• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Team ondersteund, IVR enkele malen geoptimaliseerd, AUX-codes geïmplementeerd, team + mgt Onenote aangeleerd om mailcultuur te verminderen, Mega mailing Aviva Brexit mailing van 110k verzendingen op 3 maanden opgevangen; mee de voorbereiding v de NN Connect App gedaan; voorbereidingen en begeleiding hergorganisatie Contact Center to BO.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Luister naar de hulpkreten van de medewerkers
  • Welke inzichten heb je gekregen? dat (onvermijdelijke) veranderingen met anciens zeer arbeids intensief is maar zeker niet onmogelijk
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? dat ik heel graag mensen begeleid in hun eigen persoonlijke ontwikkeling

4 sterren: goede service, goed behandeld

Naar mijn inziens heb ik steeds aan de vraag voldaan van de opdrachtgever. Voor mij zijn er verschillende opdrachten geweest binnen de opdracht. Elke keer een ander team, maar wel een verschillende insteek van opdracht. Dit maakte het voor mij ook zeer divers. Uit de driemaandelijkse tevredeneidsenquetes binnen de teams behaalde ik steeds een mooie score. Dit is voor mij een duidelijk signaal dat ik op people management mijn uitstekende best heb gedaan om ten alle tijde er te zijn voor de teams, ongeacht de moeilijke integratieperiode die iedereen ondergaan is. Voor mij was het een aangename en leerrijke periode bij Eneco. Ik heb zeker mijn bijdrage kunnen leveren aan zowel teams als management, maar ook op persoonlijk vlak heb ik me verder kunnen ontwikkelen. Dit is een mooi evenwicht.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Continuiteit: Steeds continuiteit blijven verzekeren bij alle drie teams die ik tijdens deze opdracht heb mogen leiden. People management: Steeds voldoende aandacht geschonken aan de persoonlijke ontwikkeling van champions binnen het huidige team. Integratieperiode: begeleiding van champions tijdens deze zware en lange periode.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Samenen teamleiders: Blijf werken om het teamleiders team dichter bij elkaar te brengen. De afstand onderling bleef steeds aanwezig. Dit merken de champions ook op. Teamleaders moeten op alle vlakken een voorbeeld tonen. Continuiteit Eneco: de customer service afdeling van Eneco is een afgelijnde trein die goed vaart maakt, en waar het leuk op werken was.
  • Welke inzichten heb je gekregen? De huidige afgelijnde structuur bij Eneco werkt vlot en correct. Ik heb voor mezelf ondervonden dat deze manier van werken zeer comfortabel is. Door de verscheidenheid aan teams over de gehele periode heb ik mijn people management skills nog beter kunnen bijschaven en verder kunnen ontwikkelen.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Mijn timemanagement heb ik nog beter op punt kunnen stellen, gezien er een duidelijke aflijning was van de taken binnen de opdracht. De integratieperiode met Eni heeft ertoe bijgedragen dat mijn persoonlijke ontwikkeling op gebied van people management verder is kunnen verbeteren. Deze situatie was lang en uitzonderlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is de Recommendations (LinkedIn) die ik van mijn manager heb gekregen dat zegt al genoeg. René brengt een enorme positieve energie binnen zijn team en het MT Customer Service BM Maastricht. Hij is een ervaren manager binnen het Customer Service domein. Met zijn mensgerichte, persoonlijke aanpak en positieve energie heeft René als ad interim manager mooie resultaten neergezet. Binnen een jaar, waarbij tevens een transitie plaatsvond, heeft hij een flinke verhoging van de NPS en het Medewerker betrokkenheidscijfer weten te bewerkstelligen

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Medewerkerstevredenheid van 5.4 naar 9.2 (schaal 1 op 10) klanttevredenheid 9, daling van het ziekteverzuim.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Zorgen dat alle medewerkers hun studiebudget opsouperen
  • Welke inzichten heb je gekregen? scrum

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke opdracht, goede samenwerking met de manager gehad en hoop dat zij het in de toekomst een stuk leuker en makkelijker gaat krijgen. Vooral het klankbord kunnen zijn en het vertrouwen vanuit de manager voelden heel prettig aan.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? teamaansturing, ontwikkeling mdw's
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Heb Sita elke week uitgeberid gesproken en zaken al toegelicht
  • Welke inzichten heb je gekregen? nvt
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? nvt

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? connectie met de medewerkers en het team gemaakt.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? wat ik gemerkt heb is dat er op sommige punten erg directief wordt gestuurd. Als er meer mensgericht gestuurd zou worden kunnen we veel bereiken. gebrekkige communicatie is ook een veel gehoorde klacht. Juist in tijden van veranderingen is communicatie van essentieel belang
  • Welke inzichten heb je gekregen? Ik heb gemerkt dat ik door enerzijds mijn gebrek aan kennis en anderzijds mijn manier van aansturen niet echt aansloot bij de teamleiders. Door dit verschil en met name bij mij gebrek aan kennis merkte ik dat ik niet echt mee kon komen mbt kennis.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? sneller kennis eigen maken en juist op momenten dat ik merk dat ik niet voldoende kennis heb juist de kennis toepassen die ik wel heb.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb Sanoma als een fijne werkomgeving ervaren met een fijne leidinggevende die open staat voor verbeteringen en veranderingen.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Snel inzetbaar zijn voor de opdrachtgever
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Wat meer zelfkritiek in plaats van externe factoren zoeken.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Verschillen in generaties en daarbij behorende denkwijzes. Dit geeft mij inzicht in de veranderingen op de werkvloer en wat er benodigd is om die te motiveren en wat hun drijfveren zijn.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Ik heb nog meer ervaring gedaan in een nieuwe omgeving met een andere cultuur waardoor ik in de toekomst nog beter aan een nieuwe werkomgeving kan aanpassen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

NN is een enorm warm bedrijf met prachtige mensen. Ik heb op geen enkel moment het "extern" zijn ervaren bij mijn collegas teamleaders - helaas wel in de visie van de C-levels. Ik denk dat ik vooral meerwaarde heb kunnen bieden waar het people management betrof, evenwel ondersteund door concrete acties waar de teams iets met aankunnen (andere manier om Impuls in te richten en iedereen te betrekken / werkstroomplanning workshops / evaluaties en ontwikkeling / teammeetings ...). Het feit dat ik makkelijk kon schakelen met Jurgen en met HR heeft geholpen. Ik hoop oprecht in de toekomst terug te kunnen komen - eens NN een paar stappen verder staat in de Transformatie. Verder was het ook goed te weten dat er in de achtergrond een opvolging door Teamleiders.nu was. Administratief was het wel vaak een sleur - hier is zeker ruimte voor verbetering.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? andere structuur en inzichten in de teams gebracht. Enerzijds de erkenning voor de medewerkers vergroot, anderzijds bijgedragen tot de bewustwording bij medewerkers dat "ownership" de beste manier om je eigen toekomst in handen te nemen. Bij de drie teams (Direct, UL3 en Medical) lag de nadruk sterk op het "mens"-gedeelte en daar denk ik een verschil gemaakt te hebben
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? De toewijding van de medewerkers is hoog, de loyauteit ook. Het schoentje knelt echter bij actieve participatie. Daarvoor moet er een continue communicatiestroom (2 richting) bestaan en die is momenteel niet aanwezig. Gemba walks, ronde tafels sessie enz van leidinggevenden en medewerkers zijn er buiten de Stand Up/Impulssessies amper of niet . NN zal het verschil bij de klanten enkel kunnen maken door de dienstverlening. Daarvoor zijn de medewerkers doorslaggevend. Momenteel wordt er nog teveel gedacht in termen van "FTE's", "cijfers", "budgetten" en te weinig in termen van "competencies", "participatie", "waste out of the process". In Transformatie (en die is er bij NN voor de komende jaren) is helderheid, planning en communicatie essentieel om de medewerkers optimaal gerust te doen voelen. Hier kan echt nog een en ander verbeterd worden. Ik ben er zeker van dat er binnen EB een grote wil daarvoor is en dit ook geleefd wordt - helaas is EB slechts een onderdeel van een groter geheel en daarbinnen zit het niet altijd op dezelfde lijn. Sales moet bijvoorbeeld nog dichter bij de business komen - op die manier wordt het geheel sterker.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Ik heb betere inzichten verworven over teamdynamiek binnen een belgische onderneming in transitie; uiteraard ook meer technisch inzicht (alhoewel nog veel te beperkt) in de systematieken in Verzekeringen. Daarnaast ben ik elke keer opnieuw postitief verrast door de warmte en de veerkracht van de medewerkers binnen NN.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? mijn skills maximaal inzetten bij diverse teams / geduld oefenen zonder te berusten / excel files vervloeken in de drie landstalen / terug binnen een kleinere groep werken en in België /

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Teambuilding, opleiden teammanagers, stabiliteit, medewerkertevredenheid verhogen
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Blijf de komende tijd de medewerker niet uit het oog verliezen en focus op de juiste zaken
  • Welke inzichten heb je gekregen? Nieuwe collega's met andere manieren van werken om mee heen. Daardoor heb ik kunnen zien hoe effectief zij al dan niet zijn, en daar heb ik de goede dingen uit kunnen plukken.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? blijf flexibel en sta open voor mensen om je heen. Te veel focus op een zaak geeft je oogkleppen en daardoor mis je dingen. Houd ook rekening met de belangen en voorkeuren van anderen, je hebt die mensen om je heen nodig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doordat project Rituals in Maastricht 6 talen bedient, is er een aangename, interessante en kleurrijke mix van nationaliteiten, culturen en talen. Een leuke werkomgeving.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Inwerken van de nieuwe TL in Maastricht en het ondersteunen van de Teamleaders met coachende en administratieve werkzaamheden.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Twee jonge Teamleiders met een uitstekende intrinsieke motivatie om te veranderen en te verbeteren echter lag de nadruk meer op kwantiteit - ofwel z.s.m. van 20 naar 45 CSR - dan op kwaliteit. Hierdoor heeft de feitelijke ontwikkeling van de functie van Teamleider vertraging opgelopen.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Dat ik er van overtuigd ben dat door meer en eerdere focus op de kwaliteit van de communicatie - zowel mondeling als schriftelijk - de ontstane backlog eerder afneemt.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Ik zelf heb niks nieuws geleerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rotterdam heb ik ervaren als een fijne ervaring waar ik mij op een andere manier heb kunnen ontwikkelen en ook mijn collega’s mijn visie heb kunnen overbrengen. Door mijn ervaring bij Cendris had ik ervaring met de systemen waardoor ik veel sneller in mijn rol kon stappen en mijn collega’s hierin mee heb kunnen nemen. Daarnaast wil ik mijn ‘commer’ Judith bedanken voor de vrijheid en het vertrouwen dat ik heb gekregen om mij te mogen ontwikkelen.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Mijn essentiële opdracht was de vervanging van een zieke collega waarbij het van belang was aan te sluiten bij de zittende teammanager en vooral te ondersteunen op de vloer in het verbeteren van gesprekstechnieken. Wat ik vooral erg waardevol voor mijzelf heb gevonden tijdens de opdracht dat ik niet in mijn standaard rol als energieke trekker zat maar op de achtergrond kon functioneren en de basis voor wat rust en structuur op de afdeling heb kunnen leggen.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? In mijn beleving is Rotterdam een super locatie waar ook echt goede instroom mogelijk is en ik hoop dat Cendris in Rotterdam zal blijven. Verder hoop ik dat de teammanagers tijd blijven houden voor rust, regelmaat en structuur op de afdeling omdat de huidige team managers en ikzelf hard hebben gewerkt om dit binnen deze uitdagende locatie voor elkaar te krijgen. Ik zou het Cendris gunnen om volgend jaar binnen het eindejaarswerk met iets meer rust en toekomst visie te kunnen en mogen werken. Nu is dit veel adhoc werk geweest, waardoor er soms wat structuur miste wat onrust bij medewerkers veroorzaakte en goede agents uitgestroomd zijn. Het borgen van goede medewerkers is echt van belang.
  • Welke inzichten heb je gekregen? De project trainer, coaches en het instroomproces bij VGZ hebben mij meer inzicht gegeven in het trainingsproces van agents en hoe in mijn visie het perfecte traject eruit zou moeten zien. Verder heb ik weer mooie nieuwe managementtools in mijn rugzakje mogen stoppen.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Op iedere werkplek waar ik tot nu toe heb gewerkt heb ik door mijn helikopterview snel door wat er aan de hand is en speelt en vraagt de situatie van mij dat ik er snel op acteer. Bij dit project heb ik de ruimte kunnen creëren om vanuit de achtergrond te kunnen observeren, sturen en begeleiden. Dit was een rol die ik nog nooit heb kunnen pakken om wat er mij normaal gesproken van mij gevraagd wordt maar nu wel en ik heb hier enorm van genoten en bij Jerry en Faiza hier enorm dankbaar voor. Hierdoor heb ik meerdere inzichten gekregen in mijn managementfunctie die ik mee kan nemen naar een volgende opdracht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een erg fijne en leerzame tijd gehad bij ABN AMRO. Vanuit het hoger management ben ik goed ondersteund en 2 fulltime seniors die inhoudelijk het proces draaiende hielden. Ik heb daardoor kunnen focussen op procesoptimalisatie en het project klachten in 7 nachten. Vanaf Oktober heb ik ook mensen moeten bewegen om zelf de regie te nemen in hun professionele loopbaan. De bank en de functie blijven in beweging en het is aan jou om te kijken of dat blijft passen.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? FTE reductie van 42% door meer structuur in de werkzaamheden aan te brengen en het slimmer indelen van werkstromen. De productiviteit is gestegen doordat we klachten toebedelen en de seniors meer tijd hebben voor de coaching. Nevenactiviteiten van de afdeling onder de loep genomen en geschrapt waar mogelijk. Coaching meer hoog over op de seniors om zo de medewerkers te coachen. Deelname aan Lean traject: Klachten in 7 nachten waar het hele klachtenproces onder de loep is genomen, en het maken van een online klachtenformulier.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Het valt mij op dat de organisatie structuur onduidelijk is. Er zijn meerdere afdelingen/mensen met hetzelfde bezig en het is lastig wie waar verantwoordelijk voor is. Lean traject Klachten in 7 nachten geeft duidelijk aan dat er meer aandacht moet komen voor het sneller oplossen van klachten. Ik zie liever dat er tijd en effort gestopt word in het voorkomen aan de voorkant ipv eerst een optimalisatie aan de achterkant. Ook hebben we een online klachtenformulier klaar staan terwijl er in het klachtenproces nog veel verbeterd kan worden. Er wordt veel tijd besteed aan het uitzoeken hoe we het best kunnen meten hoe tevreden onze klanten zijn met de klachtenprocedure terwijl ik denk dat een goed proces voorrang heeft. We weten vanuit de NPS inmiddels dat onze klanten niet tevreden zijn over de klachtenafhandeling. Ik mis in dit traject een logische volgorde. Ook ben ik van mening dat het niet uitmaakt welke strategie je als bank kiest, als er maar een duidelijke keuze word gemaakt en je daar achter staat. Niet het 1 zeggen en het ander doen.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Ik ben vrij strak in aansturing en regels en verwacht de maximale inzet van iedereen omdat ik die zelf ook geef. Tijdens mijn zwangerschap ben ik er wel achter dat niet alles kan wijken voor je job. Ik heb een betere werk / prive balans overgehouden en kijk dus ook met andere ogen naar mijn medewerkers. Ik leg de lat vrij hoog voor mezelf en doe dat onbewust ook voor anderen. Dit blijft een aandachtspunt voor mij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Ondersteunen zittenden tm'ers en verantwoordelijk voor nieuwe instroom
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? TM'ers meer betrekken bij coaching en aansturing van medewerkers en coaches.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Afdeling met veel gezichten, zowel qua skills als qua aansturing
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Kan door mijn enthousiasme soms te nonchalant overkomen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb prima samengewerkt met Edo en voor het realiseren van mijn opdracht alle ondersteuning gekregen. Het T&Q team bestaat uit ambitieuze medewerkers, coaches en trainers, het duurde even voordat zij zich bewust werden dat verandering in houding en aansturing noodzakelijk was om het project succesvol te laten zijn. Hiermee heb ik een goede fundering gelegd voor mijn opvolger.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Beleidsplan/kwaliteitsplan geschreven en ten uitvoer gebracht in de vorm van werkafspraken, meetings georganiseerd, rapportages gemaakt en laten maken.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Een jong team met intrinsieke motivatie om te veranderen en te verbeteren echter ontbreekt het aan senioriteit.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Dat een team als T&Q in de aansturing iemand nodig heeft met veel ervaring om te allen tijde het grote geheel te kunnen blijven overzien.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik wil via deze weeg graag Bas Kunkels, mijn leidinggevende binnen het AvL een groot compliment geven. Hij heeft mij het vertrouwen en de ruimte gegeven mijn opdracht zo goed mogelijk in te vullen. Wanneer ik hem nodig had was hij er, ik kon met hem sparren en hij hielp mij met zaken waar ik vastliep, of door inhoudelijk niet de juiste kennis te hebben op te lossen. Hij maakte tijd wanneer nodig en heb daarom onze samenwerking als heel erg prettig ervaren. Zijn oprechtheid en persoonlijke interesse in mij maakte dit tot een fantastische opdracht, bedankt daarvoor Bas!

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Duidelijkheid verschaffen per afdeling over ieders rol, pva med. positief afgehandeld, Verhuizing nieuwe Balie/Receptie afgerond, geschikte vervanger gevonden voor mij.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? De nieuwe Teamleider strakker (strakker dan voor mij) te laten aansturen richting teams, als manager je Teamleider de ruimte en vertrouwen blijven geven die ik heb gekregen. Senior ondersteuning voor de Teamleider creëren.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Dat men (Telefonie en Receptie) snel op de automatische piloot werkte en veranderingen als moeilijk zagen en al snel met mijn hulp inzagen dat zaken anders (positiever) konden. Hoe bijzonder het is om hier te mogen werken tussen als die patiënten die soms letterlijk doodziek zijn. Je ondanks dat veel plezier kunt beleven in je werk en mensen dat ook uitstralen.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Een stapje terug te zetten om zo mijn doelen toch te bereiken. Soms wat eerder om hulp vragen, zeker als het te inhoudelijk was voor mij. Mijn stijl van aansturen/coachen/leidinggeven werkt positief en ik merk dat men snel waarde hecht hieraan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Cendris is een bedrijf met goede normen en waarden, het is een platte organisatie waar je je snel thuis voelt. Ondanks dat het Marktplaats project nog niet helemaal staat is het een ontzettend leuke afdeling met gemotiveerde agents waar nog ontzettend veel mee gedaan kan worden.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Verandering in sfeer op de gehele vloer, project op orde (basis), gemotiveerde groep agents, duidelijke communicatiematrix intern en met klant.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Blijf werken aan de structuur en communicatie van de afdeling. En zorg voor voldoende aandacht voor het management team
  • Welke inzichten heb je gekregen? x
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? communicatie (directheid beter verpakken)

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer zware opdracht. Kort na mijn start stopte mijn direct leidinggevende waardoor ik niet echt ingewerkt werd. Ik ben zeer goed opgevangen door Erik maar die had helaas ook niet alle tijd. Nu mijn vertrek definitief is heeft Erik gelukkig de keuze gemaakt om dedicated op mp te gaan zitten. Een goede keuze. Als ik er over nadenk had dit eerder moeten gebeuren dan was het voor mij wat gemakkelijker geweest.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? De organisatie groeit snel. De klant MP is naar mijn mening niet de juiste match. Cendris is niet ingericht op ad hoc acties van de klant.
  • Welke inzichten heb je gekregen? dat een functie als commer binnen een facilitair cc met een veeleisende klant op dit moment niet geschikt is.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Meer structuur. En voor deze opdracht had ik meer directief moeten struren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het enorm naar mijn zin gehad bij Cendris. Ik heb mij zeer welkom en gewaardeerd gevoeld door mijn collega's. Ik vond het zeer prettig dat mijn ervaring en kennis door de collega's met open armen werd ontvangen en gedeeld en dat ik de vrijheid kreeg om verbeterpunten aan te brengen.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Mijn initiele opdracht was het vervangen van de afwezige team manager voor de duur van 6 weken. Naast de uitvoer van de regulier team management taken, heb ik ook de KPI's en de wekelijkse update hiervan inzichtelijk gemaakt voor zowel de afdeling waar ik zelf werkzaam was als naar een andere afdeling. Verder heb ik veel tijd geinvesteerd in de medewekers en de samenwerking met andere diensten zoals floormanagement, coaches en collega's en de daarbijbehorenden verbeterpunten inzichtelijk gemaakt.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Ik denk dat de Team managers, coaches en floormanagers gebaat zijn bij heldere onderlinge afspraken. Ik denk ook dat alle voorgaande diciplines zeer gebaat zijn bij een communicatieplan, training en verbetering van de huidige skills, Ik zou de coaches meer structuur gunnen om inzicht te houden op hun primaire taken. Ik hoop dat de Team managers van de afdeling elkaar meer zullen vinden in de samenwerking en het meer een gezamenlijke effort ipv 2 teams op 1 afdeling wordt.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Ik heb wederom de bevestiging gekregen van mijn voorliefde voor inbound en dat ik enorm pas binnen een facilitaire omgeving.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Ik heb geleerd dat ik nog wel vrij gemakkelijk in de geijkte valkuil voor een interimmer zou kunnen stappen, mee bewegen in de positionering van het vaste personeel. Dit moet voor mij in mijn toekomstige opdrachten een focus punt zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na toch een aantal jaren niet meer als teamcoach te hebben gewerkt, gaf deze 3 maanden mij terug een kijkje in de keuken van de dagelijkse realiteit van een teamcoach. Hier ga ik mijn voordeel zeker mee doen in de nabije toekomst.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Coaching structuur opgezet, kwalitatieve doelstellingen project mee gerealiseerd.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Operationele opvolging van TM-ers kan de samenwerking binnen het team nog versterken
  • Welke inzichten heb je gekregen? Mensen inzichten in hun eigen patronen geven is toch wel mijn passie, planning en traffic moet ik vooral niet teveel mee bezig zijn.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? weer terug inzicht gekregen in mijn sterktes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We zijn op de goede weg binnen deze lijn. Binnen deze route is nog steeds essentieel te focussen op de duidelijkheid intern en opvolging. Wie doet wat en wanneer. Daarnaast zou ik de focus brengen op output en het contract herzien.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? We hebben zeker wat bereikt! Intern is er meer begrip naar elkaar omdat inmiddels elkaar agenda weten. De meetings zijn constructiever. Daarnaast is de forecast meer op lange termijn waarbij de doelstelling het uitgangspunt is. Dit zorgt voor de mogelijkheid beter te kunnen reflecteren en te groeien. Er is een grote stap gemaakt in het dashboard om deze reflectie tot uitvoer te brengen. Dit vraagt nog wel wat aandacht. Extern zijn er ook stappen gemaakt. Mifratel ziet de noodzaak van aanpassing en ervaart meer druk vanuit Telenet voor opvolging van actiepunten. Dit door strakkere meetings en een duidelijke actielijst welke opgevolgd wordt. We hebben een start gemaakt voor om meer te focussen op de capaciteit met flexibiliteit daarin, hetgeen essentieel is voor dit kanaal.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? We hebben zeker stappen gezet, maar vanuit mijn observatie kan het tempo omhoog.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Dat het duidelijk moet zijn wie de kapitein is.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Dat lijnmanagement meer bij mij past dan een matrix.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? SL en bereikbaarheid .behaald. Rust gercreeerd. Aandacht aan medewerkers gegeven.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Doen wat je beloofd. Er wordt niet geluisterd naar de medewerkers
  • Welke inzichten heb je gekregen? Teveel wisselingen, onduidelijke communicatie en niet doen wat je beloofd brengt onrust op de vloer
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Directe Feedback geven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een uitdaging om meerdere projecten (combi lijnen) te managen. Zeer leerzaam maar ook wel heel erg veel. Je bent dan continue bezig met de korte termijn sturing i.p.v. te werken aan oplossingen voor de langere termijn. Daarnaast heb ik gezien dat Cendris veel waarde hecht aan doorgroei van medewerkers. Dit is mooi om te zien maar het is de kunst om niet in te leveren op kwaliteit. Hier dient Cendris kritischer naar te kijken. Op sommige posities is het beter en zelfs duurzamer om expertise van buitenaf binnen te halen.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Meer structuur krijgen binnen de verschillende projecten. Duidelijke beeld van taken en verantwoordelijkheden. Signaleren van knelpunten en uitzetten/uitvoeren van verbeteracties. Het sturen op zowel operationale als financiele kpi's en daar resultaten op boeken.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Zorgen dat taken en verantwoordelijkheden voor iedereen duidelijk en afgekaderd zijn. Dit zorgt voor meer structuur, rust en duidelijkheid op de vloer.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Ik heb gezien dat de Callcenter branche in zwaar weer verkeerd. Het is moeilijk om de juiste medewerkers te vinden en vast te houden. Er wordt veel geinversteerd in werving en selectie maar het probleem blijft bestaan.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Sneller hulp te vragen aan leidinggevende. Hulp vragen aan collega teammanagers gaat een stuk beter, dit zijn de collega’s die mij direct kunnen helpen met de dagelijkse uitdagingen. Door veel informatie te verwerken in een korte periode had ik wat onzekere momenten. Door met Ellen (mijn direct leidinggevende) te sparren en tips te krijgen, kwam ik rustiger over en werd het duidelijk waar ik wel en niet op moest focussen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

cito was een mooie en leuke organisatie voor mij met genoeg uitdagingen en kansen die ik kreeg. Hier kan ik met veel plezier en een goed gevoel op behaald resultaat op terug krijgen. De samenwerking met mijn manager Els Bosma was een goede match dat maakt mij slagvaardig en creatief.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Alles doelstelling opgesteld zijn behaald en goed afgerond
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Er is een verbeterde bedrijfsvoeringsslag gemaakt met een goede samenwerking en afstemming met de opdrachtgever.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Een mooie opdracht afgesloten met succes en resultaat. Dat geeft voldoening
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? Geleerd wat mijn interesse heeft en waar ik het beste tot mijn recht kom.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? rust op de afdeling gebracht, aanspreekpunt zijn voor de mdw's
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? aandacht voor de mdw
  • Welke inzichten heb je gekregen? inzicht in deze branche, was weer eens iets helemaal anders

4 sterren: goede service, goed behandeld

fijn bedrijf, fijne manager, uitdagende opdracht

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? nieuwe werkwijze doorgevoerd (rotatie van taken), daling dso en bad debt
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? fijn bedrijf, spijtig genoeg net daardoor gouden kooi
  • Welke inzichten heb je gekregen? belang van goede processen en systemen/ communicatie
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? geduld is een mooie zaak

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb genoten van het werken bij Sanoma, het was heel fijn werken met Carmen, fijn dat ze openstond voor feedback. Heel mooi om te zien hoe betrokken de medewerkers zijn en met hoeveel passie iedereen op CS aan het werk is. Ik kijk er met heel veel plezier op terug.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Team aandacht gegeven die nodig was, KPI's omhoog mn RTR van SGA, waardering van team 8,6
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Goede structuur, op hoog niveau verkopen, goede bereikbaarheid, goede KTO, teveel regels en beleid, meer sturen vanuit vertrouwen en naast de medewerkers ipv top-down en straffen
  • Welke inzichten heb je gekregen? Hoezeer ik goed in staat ben om medewerkers te binden en dat ik op alle niveau's kan bijdragen aan concrete verbetering.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en je eigen gedrag? geen nieuwe inzichten