Filters

10

Zulke leuke vrouwen

Super leuke vrouwen, altijd in voor een babbeltje, kunnen alles vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dankbaarheid!

Erg goede begeleiding in alle opzichten. Er wordt goed gehandeld, goed geluisterd en gecommuniceerd. Altijd vriendelijk en ze staan voor je klaar, op welk moment ook. Er is voldoende ruimte voor jou persoon en verhaal, hier wordt goed rekening mee gehouden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte mix tussen professioneel & persoonlijk betrokken

Mijn eerste zwangerschap dus bijna alles is nieuw en soms spannend. Wat hebben de dames van Lucina ons daar onwijs goed in geïnformeerd en geholpen! De persoonlijke benadering is ontzettend fijn en ze staan (letterlijk) dag & nacht voor je klaar. Zelfs toen mijn bevalling medisch werd, kon ik bij hen terecht met mijn vragen. Daarnaast vond ik het ook prettig dat de praktijk veel ‘in huis’ heeft. Echo’s, cursussen, suiker prikken, fysio etc. Zo blijf je op de vertrouwde plek en zijn de lijntjes kort. Kortom, een heel fijn team en zeer complete praktijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, juiste begeleiding en professioneel

Alles was nieuw, een eerste zwangerschap wat staat je dan allemaal te wachten?? Bij Lucina staan ze voor je klaar en zijn heel goed bereikbaar. Je vragen en onzekerheden worden serieus genomen, geduldig en duidelijk beantwoord. Gedurende je zwangerschap zie je alle verloskundige een keer. Allemaal fijne en kundige dames. Ik heb me altijd prettig en gehoord gevoeld en zou anderen zeker aanraden hier naar toe te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nacontrole keizersnede maart 2020

Tijdens de zwangerschap heb ik geen controles gehad bij Lucina omdat alles via het ziekenhuis verliep. Lucina heeft enkel zorg gedragen voor mijn nacontrole en toch was het contact zo warm alsof zij mijn zwangerschap hebben begeleid! Om de dag belde ze om te vragen hoe het ging, met de kleine maar ook met mij, zo fijn dat ze niet alleen de feiten afvinken maar ook naar je gevoel vragen. Ze zijn een keer op huisbezoek geweest, net als telefonisch heel fijn en warm contact!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele zorg in een vertrouwde sfeer

De meiden zijn zo lief, aardig, meedenkend, professioneel en je voelt je gelijk op je gemak! Bij alle 3 de kids voor Lucina gekozen en mij altijd vertrouwd gevoelt bij hen! Je kan ook voor ál je vragen bij ze terecht, niks is raar en ze helpen je met alle liefde. Zelfs bij ongemakkelijke dingen voel je je bij hun op je gemak. En dat is onwijs fijn! Vooral in je kraamtijd en je even lekker wilt huilen hihi ze snapte mij als geen ander en ik voelde me na een gesprek echt weer veel beter! Toppers zijn het!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk en behulpzaam

Altijd goed en vriendelijk geholpen. Ze nemen echt de tijd om al je vragen te beantwoorden. Enige minpunt is wel dat het altijd uitloopt. Je zit meestal minimaal 15 minuten te wachten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgzaam en deskundig

Tijdens mijn zwangerschap, met de bevalling en daarna ontzettend goed begeleid. Ze nemen de tijd voor je en zijn ontzettend lief voor me geweest, hele fijne en warme verloskundigen! Absoluut voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super personeel

Super lieve meiden en staan gelijk voor je klaar

 • Aanbevelen? Ja
7

Zeer vriendelijk, betrokken en meelevend

Aandacht, tijd en geduld wordt er aan je besteed in de praktijk. Ze houden rekening met moeder, vader en verdere gezinssituaties. Zeer behulpzaam en betrokken van het begin tot het eind.

 • Aanbevelen? Ja
8

Voldoende

Super te vreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Ik ben blij dat ik mijn gehele zwangerschap onder begeleiding ben geweest van lucina. Ik kon altijd bellen met mijn vragen en werd goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Allerbeste verloskundigepraktijk!

De liefste en de leukste mensen die er bestaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele begeleiding door vriendelijke dames.

In het contact met verschillende dames altijd een prettige afspraak. Kundig en gezellig, goede vragen en nuttige tips.

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijke en professionele begeleiding en een fijne CP cursus

Ik heb de centering pregnancy gedaan met een groepje andere meiden. Toen het bij de eerste controle geopperd werd was ik nogal sceptisch omdat ik niet zo hou van groepslessen en ik het gevoel had dat er dan van alles zou ‘moeten’. Maar na een aantal bijeenkomsten was ik om! Ik voelde me erg op mijn gemak in de groep en de begeleiding van Marlies en Priscilla was erg prettig. De bijeenkomsten duren 2 uur en er is genoeg tijd voor persoonlijke aandacht en om je vragen te beantwoorden. Mijn dochter is nu bijna 3 maanden en met de meiden van de cursus heb ik elke dag contact in de groepsapp. We kunnen elkaar vragen stellen en onze ervaringen kwijt, en dat vind ik heel waardevol! De bevalling zelf werd begeleid door Emma, die ook goed luisterde naar mijn wensen en precies aanvoelde wat op dat moment nodig was. De bevalling zelf was uiteindelijk in het ziekenhuis en Emma was oprecht teleurgesteld dat ze weg moest voor een andere bevalling en dus niet op het moment suprême erbij kon zijn. Alle dames met wie ik te maken heb gehad zijn na de bevalling op visite geweest en de laatste CP bijeenkomst was intiem en prettig. Ik heb alles hel positief ervaren en mocht er een tweede komen ga ik zeker weer naar Lucina!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals bij iedere keer weer goed begeleid

Fijne begeleiding rond zwangerschap en geboorte. Fijne mensen om mee te praten. Gezellige praktijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele fijne vertrouwde praktijk

De praktijk ervaar ik als heel prettig, fijn en vertrouwd. Iedere verloskundige is stuk voor stuk even ervaren. Daarnaast zijn de assistentes ook super vriendelijk en stellen je snel gerust, ze zijn heel erg laag drempelig waardoor je ook alle vragen durft te stellen die je maar hebt, niets is te gek.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super lieve en serieus meiden

3 keer bij jullie gelopen tijdens mijn zwangerschappen, nemen altijd de tijd, je mag altijd bellen als je met vragen zit en vooral tijdens mijn bevallingen zijn ze ervoor je. Bedankt voor de fijne tijd tijdens mijn zwangerschappen, dat ga ik zeker missen

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een hele goede ervaring.

De medewerkers stonden altijd klaar om te helpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig en betrokken; aanrader!

Een prettige verloskundigenpraktijk! Alle verloskundigen nemen de tijd voor je, ze zijn deskundig en 'lief'. Kortom: heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, meedenkend en meelevend!

Vriendelijk, meedenkend en meelevend!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke lieve mensen

De verloskundigen die ik in mijn zwangerschap heb gezien waren heel lief en vriendelijk. Ze lagen ons alles heel goed uit.hele goede verloskundigepraktijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele fijne praktijk!

Ze hebben mij heel goed door de zwangerschap heen geholpen! Door goede zorg, luisterend oor, heel veel tips en goed advies, gerust te stellen, de voor bereiding op de bevalling, de bevalling zelf en de kraamweek. De bevalling zelf heb ik Emma 2x gehad, ze is heel professioneel, bleef heel rustig en niet gek te krijgen ook al was ik hysterisch, ze kwam zelf met het advies om op mijn zij te bevallen want ik echt als heel fijn heb ervaren. Het is een hele fijne praktijk met hele fijne verloskundiges en de dames aan de balie. Door al hun adviezen heb ik meer zelf vertouwen gekregen en mij een betere moeder gemaakt!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige en persoonlijke begeleiding

Ik was deze zwangerschap voor het eerst bij praktijk Lucina, en heb de zorg als erg prettig ervaren. Persoonlijk en respectvol en het gevoel serieus genomen te worden. Als ik het over kon doen, zou ik weer voor Lucina kiezen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Super fijn! Jullie stonden altijd voor mij klaar! Ik zou jullie zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd