Ik heb voor Teamleiders.nu een uitgebreide opdracht mogen doen waarbij HR werd waargenomen, Managementlaag geschreven, jaarplannen gemaakt etc. In de begeleiding vanuit Teamleiders.nu heb ik veel plezier gehad om gezamenlijk te sparren, hun teammeetings bij te wonen en op thuiswerkdagen gebruikt te maken van hun werklocatie. De medewerkers op de Backoffice werken snel, zijn flexibel en denken goed met je mee, naast het feit dat ze ook heel warm en leuk zijn.
Ik heb twee opdrachten mogen doen voor Teamleiders.nu het afgelopen jaar. Alle twee opdrachten waren zowel een persoonlijke uitdaging als in een passende organisatiecultuur. Eigenlijk precies wat zocht,
Het was een leuke periode.
Teamleiders.nu is een fijne en hardwerkende organisatie om voor te werken. De opdrachten bij verschillende klanten en de match met de werknemer worden vooraf goed doorgenomen om succesvol de opdracht te kunnen starten. Tijdens de opdracht zijn er genoeg momenten om te sparren en te evalueren wat op een deskundige en informele wijze gepaard gaat. De opdrachten zijn uitdagend, veelzijdig en je kan je energie er in kwijt. Dit geeft goede resultaten welke je met je team boekt met als positief gevolg een tevreden opdrachtgever. TL.Nu voelt voor mij als een mensgericht familiebedrijf met mooie opdrachten en veel Empowerplay.
Fijne samenwerking, Asma bedankt !
Teamleiders schakelt snel en koppelt de teamleider en klant snel en goed aan elkaar. Ik had steeds het gevoel dat ik op de goede plek zat.
Ik ben inmiddels al bijna een jaar werkzaam voor Teamleiders.nu. Momenteel ben ik gestart aan opdracht nummer vier! Tijdens de eerste opdrachten ben ik ondersteund door Sebastiaan Sluijmers. Wij hadden vanaf het eerste moment een klik. Ik voelde mij veilig genoeg om transparant te zijn over mijn verwachtingen en eventuele twijfels die ik nog had. Wat ik nooit zal vergeten is de volgende uitspraak van Sebastiaan: 'Als jij op ons kan vertrouwen en wij op jou, dan kunnen we een heel eind komen'. Niks is minder waar. Ik heb het afgelopen jaar alles over mij heen laten komen en keihard gewerkt. Met trots heb ik mijn CV mogen aanvullen met geweldige ervaringen bij; VodafoneZiggo, ABN AMRO, Rituals. Naast al deze werkervaringen, in verschillende keukens, organiseert Teamleiders.nu en (in mijn geval) Sebastiaan, regelmatig ontzettend leerzame bijeenkomsten. Dit alles heeft zeker een bijdrage geleverd aan mijn eigen ontwikkeling. Ben jij een teamleider met veel passie voor het vak? Sta je ervoor open om jezelf te ontwikkelen, jezelf beter te leren kennen, jouw netwerk te vergroten en een mooi CV op te bouwen? Dan kan ik jou garanderen dat je bij Teamleiders.nu in goede handen terecht zult komen! Go for it! Empowerplay!
Teamleiders heeft fijne mensen in dienst die je helpen wanneer nodig.
Dit was mijn eerste interim opdracht. In bijna drie maanden tijd heel veel geleerd. Ik ben er ook achter gekomen dat als je als interimmer aan het werk gaat, je niet als doel dient te stellen alle ins en outs van je opdrachtgever te leren, maar om jezelf te beperken tot de basis. Verder leuke opdracht, leuke mensen en mooi bedrijf met uitdagingen.
Direct en snel handelen, juiste communicate en goede administratieve en operationele opvolging
Superleuke tijd gehad bij Kwantum. Mooie dingen gedaan en een leuk team gebouwd.
In contact gekomen met Asma en snel geschakeld en kennisgemaakt. Na de kennismaking was het contact goed en was er al gauw de eerste opdracht! Hierin ben ik keurig begeleid en de opdracht is soepel verlopen. Ik vind het leuk dat ik teamleiders.nu heb leren kennen en mijn netwerk heb kunnen uitbreiden. Ik kijk uit naar een goede samenwerking! Asma: Thanks voor de goede begeleiding!
Ik ben ontvangen in een omgeving van medewerkers die het bedrijf en warm hart toedrage. Ze hebben de juiste werkethos en deels komt dat door het vertrouwen wat het bedrijf zijn medewerkers geeft.
Teamleiders.nu is sterk in het onderhouden van contacten met hun medewerkers. Aandacht is iets wat belangrijk is en dat merk je in de attenties en daardoor voel je je gewaardeerd. Ook de samenhorigheid tussen andere collega’s is goed. Tot nu toe ben ik zeer blij met deze organisatie. Leuke opdrachten waar jezelf ook inbreng in hebt
Vanuit de opdrachtgever heb ik de vrijheid en vertrouwen gekregen om de opdracht uit te voeren. Dit zorgde ervoor dat ik outside the box kon denken over verbeterplannen naar de klant toe, maar ook organisatie breed naar de opdrachtgever toe.
Ik kijk met een positief gevoel terug op de opdracht. Het was voor mij een eerste 'echte' opdracht na een lange tijd voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt. Eén van mijn doelen was om meer inzicht te krijgen in mijn eigen kunnen en dat doel is bereikt. Ik vond het super om een bijdrage te kunnen leveren bij een afdeling waarin veel op losse schroeven stond, omdat er een veranderingstraject was gestart.
Via mijn netwerk kwam ik in contact met Teamleiders.nu voor een leuke opdracht als manager Kinderopvang Na enige twijfel (ik had nog nooit met een bureau als tussenpersoon gewerkt) heb ik besloten de opdracht aan te nemen met als gevolg nu een verlenging van diezelfde opdracht. Ik ben door het team van teamleiders goed begeleid in de eerste stappen mbt bijvoorbeeld het invullen van mijn uren. Verder is er weinig contact geweest. De opdracht loopt goed.
Ik vind het heerlijk om te zien hoeveel vertrouwen er wordt gegeven in elkaar en in anderen. Heb het al heel fijn ervaren dat ik veel kan bijdragen aan het KCC met mijn ervaring. Ook hoe men hier voor open staat.
Vanaf het begin voelde ik dat er veel behoefte was aan structuur en rust en stabiliteit. Er zijn veel wisselingen geweest en heel veel veranderingen en de medewerkers krijgen niet de tijd om te acclimatiseren. Ze krijgen klap op klap te verduren en deze tijd is nog niet voorbij en dat zie je nu terug. Veel langdurig zieken en uitstroom. Er is veel verandering nodig en wilde daar voor gaan. Ik merkte echter wel dat door het management er geen duidelijke visie was over de toekomst voor de afdeling. Hierdoor zwalkte de aansturing van rechts naar links en veranderde dit per week. Hierdoor is het lastig om je input te leveren als de koers per week veranderd. Hierdoor was een hele tijd zoekende naar waar de echte behoefte lag. De connectie met mijn team was prima. Ze wisten dat ze bij me terecht konden met al hun vragen en dat deze ze ook. Na dat de manager op non actief is gezet kwam hier na enige weken abrupt een eind aan is gekomen zonder enige uitleg vooraf. Dit geeft een bittere nasmaak, Ik wens mijn team in ieder geval het allerbeste en hoop vanuit de grond van mijn hart dat de veranderingen zullen plaats vinden en de rust en stabiliteit terug brengen voor de medewerkers omvallen. Dit was een bijzonder leer proces in een omgeving vol chaos en heldere richtlijnen.
Teamleiders.nu is een fijne club: no nonsense, persoonlijk, humoristisch en positief.
Leuk, jong bedrijf met korte lijnen. Helaas stopte de opdracht omdat de opschaling niet tot stand kwam. Teveel afhankelijkheden van andere afdelingen in het bedrijf waardoor mogelijk de timing niet goed was. Fijn om te zien hoe in zo’n korte tijd een groep mensen up en running kunnen zijn, zonder dat we veel in real life bij elkaar zijn geweest. Mooi dat het ook echt een team was en dat er voor de mensen die dat graag willen een plek in de organisatie wordt gecreëerd!
In september ben ik overgestapt naar de rol van COM. Een prachtige kans om een nieuwe rol te leren. En leren heb ik zeker gedaan. Heb mooie dingen bereikt en prettig samengewerkt. Als er een overdracht was geweest was het allemaal wellicht wat soepeler gegaan, maar we hebben allemaal onze best gedaan het zo snel mogelijk recht te trekken. Er was sprake om mij een contract aan te bieden. Maar ik begrijp volkomen dat dit niet kan omdat er dingen verschuiven. Ik heb m'n tijd bij jullie als geweldig ervaren. Bedankt!
Vanaf de onboarding tot aan uitdiensttreding heb echt als een warm bad ervaren. Teamleiders.nu stond altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had en waren snel met reageren als ik iets nodig had. Knap hoe ze een grootschalig project voor de GGD op de rit hebben weten te krijgen. Het was voor mij een mooie en leerzame periode en ik zou het zo opnieuw doen!
Mijn ervaring met Teamleiders.nu is dat ze heel erg betrokken zijn en je hulp aanbieden waar nodig. Nog geen enkel moment gedacht er alleen voor te staan. De communicatie verliep super goed en er werd vanuit alle hoeken met je meegedacht.