EV Box is een bedrijf dat enorm hard gaat binnen een relatief nieuwe industrie. EV Box wil vernieuwen, veranderen en verbeteren, maar wil daarbij ook vooral input vanuit alle lagen. Iedereen kan en mag verschil maken binnen dit bedrijf en ik ben enorm dankbaar en blij dat ik in een korte periode bij heb mogen dragen hieraan. Dat ik mee heb mogen kijken hoe we de klantenservice afdelingen binnen deze roerige omgeving steady en trefzeker kunnen laten functioneren. Met een wisselende scope en leidinggevenden heb ik gelijk veel facetten van mijn eigen kennis en kunde mogen aanspreken maar ook zelf weer van verschillende mensen mogen leren. Een waanzinnig fijne en leerzame ervaring!
Webhelp heb ik ervaren als een zeer open en positieve werkplek. Een plek waar teamspirit heerst en mensen veelal de intentie hebben om er samen iets moois van te maken. Een plek waar mensen kansen krijgen en waar fouten gemaakt mogen worden. Voor wat betreft de projecten waar ik leiding aan gaf merkte ik dat er nog veel werk aan de winkel is om bepaalde processen goed te kunnen inrichten en dat de organisatie nog zoekende is in wat nou het juiste plan van aanpak is. Ik vond het zeer prettig om daarin mijn bijdrage te leveren. Daarnaast was er best wat onrust binnen de teams en ik heb mijn best gedaan om de rust en het vertrouwen weer terug te brengen.
Teamleiders.nu is een werkgever met veel persoonlijke aandacht van haar personeel.
Teamleiders.nu is een leuk bedrijf om mee samen te werken. Zij weten waar ze over praten en zijn echte teamleiders pur sang!
Verschillende projecten mogen doen, een paar weken in Valencia mogen werken. Super leuke en mensgerichte collega teammanagers en een zeer prettige aansturing vanuit COM
Vanaf dag een was het een dynamische omgeving waarin duidelijk was dat er veel gebouwd moest worden. Dit was de mooiste uitdaging ooit, zeker als je ziet wat er met het hele team is neergezet. Iets waar we met z'n allen trots op mogen zijn en waar ik dankbaar voor ben het mee te mogen maken.
Inmiddels heb ik twee opdrachten via Teamleiders mogen doen en vindt ik het jammer dat ik voorlopig geen nieuwe opdracht via deze prachtclub zal oppakken. De reden hiervan is dat ik in goed overleg ben overgenomen door de laatste opdrachtgever. Iets waar ik dan wel weer heel blij mee ben! Teamleiders.nu is een groep ervaren vak*****en die altijd voor je klaar staan en je regelmatig verrassen met hun leuke presentjes en coaching. Ook het fijt dat je met alle teamleiders op regelmatige basis meetings hebt maakt dat je wanneer het nodig is, altijd wel bij iemand terecht kan met je inhoudelijke vraagstukken. Kortom; Als je als interim professional aan de slag wil als teamleider... Bel eens met Bart!
Ik heb iets meer dan een jaar bij deze opdrachtgever mogen werken. In dit jaar zijn er nogal wat wijziingen geweest met name het management. 2 commers in de tussenperiode ook een tijdelijke com en nu is het wachten op een nieuwe com. Door de vele wisselingen was het voor teammanagament lastig om te sturen omdat iedere com een eigen opvatting had hoe een team aangestuurd moest worden.. Ik heb mij ingezet om vooral de verbindende factor te zijn tussen TM en ook op de afdeling door postief aanwezig te zijn. De afgelopen periode ben ik wel regelmatig buiten bepaalde zaken gehouden ook bila;s zijn niet gepland. Ik heb 1 bila met de tijdelijke com gehad waarbij hij mij aangeven heeft om vooral bij tm het werkplezier weer terug moet proberen krijgen. Mijn tevredenheid over de opdracht is goed.. Ik heb naar mijn mening gedaan wat er van mij verwacht werd het afgelopen jaar. Ik heb geen negatieve feedback ontvangen over mijn werkzaamehden. Ik heb bij de diverse managers gevraagd wat ze van mij verwachten en dit was duidelijk. Team aansturen en de verbindende factor zijn.
Hartstikke mooie ervaring om me weer volledig op coachen te richten, ontwikkelen van de gespreksvaardigheden en bewustzijn creëren bij de mdw's over hun eigen werkzaamheden en invloed erop. ben er wel achter gekomen dat ik meer manager dan coach ben en op die manier ben ik ook veelal aan de slag gegaan met de mdw's. Meer gericht op creëren van bewustzijn dan daadwerkelijk op de vaardigheden. Veel positieve feedback gehad van de mdw's op mijn manier van werken. Goede, leuke en open sessies met Randy gehad over onder andere QM , Agile werken en Learning. Ik hoop dat ik hier van toegevoegde waarde ben geweest voor haar en voor het team.
Renewi is een leuke en dynamische organisatie. Er gebeurt momenteel heel veel in afvalland, recycling, stikstofreductie, nieuwe manieren van inzamelen en ga zo maar door. Dat maakte de opdracht erg leuk en interessant. Ik kwam bij een club mensen terecht die verrassend weinig aandacht hadden gehad in de tijd voorafgaand aan mijn komst. Ik heb ze (uiteraard) wel aandacht kunnen geven en dat was heel dankbaar en zinvol om te doen. I Wat ik wel gemerkt heb, is dat Renewi erg topdown wordt bestuurd en dat de communicatie vaak ernstig te wensen over laat. Dit maakt het vaak lastig om de motivatie er in te houden.
Zeer mooi om mee te maken hoe het vak eruit ziet vanaf de andere zijde van het spectrum, namelijk vanuit de opdrachtgever zelf. Zeer dynamische werkomgeving waarbij het hollen of stilstaan is. Veel geleerd over goede doelen en commerciële doelstellingen. Een ervaring voor het leven!
Mijn laatste evaluatie en ik ben en blijf positief over de begeleiding en heldere communicatie en het nakomen van de gemaakte afspraken.
Ik vond het een leerzame periode niet alleen omdat ik mezelf moest uitdagen maar ook omdat ik in een omgeving terecht kwam waar ik geen affiniteit mee heb en waarbij bijna alle kennis die ik heb opgedaan niet en/of nauwelijks uit te voeren waren. Hetgeen wat voor mij het meest interessant was is dat er een Service Center is die wel alle kenmerken en behoeftes vertoont van KPI's die ik vaak als doelstelling mee kreeg om te verbeteren, maar dat daar op dit moment niets of nauwelijks wat mee gedaan wordt omdat het een zelfsturend team betreft. Ondanks mijn opdracht geen directe betrekking had op het Service Center heb ik daar wel de meeste tijd doorgebracht.
Mijn ervaringen met teamleiders.nu zijn positief. prettig contact, duidelijke communicatie en persoonlijk.
Deze periode heb ik ervaren als een leerzame periode, waarbij ik meer heb geleerd over mezelf en over de werking van een grote organisatie. vanuit mijzelf vind ik verdieping maken zeer belangrijk, in elke opdracht. iets waarvan ik wil dat mensen dit herkennen in mij. In deze opdracht heb ik wederom ervaren hoe belangrijk dit is. Hier begin ik nu nog zekerder in te worden om mezelf daar vaker aan vast te houden. De omvang van de organisatie is een ervaring die ik met me meeneem en hoe belangrijk constructieve communicatie is, ook met zoveel stakeholders.
RNHB is een enerverend bedrijf waar elke dag zaken veranderen. Dynamisch, hectisch en af en toe chaotisch. De nadruk ligt momenteel op het compleet inrichten van de automatisering (Davinci). Dit is een lang proces, waarbij veel workarounds gecreëerd zijn. Maandelijks veranderen er dingen, wat er voor zorgt dat afspraken en processen niet altijd duidelijk zijn. Binnen de frontoffice hebben we grote stappen gemaakt. Er is een planning van de diverse werkstromen, per dag is er inzicht waar aandacht nodig is, er is iedere dag een dagstart waar de voorgaande dag wordt besproken en waar aandacht wordt besteed aan de komende dag. Uitdaging hierbij is dat werkzaamheden verschuiven van afdelingen zonder duidelijkheid voroaf.
Mijn 1e kennismaking met de teamleider, inhouse bij HEMA in Amsterdam is heel positief vanwege de intrinsieke motivatie bij eenieder, op elk niveau, om de Customer Service naar een hoger niveau te tillen. Dat geldt voor de dienstverlening voor de Nederlandse klanten maar zeer zeker ook voor Team Buitenlanden. Door de Europese expansie van HEMA bedienen zij Duitse, Franse, Spaanse en klanten uit de UK. Ik had het genoegen om Team Buitenlanden aan te sturen. De dynamiek van de verschillende nationaliteiten, culturen en talen zal ik niet snel vergeten.
leuke opdracht in een periode waarin we stappen gezet hebben ter professionalisering van dit project. Mooie en leuke ervaring.
Een mooi bedrijf om mee samen te werken! Superleuke mensen die gedreven zijn om het beste uit zichzelf en andere te halen
Ik ben vanaf 4 maart verantwoordelijk geweest voor een team van 20 CSR. Doel was Call AHT verlagen en de mailproductiviteit en kwaliteit verbeteren. Daarnaast de aanwezige Teamleiders aan de hand meenemen en meer te laten kijken naar het grotere geheel i.p.v. de waan van de dag ofwel verder vooruit laten denken en handelen.
Webhelp was de zwaarste ervaring ooit in contact center, zowel het project Tv Vlaanderen dan Webhelp zelf. Geen fijne situatie noch gevoel dat je 10 maanden keihard werkt om iets terug op de rails te zetten met succes (vandaar de mogelijke verlenging voor 3 jaar) en om het nadien allemaal in een oaar weken tijd als een kaartenhuisje ineen te zien vallen door slecht management binnen de directie. Weten dat iedereen waarschijnlijk collectief ontslagen zal worden is niet prettig. Ik laat het nu los maar het laat een wrange nasmaak na al het gedane werk en vooral naar dit geweldig team toe.
Tijdens de 10 maanden bij Portaal een heel goed beeld gekregen en veel geleerd over de complexe wereld van de sociale woningbouw.
Top 8 maanden gehad!!!