Zeer correct en betrouwbaar

Uiterst vriendelijk en zeer voorkomend met erg veel kundige adviezen

Prima dienstverlening

We zijn heel tevreden over de plaatsing van een baddeurtje. Correct geplaatst en afgewerkt.

goed geholpen door deskundige, vriendelijke medewerkers

erg goed contact met zowel verkoop medewerker als de aflever medewerker.

Prima levering en het aanbrengen was ook oké.

Wel moeten wennen als fiets schuin komt op een hellend fietspad

Wordt goed geholpen

Er wordt ruim de tijd genomen om de juiste 3 wielerfiets te vinden

Super!!!

Eindelijk een zaak die tijd nam om met verstandelijk gehandicapte de fietsen uit te proberen. Chapeau!

Geweĺdig

Deskundig, behulpzaam, vriendelijk

Uitstekende service

Bij het kopen van mijn fiets heb ik uitstekende hulp gekregen. Daarom heb ik een goede keuze kunnen maken.

Vakkundig advies, goede service

Bij het kiezen van een driewielfiets werd alle tijd genomen om te luisteren naar mijn wensen en om diverse fietsen te proberen. Ik ben heel blij met mijn Van Raam Easyrider!

Een fijne driewielfiets geleverd

Snel geleverd, goede uitleg en al veel kilometers meegereden. Na een aantal keren vallen met mijn ebike is dit de uitkomst, anders had ik nooit meer gefietst. Ik raad het iedere oudere die zich wat instabiel begint te voelen van harte aan. Je ziet ze steeds meer en in mijn gemeente mag ik er ook mee fietsen in het voetgangersgebied. Ook fijn voor mensen die slecht ter been zijn.

Gebruiksvriendelijk Fijn om buiten te komen.

Prima gebruikte 3-wieler gekocht

Ik fiets dagelijks door Krimpen en door de polder. Iedere minuut is een feest

Ik werd heel goed geholpen bij het kopen

Mijn ervaring bij jullie is prima , afspraak met bezorgen was ook super, dus ik ben heel tevreden met mijn fiets . Vriendelijke groeten JvdPoel .

Alleen contact gehad bij de koop. Daarna geen contact

Koop is naar tevredenheid verlopen. Daarna geen contact meer gehad. In verband met de afstand proberen we kleine storingen zelf op te lossen, eventueel met de fietsspecialist in Aagtekerke

goede service , fiets werd thuis gebracht , goede uitleg , hoe gebruik fiets.

Zie onder.

De fiets is prima, maar het stoeltje had veel beter gekund! Je glijdt constant naar beneden/naar voren en moet dan corrigeren. Bovendien is het bij warm weer erg zweterig.

Zeer prettig

Zorg en aandacht Wanneer komt er controle op fiets???

L

Heb geen pech gehad dus ook geen probleem, wacht op de eerste beurt groetjes Gerda

het valt tegen het rijden er mee

ben al een keer onderuit gegaan in de bocht

Buitengewoon

Bij de twee bezoeken die wij brachten zijn wij uiterst kundig voorgelicht over de diverse modellen in de showroom. Onze keus is gevallen op de van Raam Easy Raider compact, en weten dat het een goede keus is mede door de voortreffelijke en vriendelijke begeleiding van dhr.Alexander. Niets dan lof, en hopen op veel fietsplezier. met vriendelijke groet, Mevr.Schelke.

Nog niet echt

Ik heb nog niet echt veel geoefend

uitstekemd geholpen

geen zin in dit soort onzin

We zijn blij met het deurtje in ons ligbad

Het inmeten en plaatsen van het deurtje, inclusief het vervangen van het spatscherm op de rand van het ligbad naast de douche is prima uitgevoerd en een behoorlijk stuk goedkoper dan het ligbad vervangen door een inloopdouche. Ik beveel nooit iets of iemand aan!

Zeer tevreden.

De 3 wieler heb ik een paar maanden. Dus nog niet zo lang. Één keer hulp nodig gehad. Ik ben zeer tevreden vanaf het begin. Ik ben erg blij dat mijn zwager jullie heeft aanbevolen.

Oosteinde 6

2991 LG Barendrecht