Laden reviews...
63 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de hoge kwaliteit van het eten en de attente service. Het bestelproces is handig en het team communiceert duidelijk. De leveringen komen op tijd en bestellingen worden netjes gepresenteerd. Over het geheel genomen is de ervaring betrouwbaar en aangenaam.
Al meerdere keren een bbq besteld, Heerlijk gegeten! De afwas hoef je niet zelf te doen, en de communicatie verloopt soepel!
14 August 2026
Coen
Odijk
We hebben heerlijke tapas gegeten, een aanrader. Verder super service van aardige mensen.
13 August 2026
Ruud
Haastrecht
Ik bestel regelmatig en de catering is altijd goed. Top kwaliteit, snelle service en zeer vriendelijk personeel.
13 August 2026
Michael
Nieuwegein
van begin tot einde goed geregeld. bbq online besteld , op tijd geleverd en weer netjes volgens afsprak opgehaald porties waren ruim voldoende en smakelijk
12 August 2026
stan
amsterdam
Na telefonisch kontakt waar werd beloofd dat er per persoon 7 hapjes geserveerd zou worden ben ik teleurgesteld. Valt een schaal met pinda’s en olijven ook onder ‘n hapje? Geen servetten en geen cocktail prikkers.
11 August 2026
Dorien
Nieuwegein
Wat een schitterende samenwerking met Remco was echt grandioos aanbevelen waard .
4 August 2026
Leen
Amersfoort
Wij hebben De Mobiele Kok ingehuurd voor een housewarmingsparty. De leuke heren hadden alles bij zich en het vlees en de salades waren erg goed. Iedereen heeft genoten van het lekkere eten en de gezelligheid. Enige tip is de tijdsduur beter afstemmen (3 uur dienstverlening betekent niet exact 3 uur grillen), zodat klanten weten wat ze kunnen verwachten. Chapeau voor de mannen! Wij zullen ze zeker nog een keer inhuren.
28 July 2026
Nathalie
Lopik
Keurig bezorgd, goede instructies voor het opwarmen. Zeer ruime keuze in het buffet wat we hadden besteld voor een ieder.
27 July 2026
Marjon
De Meern
top verzorgd, zoals altijd. goed verzorgd, lekker vers en altijd netjes op tijd bezorgd.
27 July 2026
Jeanette
klantvriendelijke, behulpzame meedenkend bedrijf
21 July 2026
P
Utrecht
We hebben een week voor het geplande feest pas besteld. Het aanbod was ruim voldoende en smaak uitstekend Ik ben erg tevreden
Jannet
Maarssen
Wat was de bbq lekker en goed georganiseerd. De bbq kok deed het perfect en voelde zich ook gelijk thuis bij ons. De reacties van de personen die aanwezig waren was positief echt een aanrader voor een feest.
Evelien Kleene=Ploeg
Maarssenbroek
Zorgeloos een personeelsbarbecue voor 80 man organiseren. Levering was stipt, alles zat er bij en heerlijk vlees en salades!
Max
Utrecht
Het eten was van erg goede kwaliteit, grote porties dus erg voldane gasten. de gasbbq werkte erg fijn en het brengen ennoohalen verliep ook lekker soepel. De zalmpakketjes en garnalen spiesen vonden ook bij de vleesliefhebbers in goede aarde. Wij hebben voor de toekomst geen twijfels meer wie we inschakelen voor catering !
13 July 2026
Bewoners Organisatie Minnikenhof
Vianen
Lekkere broodjes. Op tijd geleverd ook in de kop van Noord Holland. Flexibele en behulpzame klantenservice
13 July 2026
Marja
Amsterdam
Het eten was in het algemeen van goede kwaliteit (behalve fingersandwiches) maar de uitvoering was zwaar onvoldoende. Er was een opeen stapeling va slordigheden en presentaties waren domweg niet zoals aangegeven in hun brochure. Zie punten hieronder: High tea zou worden gepresenteerd op etagères, in plaats daarvan lag alles op platte schalen: geen stijlvolle aanblik. De schaal met sandwiches had rommelige aanblik omdat veel uit elkaar gevallen was. High tea zou komen met aardbeien met slagroom: er waren geen aardbeien, de schaal met slagroom stond er dus voor niets! Excuus. Er waren blijkbaar wel aardbeien maar dan niet meer dat 1 aardbei per persoon dus ik heb die nooit gezien. Ik had gevraagd om gebakschoteltjes met gebak vorkjes. In plaats daarvan moesten we het doen met grote lunch bordjes en gewone vorken. Veel gasten voelden zich ongemakkelijk om groot bord te gebruiken en hebben uiteindelijk maar de schoteltjes van de koffie gebruikt. Wederom was het geheel niet stijlvol. Wraps zouden komen in 2x halve wrap. Op die manier zou men kunnen kiezen voor halve met zalm en halve met bv ham. In plaats daarvan waren 30x hele wraps en dus minder keuze per persoon. Gevraagd om twee wraps zonder boter. Eerst antwoord in mail gekregen dat wraps niet glutenvrij zijn terwijl dat niet de vraag was. Zelfs na telefonisch contact hierover en nog een keer uitleggen, waren er gisteren geen twee verschillende wraps zonder boter. Er geen overleg geweest over achterlaten spullen die over waren. Croissants en thee waren verdwenen na afloop. Boven werd koffie en thee geserveerd. Pas bij opruimen bleek dat er een heel krat met thee glazen was die niet gebruikt zijn. In plaats daarvan moesten we boven thee serveren in eigen theekopjes. gevraagd of bediening duidelijk herkenbaar zou zijn. Dat was ondanks toezegging niet het geval. Ook niet erg pro-actief in opruimen. Hapjes en masse uitgeserveerd ondanks verzoek spreiden over middag zodat twee uur te vroeg alles op. Onbeleefde reacties
12 July 2026
Sander
Utrecht
Geheel ontzorgd tijdens ons familie weekend , heerlijk eten ruim voldoende en goed door de koks gebakken , afwas werd meegenomen super
12 July 2026
Roger
Houten
Voor onze bedrijfsbarbecue heeft de Mobiele Kok alles goed geregeld, Een goede mailwisseling met snel antwoord op vragen, goede service, goed vlees en eten en goede brandmeesters. Mijn complimenten voor dit bedrijf.
11 July 2026
Jose
Utrecht
Wij zijn liefhebbers van de Spaanse tapas. Echter werd koud geleverd omdat er personeelsgebrek was. Kon ook niet op ons gewenst tijdstip worden geleverd. De champignons waren niet aanwezig Wel een soort tonijn salade waar wij geen liefhebber van zijn Aanbevelen: ja, mits....
9 July 2026
wim
maarssen
Ze zijn altijd snel en goed bereikbaar. Last-minute iets aanvragen is altijd mogelijk, maar in sommige gevallen komt last-minute annuleren ook wel eens voor. Fijn dat er dan ook flexibel meegewerkt wordt. Kortom, een fijn bedrijf om zaken mee te doen!
7 July 2026
Chantal
Vianen
Heerlijke en goed georganiseerde BBQ!! Bas heeft ons van A tot Z perfect verzorgd. Absoluut een aanrader!
7 July 2026
Rens
utrecht
Goede afspraken mee te maken. Levering op tijd. Goede producten. Kwaliteit. Super goede service.
5 July 2026
Frits
Maarssen
van begin tot het eind geweldig van overleg tot aan uitvoering helemaal ontzorgd
4 July 2026
stan
amsterdam
Niet bijzonder. Weinig variatie in beleg met name het aantal opties qua vleeswaren viel tegen. Verder was het brood wat droog. Veel te weinig kwaliteit in vergelijking met de kosten en niet voor herhaling vatbaar.
2 July 2026
Inge
Zaandam
Wij werken zelf voor een uitzendbureau en met onze uitzendkrachten hebben we heerlijk genoten van de BBQ met grillmeester én zelf heerlijke salades, sauzen en brood met kruidenboter. De grillmeester kwam aan en binnen een half uur stond hij al de BBQ'en. Ook bestek, servetten en borden waren aanwezig. Het vlees was lekker en alles was super geregeld. Voor herhaling vatbaar!
1 July 2026
Cheyenne