goede cateraar met vriendelijk personeel en smakelijke hapjes
prima lunch , vers ..ruim belegd ..veel keus dit alles makkelijk online besteld via hun web winkel
breed assortiment voor iedereen wat wils. wij zijn gegaan voor de trendy lunch met als aanvulling wraps. mooi op tijd geleverd, smaakvol en goed belegd.
mooie smakelijke tapas hapjes, crostinies en mini sandwiches. geleverd op mooie schaal kon er zo mee rond. kwaliteit was vers.
heerlijk gegeten, prima service en leuke bediening. als het mooie weer er weer is dan komen we zeker terug voor de straat bbq die we jaarlijks hebben dank!
erg leuk snackwagen bij ons thuis. snel via de mail geregeld, makkelijk en duidelijk. mooi op tijd en neemt de tijd om iedereen te voorzien het was 2 uur maar werd al snel 2,5u zonder extra kosten. ze serveerde verse frieten van aviko en hebben erg goede rundvlees kroket.
na overleg een buffet samengesteld. mooi op tijd geleverd, prima smaak.
smakelijk vers bereide tapas uitgebreide keus wij hebben ons laten verrassen. vriendelijk personeel en snelle reactie met mailen. prima bedrijf
Lekker vers eten, goede service, prijs/kwaliteit zeer goed. Zeker aan te bevelen!
heerlijk vers tapas buffet , ruim voldoende smaakvol en snel geregeld. we houden je in gedachten voor een volgende keer! dank
Heerlijke BBQ en goede service
prima service ruime keus en heerlijke frieten
Was erg lekker, zal hier zeker vaker mijn broodjes halen.
Goede catering met klantvriendelijkheid
goed gevarieerde lunch vers met trendy broodjes, sap en fruit salade, dit besteld via de lunch webwinkel erg makkelijk en overzichtelijk. netjes bevestigd en op tijd geleverd.
heerlijk tapas buffet laten verzorgen. geleverd zoals afgesproken, smakelijk, vers en ruim voldoende
Het viel tegen. Het eten was niet vers en niet zelf bereid. Bood geen oplossing hiervoor.
Goed bezig!
De service is prima, en de hapjes waren heerlijk.
Wij zijn tevreden over de service/kwaliteit. Alleen jammer dat de website niet werkt, maar gelukkig kunnen we ook rechtstreeks mailen.
Lekkere hapjes en snelle service. Door klein ongelukje bij de lift waren de hapjes wat verschoven, maar dit werd uiteindelijk opgelost door de leverancier.
Goede service, wij zijn tevreden
Was perfect, gasten hebben genoten en waren zeer enthousiast over de stampotten, worst en ballen gehakt.
Snelle service, goede kwaliteit, heel divers aanbod.