Een overgetelijke zeilvakantie die tot in de puntjes verzorgd wordt!
De voorbije week genoten we van onze tweede zeilvakantie met Sunny Sailing. Heel fijn om dit jaar met de Sunny vloot mee te kunnen varen vanuit Sivota. Onze boot - de Sunny Soul - vonden wij top!
Vorig jaar was onze eerste ervaring met Sunny Sailing en een dergelijke vakantie (zeilen - Flottielje - schipper, we wisten niet goed wat te verwachten. Wij waren toen ontzettend tevreden, het was een unieke, onvergetelijke ervaring. Vandaar ook dat we een tweede maal boekten bij Sunny... altijd wat spannend, want onze verwachtingen lagen uiteraard hoog nu. Toch slagen jullie er vlekkeloos in om ons alweer een onvergetelijke, super vakantie te bezorgen!
De manier van werken; van boeking tot aankomst en vertrek, alles is tot in de puntjes geregeld en wordt opgevolgd. Joyce nam uitgebreid de tijd om ons in te checken, er wordt geluisterd en rekening gehouden met onze wensen (we hadden een schipper, maar hoopten veel zelf te kunnen varen en leren). We konden dit zelf met schipper Klaas bespreken, maar fijn om te merken dat ook Joyce dit met Klaas besprak.
De vaarafstanden lagen wat hoger, wat wij super vonden, alsook enorm fijn dat we nieuwe haventjes en plekjes leerden kennen en de route toch anders was dan vorig jaar.
Over schipper Klaas niets dan lof! Hij paste zich volledig aan, aan onze wensen en ons ritme en hield enorm veel rekening met ons. Maar, wat zeker het vermelden waard is, is dat wij zo enorm veel geleerd hebben van hem, een enorm goede instructeur!
Ontzettend bedank voor deze fijne vakantie alweer!
Hartelijke groeten,
Koen Bellemans