Geweldig Kerst buffet !

Prima service, duidelijke en snelle communicatie, goede uitleg bij aflevering en unaniem heerlijk gegeten.

Absolute aanrader als je lekker en geheel ontzorgd wil eten!

De Mobiele Kok verzorgde ons kerstdiner. Niet eerder gebruik gemaakt van kerstcatering maar dit was een hele gemakkelijke en vooral lekker ervaring! De aflevering was op tijd en professioneel: de gerechten goed verpakt in kratjes en compleet met chafingdishes en advies hoe de warme gerechten goed op te warmen. Was prima te doen! De salades waren heel rijk opgemaakt en erg lekker. Vers stokbrood met kruidenboter en tapanade was ook ruim meegegeven. we hadden groenten, aardappel gratin en zalm en omwikkelde kippedij als hoofdgerecht en dat was eten in overvloed. Zelf vond ik de zalm het lekkerst maar mijn vrouw weer de gevulde kippedij: kortom fijn dat men zelf kon kiezen waar men het meest zin in had en dat was ook precies de bedoeling! De toetjes waren lekker en divers: vers fruit, slagroom, chocolade mousse en mini taartjes (o.a. tiramisu), van alles een beetje. Misschien de volgende keer wat meer fruit ipv de taartjes ivm de kinderen die fruit-fans zijn. De bonbons gingen met de koffie en likeurtje op waarmee de koffie een luxe laatste 'gang' werd. De griekse salade bij het hoofdgerecht was lekker fris maar met de andere salades voor een volgende keer eigenlijk 'too much', maar deze eten we vanavond gewoon alsnog op, samen met het eten dat over is: nog een dag gemak :-)

Heerlijke complete en goedverzorgde brunch

Wij hebben genoten van een lekkere complete en goedverzorgde brunch van De Mobiele Kok. De schalen waren mooi opgemaakt. Er was ruim voldoende keus en hoeveelheid voor iedereen. Ook een prettige communicatie en snelle beantwoording van vragen. Voor ons voor herhaling vatbaar.

Prima, goede service en fijne communicatie

Fijn dat we konden overleggen over de invulling. Het drinken vond ik iets summier, evenals de fruitsalade. De rest prima!

kerst buffet

heerlijk gegeten, ruime keus op tijd en volgens afspraak ook weer de afwas opgehaald

uitmuntend

prima geregeld,uitstekend kwaliteit goede service klasse. wij zijn zeer tevreden en is voor herhaling vatbaar. en kan een andere zeker aan bevelen.

Lekker

Prima gegeten, voor herhaling vatbaar

Top eten en zeker voor herhaling vatbaar

Deze bbq was met een klein gezelschap, eten was heerlijk en aan alles was gedacht. Salades stokbrood vlees vis sausen compleet met borden en bestek. De kok heeft staan te bakken zodat ik gewoon met het gezelschap kon blijven zitten. Al met al top geregeld en zeker voor herhaling vatbaar.

Top service

Een snelle en goede service, de broodjes waren heerlijk!

Perfecte hapjes

Hele fijne verse hapjes. Prima service! Aan te bevelen.

het was allemaal even lekker!

Prima service, ook van te voren al. als ik een vraag had stelde ik hem per mail en kreeg direct antwoord. Op de dag zelf kwam de bestelling op de afgesproken tijd, alles werd netjes neergezet, we kregen goede instructies. Het buffet dat we hadden besteld en de hapjes van te voren waren allemaal even lekker. Zeer goede kwaliteit en ruim voldoende voor iedereen. Kortom een aanrader!

Helemaal volgens afspraak!

Wij hebben de Mobiele Kok ingehuurd voor een teamuitje met 50 personen. De communicatie loopt erg prettig en gemakkelijk. Ze hebben een uitgebreide kaart met veel verschillende mogelijkheden en keuze-opties. Ze zijn super goed bereikbaar telefonisch en erg bereid mee te denken. Ze kunnen goed rekening houden met dieetwensen. Ik heb bijvoorbeeld de ochtend van het teamuitje zelf nog een aantal broodjes bijbesteld, en dat was geen probleem. Ook de levering verliep prima. Je merkt dat ze veel ervaring hebben, dus alles wat zo klaargezet. Wij hadden een Oosters buffet. Ik geeft het eten zelf een 7,5, want de kwaliteit was prima en het was lekker. Sommige gerechten wel een beetje pittig

Bezorging was zeer correct Het buffet zeer ruim en heel verzorgd en lekker.

Super, van af het moment van het bestellen tot het afhalen van de vaat!

Echt een aanrader! Uitmuntende kwaliteit van de procducten van het stokbrood, salades en het vlees. Net personeel bij de bezorging, het buffet keurig uitgestalt met bijbehorende uitleg!.. Zo ongemerkt dat ze erwaren hebben ze het ook weer keurig opgehaald volgens afspraak...

Mooi en kwalitatief all in pakket!

BBQ georganiseerd voor 9 vrienden. We hebben allemaal lekker gegeten door het goed verzorgde bbq pakket van de mobiele kok. Kwalitatief vlees, veel eten en goede service. Zeker een aanrader!!

Geweldig!

Zeer goed verzorgde en lekkere BBQ voor onze 60 gasten. Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers!

Voor herhaling vatbaar

Het heeft heerlijk gesmaakt, goede kwaliteit Het was, inclusief de salades en sausen, voldoende. Het paste precies voor het aantal gasten.

goede service en lekker gegeten

Onze reunie was wat betreft eten en drinken in goede handen bij de Mobiele Kok. Het ontbrak aan niets en we hebben ongedwongen heerlijk gegeten.

Goed eten en duidelijke afspraken.

Goed gegeten. Alles is duidelijk en de gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen.

Heerlijke broodjes!!! Vriendelijke bediening en redder in nood.

goede service

Netjes en op tijd geleverd

Goed geregeld

Lekker en vers

smakelijk buffet

online gevonden en toen met dit weer gegaan voor stamppotten deze waren absoluut vers daarbij heerlijke rookworst, spek en kleine gehakt balletjes in de jus. hoeveelheid was ruim voldoende.

geen zorgen, dat is heel fijn

Normaal gesproken vraag ik mij af, heb ik wel genoeg? Wat moet ik inkopen? Nu werd dit heerlijk geregeld, heel fijn.

Fantastisch lekker

Heel goed verzorgde bbq met echt alles erop en eraan. Sauzen, salades, brood, fruit. En heerlijk vlees. Kreeg erg veel complimenten over de kwaliteit van alles. Top!!!

Industrieweg 42

3606 AS Maarssen