynaecoloog in het ziekenhuis. In principe was ik Lucina's zorg niet meer. Maar dan toch belden ze regelmatig om in te checken en te kijken hoe het met me ging en hoe alles verliep in het ziekenhuis. Dat schept toch een fijne band. Ik heb verschillende dames als verloskundige gehad bij Lucina en allemaal waren ze stuk voor stuk toppers! Zeker een aanrader !

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne en warme begeleiding

Warm welkom vanaf het eerste telefonische contactmoment met Betsy die het zo ontzettend leuk voor ons vond dat we een kindje zouden krijgen na een ivf traject. Dat heeft ze nog vaak laten weten :) Eerst vond ik het een beetje gek dat we steeds bij een andere verloskundige een afspraak hadden, maar dat werd bewust gedaan zodat we iedereen minstens 1 keer gezien zouden hebben voordat ik zou bevallen zodat ik op het grote moment een bekend gezicht zou zijn. Helaas werden we uiteindelijk medisch en heeft Carmen niet onze bevalling begeleid, maar tot aan het moment dat we in het ziekenhuis gedag tegen haar moesten zeggen, was ze er helemaal voor ons. En ook in de kraamweek ben ik goed begeleid. Alle verloskundigen zijn lieverds, ook de dames van de receptie zoals al eerder genoemd Betsie, en Lydia die al mijn suikercontroles heeft gedaan. Reuze bedankt team Lucina!

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevolle zorg

Hele kundige en zorgzame verloskundigen. Ze hadden echt oog voor mij en mijn baby tijdens de zwangerschap. Ben erg goed begeleid en voelde me bij hen op mijn gemak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Awesome care service. Really loved their service.

Hello, Their service was great. Really liked the fact that they had time to explain things to you. Their home visit was very good teaching me how to handle the baby how to feed the baby and what the baby should wear in other to feel comfortable. They also examine the me to see if everything was alright with me. They really paid attention to me . Asked questions...How do I feel after delivery, explained some of the pains to me and assured me that it's going to me alright. And truly they were right. All the mid-wives that attended to me took was great to me. Thank you all so much.

 • Aanbevelen? Ja
9

My experience is good

I enjoyed the care during my pregnancy.

 • Would you recommend us? Yes
10

Excellent

All the persons I interacted with were very kind, emphatic, professional and I felt very safe while I was taken care of by them. I will definitely come back and work to them in case of a second baby.

 • Would you recommend us? Yes
9

Persoonlijk contact met ervaren deskundigen

Gedurende het hele proces heb ik een fijne begeleiding gehad van iedereen die werkzaam is bij de praktijk. Vooral de begeleiding van de verloskundige tijdens de bevalling zelf heb ik als zeer prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen

Iedereen is super vriendelijk en ze doen alles met plezier om jou een goede zwangerschap/bevalling te geven. Zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne en persoonlijke begeleiding gehad

Hele fijne ervaring gehad met alle verloskundigen en assistentes van Lucina. Ze hebben mij top begeleid gedurende mijn zwangerschap!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzondere, betrokken, hard werkende, liefdevolle dames. Allemaal!

Deze dames hebben mij zeer professioneel begeleid tijdens vier zwangerschappen. Bij de verschillende zwangerschappen heb ik hen op verschillende manieren nodig gehad en hier was altijd ruimte voor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn, zorgvuldig en vriendelijk.

Hele fijne begeleiding, vriendelijke dames en goede zorgverlening. Deskundig, ze nemen de tijd voor en alles werd duidelijk uitgelegd. Fijn dat ze hun best doen voor je doen en dichtbij spreekuur mogelijk is. We kijken er goed op terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent

My experience was excellent with my two pregnancies, i appreciate all the attention and help that I received from the midwife’s and assistants that I had. Even my language wasn’t Dutch everybody help me with all my questions. Thank you very much for everything. With love, Madelaine

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn!

Een hele fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling gehad. Alle lucina dames zijn erg lief en nemen altijd de tijd voor je.

 • Aanbevelen? Ja
10

Lieve meiden

Ik was medisch en daarom had ik een verloskundige nodig voor nazorg. Hele lieve meiden kreeg ik op bezoek in mijn 1e week en deze hadden een luisterend oor en deden de controles uitstekend. Ook toen ik twijfelde over mijn herstel was ik gelijk welkom en dachten ze met me mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig en vertrouwd

De dames van de praktijk zijn allemaal ontzettend vriendelijk en nemen de tijd voor je. In beide zwangerschappen ben ik hier goed en fijn begeleid, kreeg ik antwoord op al mijn vragen en voelde ik me gesteund en begrepen. Nooit was hier iets teveel. De dames zijn kundig, duidelijk en betrokken. Aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Ik ben zeer tevreden over de diensten van "Lucina". Iedereen is erg aardig. Ik raad het met heel mijn hart aan! Met vriendelijke groet, Agnieszka

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed ervaring

Goedemorgen mijn ervaring met verloskundige Lucina is heel goed en ben ik blij met alle medewerkers ,en bedankt iedereen Tissam Benmesaoud

 • Aanbevelen? Ja
8

Hele fijne ervaring

Moest in eerste instantie even wennen, doordat je regelmatig een andere verloskundige treft.. Maar alle dames zijn stuk voor stuk even vriendelijk..

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben op een warme manier ondersteund gedurende mijn zwangerschap.

In mijn zwangerschap heb ik veel te verduren gehad. De manier waarop ik ben begeleid en ondersteund was geweldig! Ze zijn warm, persoonlijk en zeer professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

De beste

Voor beide zwangerschappen voor Lucina gekozen . Eerste keer bevallen in het ziekenhuis medisch, maar de tweede keer ook in het ziekenhuis met Lucina en het ging super goed. Ze hebben voor mij zo goed verzorgd en de tweede bevalling was veel prettiger dan de eerste.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Zeer kundig en fijn geholpen. Niks is te veel moeite en stonden altijd voor je klaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne zwarschappen en ervaring mee

Goed contact, professionele houding, fijn gevoel aan overgehouden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Lieve verloskunde heel goed ervaring

Heel goed praktijk. Ik ben tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring gehad met Lucina, uitstekend.

Ik ben erg tevreden met Lucina en zou familie en vrienden aanraden. Altijd al tevreden geweest. Bedankt allen, voor jullie hulp en steun die ik heb gehad bij jullie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige lieve vakkundige mensen.

Kan geen betere verloskundige wensen. Erg begripvol, aardig en vakkundig. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd