goedemorgen, dank voor de reactie goed te horen dat het gesmaakt heeft. echter kwa tijden hebben we dik 1 uur in speling aangezien we meerdere klussen op 1 dag hebben. maar zo te lezen heeft mijn collega dit prima opgelost. dank en tot een volgende keer. gr team de mobiele kok
dank voor de leuke review tot een volgende keer. fijne maandag gr team de mobiele kok
goed te horen dat ook de last minute opdrachten gewaardeerd worden;-) als we nog een mogelijkheid hebben proberen we altijd iedereen te faciliteren. fijn dat je heerlijk gegeten hebt tot een volgende aangelegenheid fijne dag gr bas
hoi Sander, goed te horen dat de eerste ervaring goed was. zullen de volgende keer het apart aanleveren;-) bij grotere groepen gebeurd dit automatisch wel
hallo annie dank voor je rectie blij dat jullie wederom tevreden waren met onze catering tot een volgende keer!