Heerlijke diverse verse broodjes van top kwaliteit

De broodjes zijn van hoge kwaliteit en de verzorging en bezorging is top. Ruime keuze in diverse broodjes. Makkelijk via de website of e-mail te bestellen.

Heerlijk eten en leuke BBQ-meesters. Een aanrader!

Het contact met de organisatie verliep vanaf het begin heel goed. Er weer meegedacht en we ontvingen direct na aanvraag de offerte. De gevraagde aanpassingen werden zonder problemen meteen doorgevoerd en op de dag zelf kwam het hele team van De Mobiele Kok alle gehuurde meubels vooraf leveren en hielpen de koks mee met het plaatsen van de tafels en stoelen. Het eten was heerlijk en na afloop werd alles snel opgeruimd en meegenomen. Van A tot Z perfect geregeld, echt een aanrader.

Een genot voor de mens.

Echt waar voor je geld. Het eten is ruim genoeg en heerlijk bereidt, niemand is wat te kort gekomen. Aanrader!

Alles prima verzorgt, goeie kok.

Was keurig op tijd, nette kok en alles was prima verzorgt. Van salades tot sausjes, stobrood met smeersels, en natuurlijk het vlees. Netjes en naar wens gebakken. Kortom volkomen tevreden

Heerlijk gegeten maar helaas vieze borden en bestek

Wij hadden bbq pakket de luxe en halal. We hebben heerlijk gegeten met een grote groep. Alles was keurig op tijd gebracht en opgehaald. Het enig minpunt, en die vond ik toch wel belangrijk, is dat veel borden en een deel van het bestek niet schoon geleverd was. Echt etensresten er nog op waardoor ik alles vooraf een keer extra afgewassen heb.

rijkelijke en goede lunch

Gevarieerd, heerlijk. Snel, netjes en hygiënisch geleverd. tussendoortjes zijn supervers en echt heel erg lekker ook. een totaal leverancier voor lunch op locatie met externen. Ik beveel de mobiele kok zeker aan!

Perfect geregeld en lekker

In het voortraject fijne communicatie. Op de dag zelf op tijd aanwezig en alles loopt zoals afgesproken. De BBQ halal is heel lekker en de salades ook heel goed. Alles ruim voldoende. De leuke braadmeester maakt het compleet.

Voor herhaling vatbaar!

Onze gasten en wij waren aangenaam verrast. De hapjes waren verrukkelijk en de service top.

Ook deze keer weer geweldig!

Een super goed georganiseerde baby shower dankzij de mobiele kok. Mooie presentatie en heerlijk genoten met mijn vriendinnen. Zeker aan te raden!

super kwaliteit voor een nette prijs

super lekkere broodjes van zeer goede kwaliteit en tegen een zeer nette prijs een aanrader.

heerlijk!

geweldige ervaring met een BBQ die we besteld hebben van begin tot eind ontzorgd betaalbaar en smakelijk

Prima!

Afspraken zijn nagekomen, boven verwachting goed. Helemaal ontzorgd. Echt een topper.

Super gegeten

Goed geregeld snel en makkelijk besteld voor herhaling vatbaar

Mede dankzij de mobiele kok was onze lunch een succes!

Na onze bestelling werd er duidelijk gecommuniceerd. Op de afgesproken dag en tijd (een zondag) werden de broodjes en zoete hapjes gebracht. De bestelling was geordend per schaal en zag er goed en vers uit. De broodjes en zoetigheden smaakten ook nog eens heerlijk! Voor herhaling vatbaar voor ons.

Super service!

We kenden de mobiele kok van een goed verzorgde BBQ tijdens een feestje. Nu hebben ze ons opnieuw verrast met een heerlijke high tea. Het ontbrak ons aan niets en alles was schoon op. Het brengen en halen van de spullen was ook goed geregeld en de communicatie weg klantgericht. Kortom; een dikkie 10

Ontzorgd met kwaliteit

Alles is verzorgd zodat wij aandacht aan onze gasten konden geven. Het eten was heerlijk.

Heerlijke verse broodjes!

Goed verzorgde lunch.

goede cateraar

volgens afspraak een bbq geleverd alles zat er bij , had gekozen om zelf te grillen, we hebben nog best wat over gehouden dus ruime porties

"Een Feest met De Mobiele Kok"

Mijn feestje was gepland, de gasten kwamen binnen, Ik wilde indruk maken—dus liet ik het koken winnen! De Mobiele Kok, jullie waren mijn held, Met pannen en schotels, alles snel gespeld. Het eten? Fantastisch! De smaak was een hit, Van voorgerecht tot toetje—elk hapje een knaller, dat zit!

Heerlijke hapjes!!

Heerlijke hapjes en hele goede service. Fijn dat jullie ook in Bilhoven bezorgen. Tot een volgende keer!

Fijne ervaring met De Mobiele Kok

Zeker voor herhaling vatbaar. Netjes op tijd bezorgd en alles tot in de puntjes verzorgd.

prima cateraar in de regio

geweldige lunch vers, goed belegd en hierld rekening met dieet wensen.

Alles klopt!

Goede service, heldere communicatie, klantgericht voor elke wens of verandering, aardige en kundige barbequemeester en het eten was rondom heel erg lekker! Goede prijs- kwaliteitsverhouding...kortom...de volgende keer weer! Zeer aan te bevelen!

Heerlijk ontzorgd

Online een bbq besteld deze was heerlijk , ruim vlees verschillende soorten salades en sauzen We kregen het niet op alles zat er bij en werd netjes opgehaald de volgende dag

super geregeld

van begin tot eind geweldig.. bbq met kok aan huis volledig ontzorgd ook rekening gehouden met dieet wensen super aanrader

Industrieweg 42

3606 AS Maarssen