Warm - vakkundig en inspirerend

Ik heb voor Teamleiders.nu een uitgebreide opdracht mogen doen waarbij HR werd waargenomen, Managementlaag geschreven, jaarplannen gemaakt etc. In de begeleiding vanuit Teamleiders.nu heb ik veel plezier gehad om gezamenlijk te sparren, hun teammeetings bij te wonen en op thuiswerkdagen gebruikt te maken van hun werklocatie. De medewerkers op de Backoffice werken snel, zijn flexibel en denken goed met je mee, naast het feit dat ze ook heel warm en leuk zijn.

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? N.v.t.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? N.v.t.
  • Welke inzichten heb je gekregen? N.v.t.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? N.v.t.
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Toffe club mensen die opdrachten aanbieden die écht bij jou passen!

Ik heb twee opdrachten mogen doen voor Teamleiders.nu het afgelopen jaar. Alle twee opdrachten waren zowel een persoonlijke uitdaging als in een passende organisatiecultuur. Eigenlijk precies wat zocht,

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Authentiek leidinggeven
  • Welke inzichten heb je gekregen? Vooral veel bevestigd gekregen in wat ik al wist.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Verantwoordelijkheid is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. Leidinggeven is focus en soms vergelijkbaar met topsport.
  • Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager? N.v.t.
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Het was een leuke periode.

• Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Uitdagende opdrachten via een menselijk organisatie

Teamleiders.nu is een fijne en hardwerkende organisatie om voor te werken. De opdrachten bij verschillende klanten en de match met de werknemer worden vooraf goed doorgenomen om succesvol de opdracht te kunnen starten. Tijdens de opdracht zijn er genoeg momenten om te sparren en te evalueren wat op een deskundige en informele wijze gepaard gaat. De opdrachten zijn uitdagend, veelzijdig en je kan je energie er in kwijt. Dit geeft goede resultaten welke je met je team boekt met als positief gevolg een tevreden opdrachtgever. TL.Nu voelt voor mij als een mensgericht familiebedrijf met mooie opdrachten en veel Empowerplay.

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Team formeren
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Stel de werknemer centraal
  • Welke inzichten heb je gekregen? Op HR gebied, ziekteverzuim
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Communicatie op strategisch niveau

Top bedrijf

Fijne samenwerking, Asma bedankt !

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Bereikbaarheid, nps,
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Top dat er word meegedacht !
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Super leuk en goed georganiseerd.

Teamleiders schakelt snel en koppelt de teamleider en klant snel en goed aan elkaar. Ik had steeds het gevoel dat ik op de goede plek zat.

• Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Beste keuze die ik ooit heb gemaakt!

Ik ben inmiddels al bijna een jaar werkzaam voor Teamleiders.nu. Momenteel ben ik gestart aan opdracht nummer vier! Tijdens de eerste opdrachten ben ik ondersteund door Sebastiaan Sluijmers. Wij hadden vanaf het eerste moment een klik. Ik voelde mij veilig genoeg om transparant te zijn over mijn verwachtingen en eventuele twijfels die ik nog had. Wat ik nooit zal vergeten is de volgende uitspraak van Sebastiaan: 'Als jij op ons kan vertrouwen en wij op jou, dan kunnen we een heel eind komen'. Niks is minder waar. Ik heb het afgelopen jaar alles over mij heen laten komen en keihard gewerkt. Met trots heb ik mijn CV mogen aanvullen met geweldige ervaringen bij; VodafoneZiggo, ABN AMRO, Rituals. Naast al deze werkervaringen, in verschillende keukens, organiseert Teamleiders.nu en (in mijn geval) Sebastiaan, regelmatig ontzettend leerzame bijeenkomsten. Dit alles heeft zeker een bijdrage geleverd aan mijn eigen ontwikkeling. Ben jij een teamleider met veel passie voor het vak? Sta je ervoor open om jezelf te ontwikkelen, jezelf beter te leren kennen, jouw netwerk te vergroten en een mooi CV op te bouwen? Dan kan ik jou garanderen dat je bij Teamleiders.nu in goede handen terecht zult komen! Go for it! Empowerplay!

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Ik weet nu voor mezelf wat voor soort leiderschap er bij mij past en werkt.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Ik heb de betrokkenheid van de opdrachtgever als zeer prettig ervaren. Dus ik zou zeggen, ga vooral zo door!
  • Welke inzichten heb je gekregen? Ik heb tijdens elke opdracht de conclusie kunnen trekken dat ik met een transparante houding het meeste en mooiste uit mijn opdracht haal.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Ik ben erachter gekomen dat ik veel meer geduld heb dan ik dacht.
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Fijne groep mensen om mee te werken

Teamleiders heeft fijne mensen in dienst die je helpen wanneer nodig.

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? N.v.t.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Inhoudelijke kennis is een must op het project dat ik gedaan heb, zonder de inhoudelijke kennis kan je je team niet goed ondersteunen. De kennis van het team is niet op niveau waardoor je iedere keer tegen een muur oploopt
  • Welke inzichten heb je gekregen? Ik heb vooral geleerd voor wat voor organisatie ik niet wil werken, in mijn optiek zouden mensen centraal moeten staan binnen een organisatie, dit heb in vanuit mijn manager wel zo ervaren maar vanuit de organisatie niet
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Ik heb geleerd wat ik niet wil en waar ik niet gelukkig van word, dit wist ik eigenlijk na 2 maanden al, ik heb geleerd om wel door te zetten en niet de handdoek in de ring te gooien
  • Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager? N.v.t.
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Leuke en zeer leerzame ervaring

Dit was mijn eerste interim opdracht. In bijna drie maanden tijd heel veel geleerd. Ik ben er ook achter gekomen dat als je als interimmer aan het werk gaat, je niet als doel dient te stellen alle ins en outs van je opdrachtgever te leren, maar om jezelf te beperken tot de basis. Verder leuke opdracht, leuke mensen en mooi bedrijf met uitdagingen.

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Vervangen teammanager en verbeteringen op projecten waar nodig en mogelijk.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Om in de basis meer op papier te krijgen, zodat inwerken nieuwe teammanager wat minder moeizaam verloopt en sneller klaar is om te beginnen.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Dat je in een korte tijd een goede indruk kan krijgen van een opdrachtgever en duidelijk krijgt waar de grootste verbeterpunten liggen.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Dat interimmen een leuke uitdaging is, maar dat je je wel dient te blijven focussen op de basis en minder in detail te gaan.
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

adequaat en snel handelen binnen een dynamische markt

Direct en snel handelen, juiste communicate en goede administratieve en operationele opvolging

• Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Dynamisch bedrijf wat nog ver kan groeien

Superleuke tijd gehad bij Kwantum. Mooie dingen gedaan en een leuk team gebouwd.

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Alle gestelde doelstellingen op operationeel vlak
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Het Sales Support team heeft potentie maar vraagt zeker met onervaren seniors nog echt veel aandacht van een leidinggevende. Zodra beide seniors sterker in hun rol komen kan een leidinggevende wat meer los laten. Ler erop dat de seniors zichzelf niet voorbij lopen.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Ik zelf gedij minder goed in een organisatie waar besluitvorming stroperig is. Die had ik binnen Kwantum niet verwacht. Voor mij is dit een inzicht waarmee ik de komende weken eens een deepdive ga maken maken want ik merk dat stroperigheid mij soms meer verlamd in mijn werk dan ik zou willen. Organisaties waarin ik prima functioneer zijn organisaties die transparant en rechtdoor zee zijn. Met mijn opdrachtgever heb ik een zeer prettig band kunnen opbouwen omdat hij mij de ruimte gaf en mij soms uitdaagde om nog meer uit mezelf te halen. Als externe wordt je binnen een organisatie soms minder ondersteunt en dat heb ik nu juist vanuit mijn opdrachtgever nooit ervaren. Hij stond achter mij en gaf mij rugdekking!
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Voor mij is daadkracht niet alleen voldoende in een opdracht en het mensen mee nemen in een team is soms anders dan het mensen meenemen in een project. Project management was in oorsprong geen onderdeel van mijn opdracht maar werd het wel steeds meer. Ik ben vooral een agile projectleider en geen Poolse landdag projectleider daar ligt zeker nog een stukje ontwikkeling voor mezelf. Of ik die ontwikkeling wil maken is een keuze waar ik de komende weken over na ga denken
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Uitdagende opdracht, maar leerzame ervaring voor mij onder begeleiding van Teamleiders.nu

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? -2 teams draaiende gehouden in tijden van hoog verzuimpercentage en personeelstekort. -Actie genomen om lopende conflicten binnen het team aan te pakken. -Verwachtingen en werkwijze team aangepast op het nieuwe het businessmodel van de opdrachtgever.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Emoties en persoonlijke meningen van medewerkers in het team spelen vaak een rol op momenten dat er beslissing gemaakt moeten worden. Ondanks dat dit het gevoel van betrokkenheid geeft aan het team als hier naar geluisterd wordt, is het niet altijd even efficiënt. Probeer hier een goede, gezonde balans in te vinden als Teamleider.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Veel geleerd over "situationeel leiderschap". Soms is het beter om te leiden vanuit de situatie i.p.v. jouw eigen opvatting/ervaring.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Ik heb geleerd dat mijn kracht als TL vooral komt uit kennis, data en processen. Deze opdracht was meer mensgericht i.p.v. procesgericht- dan voorheen gedacht, en dat was soms best lastig voor mij. Ook heb ik geleerd dat communicatiestijl een hele grote rol speelt tijdens de opdrachten. Ik ben er achter gekomen dat mijn voorkeur voor communicatiestijl uitgaat naar "business UK". Tijdens deze opdracht heb dat wat meer moeten aanpassen naar de Nederlandse "Zeg waar het op staat" communicatiestijl om de resultaten te krijgen waarnaar ik opzoek was.
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Super organisatie, korte lijnen en leuke mensen!

In contact gekomen met Asma en snel geschakeld en kennisgemaakt. Na de kennismaking was het contact goed en was er al gauw de eerste opdracht! Hierin ben ik keurig begeleid en de opdracht is soepel verlopen. Ik vind het leuk dat ik teamleiders.nu heb leren kennen en mijn netwerk heb kunnen uitbreiden. Ik kijk uit naar een goede samenwerking! Asma: Thanks voor de goede begeleiding!

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Ik heb de organisatie geholpen de workload in kaart te brengen en te verlichten. Tevens nieuwe werkprocessen geïntroduceerd.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Cultuur verandering is nodig voor blijvend resultaat
  • Welke inzichten heb je gekregen? Workload niet perse te hoog, maar nietninzichtijk.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Kennis vergroot over het implementeren van goede werkprocessen.
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Een mooi positief bedrijf.

Ik ben ontvangen in een omgeving van medewerkers die het bedrijf en warm hart toedrage. Ze hebben de juiste werkethos en deels komt dat door het vertrouwen wat het bedrijf zijn medewerkers geeft.

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Ik heb op het huis van Simone gepast
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Heb ik aan de opdrachtgever gemaild. De rijs naar een efficiente WFM omgeving is vol goede moed aan de gang

Sterk in team gevoel

Teamleiders.nu is sterk in het onderhouden van contacten met hun medewerkers. Aandacht is iets wat belangrijk is en dat merk je in de attenties en daardoor voel je je gewaardeerd. Ook de samenhorigheid tussen andere collega’s is goed. Tot nu toe ben ik zeer blij met deze organisatie. Leuke opdrachten waar jezelf ook inbreng in hebt

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? De opvang van medewerkers daar waar nodig
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Bij afwezigheid van de vaste leidinggevende, is het moeizaam om een team op te vangen. Je bent altijd maar vervanger van
  • Welke inzichten heb je gekregen? Dat je opdracht wel duidelijk en helder moet zijn van wat er van je verwacht wordt
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Dat het lastig is om je te weerhouden van iets wat je kracht is. Bv verbeter processen invoeren. Lastig als je alleen aan het oppassen bent en loslaten als je iets moet overdragen
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Goede werksfeer, een fijne samenwerking met de opdrachtgever bij een groeiend bedrijf.

Vanuit de opdrachtgever heb ik de vrijheid en vertrouwen gekregen om de opdracht uit te voeren. Dit zorgde ervoor dat ik outside the box kon denken over verbeterplannen naar de klant toe, maar ook organisatie breed naar de opdrachtgever toe.

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Ik heb een kwalitatief sterk team opgezet die aan de klantwensen voldeed.
  • Welke inzichten heb je gekregen? In de nauwe samenwerking met de klant heb ik geleerd om vanuit een ander perspectief te kijken, namelijk die van een klant naar een extern partij.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Door direct contact te hebben met de klant van de opdrachtgever, heb ik geleerd om communicatief concreet en helder te zijn, grenzen te stellen en mee te denken aan het bereiken van een gezamenlijk doel.
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Veel inzicht in mijn eigen kunnen

Ik kijk met een positief gevoel terug op de opdracht. Het was voor mij een eerste 'echte' opdracht na een lange tijd voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt. Eén van mijn doelen was om meer inzicht te krijgen in mijn eigen kunnen en dat doel is bereikt. Ik vond het super om een bijdrage te kunnen leveren bij een afdeling waarin veel op losse schroeven stond, omdat er een veranderingstraject was gestart.

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Opzetten van employee journey, opzetten en uitvoeren van kwaliteitsformulier, opzetten van nieuwe trainingen/inwerktraject, ondersteunen/motiveren van huidige trainer, 0-meting en coachen/trainen van agents.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Dat het een bedrijf is waar mensen hart voor de zaak hebben en echt hun steentje bij willen dragen. Dat is gewoon heel fijn om te ervaren. Als ik kijken naar de medewerkers denk ik dan het fijn is dat ze meer inzichten gaan krijgen in hun functioneren komend jaar (aan de hand van training en coaching). Daarbij denk ik dat het waardevol zou kunnen zijn om de Teamleiders te coachen op hun coachen en echt na te denken hoe in elke functie medewerkers inzicht gaan krijgen in hun functioneren.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Dat ik mijzelf beter moet verkopen en mensen meer moet meenemen in wat ik aan het doen ben. Je bent je eigen visitekaartje. Aan de andere kant meer vertrouwen op wat ik breng en beseffen dat mijn inzichten waardevol zijn. Dat ik sneller informatie moet delen en mensen met me kan laten sparren.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Dat ik als leider snel in staat ben om het vertrouwen van mensen te krijgen en dat ik daardoor makkelijk resultaat kan boeken (wat ik ook heel goed mee kan nemen naar mijn volgende opdracht). Dat ik er werk van wil maken om mijn concentratie op een beter niveau te krijgen.

Snel schakelen met Teamleiders.nu

Via mijn netwerk kwam ik in contact met Teamleiders.nu voor een leuke opdracht als manager Kinderopvang Na enige twijfel (ik had nog nooit met een bureau als tussenpersoon gewerkt) heb ik besloten de opdracht aan te nemen met als gevolg nu een verlenging van diezelfde opdracht. Ik ben door het team van teamleiders goed begeleid in de eerste stappen mbt bijvoorbeeld het invullen van mijn uren. Verder is er weinig contact geweest. De opdracht loopt goed.

• Hoe tevreden ben je over de ondersteuning van de regiomanager?
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht? N.v.t.

Vertrouwen geven is vertrouwen en inzet ontvangen

Ik vind het heerlijk om te zien hoeveel vertrouwen er wordt gegeven in elkaar en in anderen. Heb het al heel fijn ervaren dat ik veel kan bijdragen aan het KCC met mijn ervaring. Ook hoe men hier voor open staat.

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? De rust op de afdeling behouden en gewerkt aan de positie van het KCC binnen Kemkens
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Blijf vertrouwen geven en neem gesprekken op zodat je dit als coaching tool kan gebruiken
  • Welke inzichten heb je gekregen? Communicatie en transparantie blijft van enorme waarden
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Mensen die als eerste indruk negatief kunnen zijn, kunnen zeer gewaardeerde collega's worden.
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Me te veel laten leiden door negatieve invloeden waardoor ik mezelf verloor,

Vanaf het begin voelde ik dat er veel behoefte was aan structuur en rust en stabiliteit. Er zijn veel wisselingen geweest en heel veel veranderingen en de medewerkers krijgen niet de tijd om te acclimatiseren. Ze krijgen klap op klap te verduren en deze tijd is nog niet voorbij en dat zie je nu terug. Veel langdurig zieken en uitstroom. Er is veel verandering nodig en wilde daar voor gaan. Ik merkte echter wel dat door het management er geen duidelijke visie was over de toekomst voor de afdeling. Hierdoor zwalkte de aansturing van rechts naar links en veranderde dit per week. Hierdoor is het lastig om je input te leveren als de koers per week veranderd. Hierdoor was een hele tijd zoekende naar waar de echte behoefte lag. De connectie met mijn team was prima. Ze wisten dat ze bij me terecht konden met al hun vragen en dat deze ze ook. Na dat de manager op non actief is gezet kwam hier na enige weken abrupt een eind aan is gekomen zonder enige uitleg vooraf. Dit geeft een bittere nasmaak, Ik wens mijn team in ieder geval het allerbeste en hoop vanuit de grond van mijn hart dat de veranderingen zullen plaats vinden en de rust en stabiliteit terug brengen voor de medewerkers omvallen. Dit was een bijzonder leer proces in een omgeving vol chaos en heldere richtlijnen.

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? N.v.t.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? zorg voor gedegen en professionele trajecten op projectbasis en een duidelijke visie en vooral duidelijke communicatie. Daar valt een hoop winst uit te halen.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Dat een negatieve spiraal lastig te doorbreken is en je je te gemakkelijke laat meeslepen.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Hou een open visie en laat je niet beïnvloeden door negatieve verhalen. Blijf bij jezelf en posistief.

Hele fijne persoonlijke begeleiding

Teamleiders.nu is een fijne club: no nonsense, persoonlijk, humoristisch en positief.

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Verhoog de kwaliteit van de instroom van nieuwe medewerkers
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? First Things first: eerst kaders strak, dan verder met agile werkmethodes
  • Welke inzichten heb je gekregen? Dat kaders (kpi's) top-down bepaald moeten worden, en dat hierin de juiste MI essentieel is.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Ik heb zelf ook heldere kaders nodig. Meetbaar en concreet, ik kan niet tegen onduidelijke doelen
  • Hoe tevreden ben je over de uitvoering van de opdracht?

Enorm leuk bedrijf om een opdracht voor te doen!

Leuk, jong bedrijf met korte lijnen. Helaas stopte de opdracht omdat de opschaling niet tot stand kwam. Teveel afhankelijkheden van andere afdelingen in het bedrijf waardoor mogelijk de timing niet goed was. Fijn om te zien hoe in zo’n korte tijd een groep mensen up en running kunnen zijn, zonder dat we veel in real life bij elkaar zijn geweest. Mooi dat het ook echt een team was en dat er voor de mensen die dat graag willen een plek in de organisatie wordt gecreëerd!

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? alle doelstellingen gehaald
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Jonge teammanagers met weinig leiderschapservaring, enerzijds prachtig dat deze managers een kans krijgen anderzijds is er weinig duidelijkheid en structuur waardoor voortgang soms lang op zich laat wachten
  • Welke inzichten heb je gekregen? Jammer dat de opdracht niet echt van de grond kwam door afhankelijkheid van andere afdelingen.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Snelheid, impact kunnen hebben en dynamiek een belangrijk component voor mijn werkplezier zijn.

Vertrouwen en respect

In september ben ik overgestapt naar de rol van COM. Een prachtige kans om een nieuwe rol te leren. En leren heb ik zeker gedaan. Heb mooie dingen bereikt en prettig samengewerkt. Als er een overdracht was geweest was het allemaal wellicht wat soepeler gegaan, maar we hebben allemaal onze best gedaan het zo snel mogelijk recht te trekken. Er was sprake om mij een contract aan te bieden. Maar ik begrijp volkomen dat dit niet kan omdat er dingen verschuiven. Ik heb m'n tijd bij jullie als geweldig ervaren. Bedankt!

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Backlog MNT weggewerkt
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? TPV is een pittige klant, die graag voor niets op de eerste rij zitten.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Dat je soms gewoon mandaat moet pakken
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Durven buiten de lijnen te kleuren

Elk contact voelde echt

Vanaf de onboarding tot aan uitdiensttreding heb echt als een warm bad ervaren. Teamleiders.nu stond altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had en waren snel met reageren als ik iets nodig had. Knap hoe ze een grootschalig project voor de GGD op de rit hebben weten te krijgen. Het was voor mij een mooie en leerzame periode en ik zou het zo opnieuw doen!

• Welke inzichten heb je gekregen? N.v.t.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Regie nemen over je dag

Zeer betrokken en meedenkend

Mijn ervaring met Teamleiders.nu is dat ze heel erg betrokken zijn en je hulp aanbieden waar nodig. Nog geen enkel moment gedacht er alleen voor te staan. De communicatie verliep super goed en er werd vanuit alle hoeken met je meegedacht.

• Welke doelstellingen heb je tijdens deze opdracht behaald? Verbanden leggen op het gebied van rapportages/KPI's en een band creëren met mijn contactspecialisten team.
  • Wat kun je de opdrachtgever meegeven vanuit je observaties en ervaringen? Nog meer teambonding te creëren onder de teammanagers zelf en betrek agents zoveel mogelijk indien dat kan bij operationele processen.
  • Welke inzichten heb je gekregen? Dichtbij je mensen staan, maakt dat mensen graag voor je willen werken.
  • Wat heb je geleerd m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling en eigen gedrag? Geleerd af en toe meer je mannetje staan in overleggen. Daarnaast heb ik geleerd om structuur waar nodig los te laten en prioriteiten te stellen, gezien de vele afwisseling van taken.