hoi Peter en marita, na een eerste BBQ ervaring nu een goede 2e catering ervaring.. leuk dat jullie weer aan ons gedacht hebben, dank voor de recensie;-) tot een volgende keer culinaire groet Bas
dank voor je review. op naar een volgend feestje;-) gr bas
dank je wel Arno. goed te horen dat je tevreden was. tot een volgend feestje groeten bas
hoi Peter, dank voor je review. goed te horen dat jullie tevreden waren unaniem;-) tot een volgende keer fijne dag team de mobiele kok
dank voor de uitgebreide feedback. beter te veel dan te weinig toch;-) fijn te horen dat het een geslaagd kerst diner was mocht er weer catering behoefte zijn weet je ons te vinden fijne dag groeten de mobiele kok catering
dank voor de review goed te horen dat alles naar wens geweest is. voor nu fijne dag en tot een volgende keer team de mobiele kok
hallo Heleen, dank voor je reactie. dat kan kloppen aangezien je wat uitgebreider assortiment had met je quiche erbij dan worden de gewichten wat aangepast. fijne dag groeten bas
goed te horen dat alles naar wens was. tot een volgende keer groeten team de mobiele kok
dank voor de leuke reactie zal het doorgeven aan de collegas. graag tot een volgende keer. team de mobiele kok catering
dank voor de super recensie goed te horen dat alles naar wens was. tot een volgend feestje;-) gr bas de mobiele kok
dank voor de recensie fijn te horen dat het naar wens was graag tot een volgende keer. gr team de mobiele kok
altijd leuk te horen dat het weer naar wens geweest is. op naar een volgend feestje hans;-) fijne dag en tot snel gr bas