Filters

7

Prijs is goed, communicatie OK en uitvoering verliep wat rommelig

Via een lokale installateur, die zelf geen zonnepanelen plaatst, verwezen naar SinneTechniek. Eerste contact is snel opgepakt en uitgebreide offerte was snel binnen. De vragen die we hier nog over hadden zijn duidelijk, snel en telefonisch beantwoord. Vooral dat laatste is wel erg prettig. Bij geven van de opdracht (feb 2023) was verwachting dat er medio augustus 2023 geplaatst zou kunnen worden, dat is uiteindelijk eerder geworden; apr/mei 2023. Voor de plaasting werden we, keurig na werktijd = rond 18u, gebeld om keuze te maken uit beschikbare datum en tijden, dat was fijn. De eerste ploeg, van recent begonnen monteurs, kwam er met de plaatsing niet helemaal uit waardoor er een tweede ploeg het werk 2 weken later af heeft moeten maken. Nog 1 klein opleverpuntje tav de internetverbinding is ook snel en kundig opgelost. Resume; een ruime voldoende voor Sinne techniek en ik heb niet de illusie dat een andere partij het beter gekunt had.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk

Gedurende het traject van kennismaking tot en met plaatsing van de zonnepanelen groeide ons vertrouwen in Sinne Techniek. Wij zijn heel tevreden over de aanpak en de flexibiliteit van de medewerkers van dit bedrijf. Zij hebben zich van de goede kant laten zien wat betreft de communicatie en het leveren van kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden met het hele proces, dankbaar voor de goede service!

Vandaag onze panelen op het dak gekregen. Na een foutje in de planning (kan gebeuren in deze drukke tijd) is er snel geschakeld! Ik had met de verkoper afgesproken dat de zonnepanelen op het dak zouden komen voor de echte zonnestralen liggen ze nu echt wel! Dus kan alleen maar dankbaar zijn. Ben goed te woord gestaan in het aankoopproces en de monteurs zijn nette jongens! Wij bevelen Sinne Techniek aan!

 • Aanbevelen? Ja
2

Slechte communicatie

Zeer slechte communicatie. Bellen niet terug. Valt geen afspraak mee te maken Rondom belabberd. En dat tot twee keer toe bij verschillende klussen. Werk is uiteindelijk wel keurig uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Nee
10

Sinne Techniek: prima bedrijf.

Sinne Techniek is communicatief, reageert snel en transparant op evt vragen en komt afspraken na. Montage van de panelen verliep ook vlekkeloos en werd uitgevoerd door Yellow Solution. Niets dan lof over de monteurs, ze dachten mee, waren informatief, snel en vriendelijk. Al met al een heel goede ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!

Het bedrijf heeft zich prima aan de afspraken gehouden. Met name complimenten voor de monteurs die de panelen hebben geplaatst, zeer vakkundige mannen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gehele plaatsing was van zeer hoge kwaliteit en zeer klantvriendelijk personeel

De plaatsing van 30 zonnepanelen verliep vlekkeloos, keurig geplaatst en aangelegd. Omvormer en kabels werden keurig weggewerkt voor zover mogelijk. Woning werd keurig achtergelaten, afval werd meegenomen en waar nodig werd even gestofzuigd. Dit bedrijf is een aanrader voor een ieder die panelen wil gaan plaatsen

 • Aanbevelen? Ja
10

voor ons was het perfect

Ondanks een kleine strubbeling is voor ons alles perfect opgelost en Sinne Techniek houd zich ook aan mondelinge afspraken mijn compliment daarvoor, de installateurs die bij mij aanwezig waren deden het werk ook perfect en dachten mee aan oplossingen aangezien het bij ons niet wilde met 10 zonnepanelen en wel met 8. Al met al keurig werk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
5

Slechte service

Aangemoedigd door vele goede reviews, ben ik in zee gegaan met Sinnetechniek. Vlak voor de aangegeven installatiedatum werd meegedeeld dat vanwege corona deze verzet moest worden. Kan gebeuren nietwaar. De nieuwe afspraak enkele weken later werd gepland op 2 achtereenvolgende dagen. Echter werd een x aantal dagen voor deze nieuwe afspraak meegedeeld dat er geen omvormers waren ! Zeer opmerkelijk want feitelijk zou de installatie al werkend zijn geweest op deze datum, mits corona geen roet in het eten had gegooid ! Op de 1e dag moesten de monteurs halverwege de dag alweer vertrekken om nog iets op te halen in Zwolle voor 17 u. De volgende dag zouden ze niet komen omdat ze in R'dam een klus hadden ?! De monteurs vertelden dan ook dat dit al tijdenlang 'op kantoor' bekend was. Na anderhalve week hebben ze de klus afgemaakt en over deze monteurs niets dan lof ! Mark, Brian en Floris zijn keiharde werkers. en hebben feitelijk alles wat fout ging nog enigszins goed gemaakt. Na betaling zou er zsm een opleverdocument opgestuurd worden, maar hier heb ik zelf achteraan moeten mailen en toen was het er binnen een uur ? De 'uitnodiging' van Sinnetechniek om nieuwe klanten aan te brengen met als beloning een cadeaubon heb ik links laten liggen omdat ik dit bedrijf liever niet aanbeveel. Communicatie heb ik als slecht ervaren en ook het feit dat de omvormers 'ineens' niet meer aanwezig zouden zijn is niet echt betrouwbaar te noemen.

 • Aanbevelen? Nee
10

uitstekende service

Van eerste contact tot aan de oplevering prima service. Snelle opvolging van de lead, goede en duidelijke informatie tijdens verkoopgesprek, plaatsing volgens planning door vakbekwame installateur. Ook de vragen tijdens en na de plaatsing werden snel en vakkundig beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
5

De wet van Murphy

In eerste instantie was ik enthousiast, ik kreeg snel een offerte en vlot daarna werd de situatie geschouwd door een medewerker van Sinne. De eerste plaatsingsafspraak was daarna ook snel. De reviews op de site gaven mij ook een goed gevoel, allemaal super enthousiast. Maar helaas daarna ging er veel mis. Wij hebben een dak met kunststof leien shingles. Hier bleek Sinne Technyk geen ervaring mee te hebben, en dat heb ik geweten. Dit soort daken vereist ander bevestigingsmateriaal dan een dak met gewone pannen. Er werd eerst verkeerd materiaal gemonteerd dat later weer weggehaald werd. Uiteindelijk heeft het bijna 5 maanden geduurd voordat de zonnepanelen eindelijk geplaatst waren. Tussen door werd de plaatsing nog een aantal keren op het laatste moment afgezegd, en werden beloftes niet altijd nagekomen. Men heeft voor de hele gang van zaken wel excuses aangeboden, voorzien van een mooie bos bloemen. Maar ondanks dat kan ik Sinne Technyk echt niet aanbevelen, zeker niet als je een afwijkende dakbedekking hebt.

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer goed

Contact was zeer prettig, goed advies gekregen en de monteurs hebben alles zeer netjes gemonteerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk, kennis van zaken, ervaren en meedenkende monteurs

Van begin tot eind is alles prima verlopen. Er wordt met je meegedacht. Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Kortom: goede service, een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
4

Communicatie en planning niet op orde

Tevreden over zonnepanelen maar niet over plaatsing en communicatie daarover. 5 keer een nieuwe afspraak in moeten plannen voor de plaatsing. Ging op diverse vlakken mis; leveringsproblemen (uiteindelijk duurdere panelen moeten nemen) planningproblemen (voor niets zitten wachten), veiligheidsproblemen (pas bij poging 3 erachter komen dat werksituatie niet veilig was) en helaas geen communicatie daarover. Tevens niet duidelijk over techniek rondom zonnepanelen (bv aansluiting in meterkast). Voortraject was prima, tot de plaatsing zelf.

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima service

Sinne Techniek heeft prima geholpen met zonnepanelen van A tot Z De monteurs deden prima werk

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed contact en snel geleverd

Goed geïnformeerd door Sebastiaan Westerhof, daarna snel een offerte. Bij akkoord offerte snelle levering en plaatsing van de zonnepanelen door goede, vriendelijke monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed service

Vriendelijke monteurs en in 1 dag alles geïnstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk bedrijf

De ervaring met Sinne Techniek is goed. Vriendelijk personeel, met een luisterend oor. Men komt de afspraken na. Servicegericht! Sinne Techniek levert zonnepanelen van hoge kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Installatie van zonnepanelen op dak en nieuwe meterkast. De stroomkabel in de meterkast was een uitdaging. Goed overleg met de medewerkers en het resultaat is perfect. Uitbreiding van panelen komt eraan en Sinnetechniek kies ik vanzelfsprekend als leverancier.

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk en degelijk

Gekozen voor Sinne Technyk vanwege het lokale aspect. Zeer duidelijke offerte ontvangen. De plaatsing verliep professioneel en snel. Installateurs ter zake deskundig en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima en betrouwbaar bedrijf

Het contact met de medewerkers van het bedrijf was meer dan prettig. Er werd goede uitleg gegeven over alles wat ik maar wilde weten. Ze houden zich goed aan de afspraken en leveren prima materiaal. Ook de monteurs zijn heel fijn in de omgang en hun kennis van zaken gaf een goed gevoel. Zeer betrouwbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met de verrichte werkzaamheden

De monteurs werken in goed overleg,ze kiezen niet voor de gemakkelijkste weg maar willen netjes werk afleveren. Dat is bij ons zeer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vloeiend en duidelijk alles goed geregeld

Duidelijke afspraken en klantvriendelijk ook Het plaatsen ging super de mannen waren heel beleefd, goede uitleg, alles netjes achtergelaten en zeer klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

snel, goed werk geleverd

Mooi op tijd, snel begonnen, goed en netjes opgeleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer accuraat bedrijf

15-02-2022 Groningen. Ruud Brands. Na offerte aanvragen bij verschillende bedrijven, voor zonnepanelen, bij Sinne Techniek te Drachten uit gekomen. Door dat zij direct reageerden, en bij huisbezoek goede door Eddy Ferbeek uitleg betreffende de zonnepanelen gaven. Ik had specifieke vragen met het plaatsen op een half rond zinken dak, hier kon Niels de ervaren installateur niet voor de 100% achterstaan, maar kwam met een ander goed alternatief. Niels en zijn team werken accuraat, ben dan ook blij dat ik met Sinne techniek in zee ben gegaan.

 • Aanbevelen? Ja

Over Sinne Techniek

Sinds 2012 levert, monteert en installeert Sinne Techniek in heel Noord-Nederland. Door jarenlange ervaring weten wij welke merken het hoogste rendement geven in combinatie met de beste omvormer. Wij zien een belangrijke toekomst voor zonne-energie en willen iedereen hiervan laten profiteren door een persoonlijk en eerlijk advies te geven.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd