Filters

10

Het was weer super

We hebben 2 geweldige weken gehad. De ene heel anders dan de andere qua gasten, maar beide super gezellig en fijn. Het weer had iets beter gekund maar daar kan niemand iets aan doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gelijk het moet zijn, onvergetelijk!

Goede service op alle vlakken

 • Aanbevelen? Ja
10

Het wordt steeds leuker!

8 jaar geleden gingen we voor de eerste keer zeilen met Pim & Joyce... toen waren ze nog jong, fris en fruitig. Maar integenstelling met wat je zou denken: hoe ouder ze worden, hoe leuker ze zijn! :) We hadden weer een fantastische vakantie! Bedankt voor alles & tot volgend jaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals we reeds gewend zijn was het weer geweldig!

Na 3 weken bareboat kunnen we alleen maar vaststelen dat het toch heerlijk is om met Sunny Sailing te zeilen. De boot was weer prima op orde en we hebben genoten van de mooie baaien (vooral lekker rustig) en knusse dorpjes die we al zo goed kennen. In de loop van de dag steekt er een lekkere wind op zodat je heerlijk kunt zeilen. 's Ochtends na het weerbericht bepalen we waar we die dag naar toe gaan. Wederom een top-vakantie mede dankzij de goede zorgen van Sunny Sailing, bedankt Pim & Joyce!

 • Aanbevelen? Ja
10

Niet gedacht het zeilen zo te ervaren, wat een verrijking!

Weinig tot geen ervaring maar door de expertise en ondersteuning van Femke, Gwen, Anne, Jelle en Lisa een fantastische week beleefd. Mooie idyllische en pittoreske plekken gezien, geankerd, aangelegd en verbleven. Heerlijk gegeten in een omgeving waar alles kan en mag maar niets moet. Sunny crew, bedankt voor deze geweldige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor het ware vakantiegevoel

Heerlijke zeilvakantie met super begeleiding in een mooie omgeving. Mooie blauwe zee en leuke haventjes. Pim en Joyce staan altijd voor je klaar. Zij zorgen er voor dat je het onbezorgde vakantiegevoel kan ervaren. Goed onderhouden boten en een schitterende thuishaven.

 • Aanbevelen? Ja
10

2 keer op rij excellent of 10/10

Voor 2de keer op rij een super vakantie gehad (17-31/7/2021) met de familie. Vanaf het moment van ophalen aan luchthaven tot afzetten is alles perfect geregeld. Zelf een PCR test was geregeld door Sunny Sailing zodat we volop konden verder genieten van onze zeilvakantie. De flotilla leiding & skippers & begeleiding hebben ons dan ook super bijgestaan, hebben ons de mooiste plekjes laten zien, de beste restaurantjes en gezorgd voor een super sfeer in de totale flotilla. Dit jaar zijn er vrienden in andere boot met skipper gegaan en ze delen onze mening. Tot volgend jaar zeker

 • Aanbevelen? Ja
10

beloftes waargemaakt!

Lieve Joyce en Pim, Via deze weg wilden wij jullie laten weten dat we een geweldig fijne vakantie hebben gehad. Onze eerste keer Griekenland, eerste keer zeilen op de Ionische Zee en eerste keer flottielje, was best spannend hoe het allemaal uit zou gaan pakken. Onze verwachtingen waren hoog en jullie hebben het allemaal waar kunnen maken. Wat een geweldig goed georganiseerde reis! We zijn echt super tevreden met hoe alles is gegaan en niet in de minste plaats ook door jullie gezelligheid. Ook Jelle en Anne hebben het super gedaan! Jullie hebben ons ook de ruimte en vrijheid gegeven om ons eigen ‘ding’ te doen en dat hebben we zeer gewaardeerd. Het weer was geweldig, de omgeving prachtig en de Sunny Heaven voor ons een hele fijne boot. Kortom, een tóp vakantie! Heel erg bedankt voor wat jullie allemaal hebben gedaan voor ons in die twee weken. Het was meer dan alleen maar ‘je werk’. Jullie zijn fijne mensen. Voor ons voor herhaling vatbaar! Liefs van R&R en T&A

 • Aanbevelen? Ja
10

Sailing the Sunny side of life

Prachtige zeilvakantie gehad in een schitterend land, met een uitstekende boot en prima begeleiding door Pim en Joyce. Mooie route gevaren vanaf Lefkas via Parga naar Corfu en via Paxos weer terug gevaren en gezeild. Leuke plaatsjes aangedaan, heerlijk gegeten en dolfijnen en schildpadden gespot. Jamas!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit in de breedste zin als je een heerlijke zeilvakantie zoekt

Gastvrij, behulpzaam, lief, attent. En superschepen in topconditie. Prachtig vaargebied en heerlijke baaien. Griekenland op zijn mooist met lekker eten en drinken. Om nooit te vergeten en opnieuw te doen. Succes Joyce en Pim en de hele crew

 • Aanbevelen? Ja
10

Proberen met enorm enthousiasme of ze het allemaal alleen voor jou organiseren

En proberen het zo goed dat je het nog geloofd ook. Dat met mooie boten, leuke crew, mooie omgeving. Wat wil je nog meer? Een 2e keer! En dus ook maar gedaan! Nu maar hopen op een gratis vakantie na zo'n beoordeling. Ha ha Rob

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder waardevolle zeiltrip.

Vaar nu zo 5 jaar met pim en joyce, heb ze leren kennen als ontzettende liefdevolle, zorgzame mensen die alles in staat stellen je de meest bijzondere zeiltrip te laten beleven! 4 jaar lang met mijn pa, broer en vrienden. Dit jaar gezellig bij hun aan boord!

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldige service en begeleiding

Goed en betrouwbaar materiaal, goede begeleiding en prachtige omgeving en routes. Veel zin in snel weer te komen

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal blij met Sunny Sailing

in 2008 kwamen wij voor het eerst naar Lefkas. Toen verbleven we nog in een hotel maar werd ons interesse gewekt door alle zeiljachten die wij zagen. Ooit hadden wij op jonge leeftijd onze zeil-/vaarbewijzen gehaald maar niet zoveel ermee gedaan. Nadat wij in Hellevoetsluis diverse lessen op zeiljachten gevolgd hadden, zijn wij in 2010 terug gekomen naar Lefkas: 1 week hotel + 1 week zeilen (voor de proef ;-). Dat was onze eerste ontmoeting met Sunny Sailing (flottielje). We waren zo enthousiast dat we het jaar erop 2 weken boekten en de volgende keer 3 weken (dit voor een bijzondere gelegenheid). Sindsdien komen we elk jaar 2 weken flottielje zeilen bij Sunny. Eigenlijk zegt dit natuurlijk al genoeg maar ik probeer het ook nog kort in woorden de vatten: Sunny Sailing is professioneel bezig, er wordt ervoor gezorgd dat je met een goed vakantiegevoel naar huis gaat. De boten zijn prima verzorgt, mocht er toch iets niet naar tevredenheid zijn, wordt dit gelijk opgelost. De Sunny Sailors ;-) zijn allemaal klantvriendelijk en ze zorgen voor leuke, afwisselende en gezellige vakantiedagen! (Niets moet, alles mag ;-) Vorig jaar werd onze 2-weekse vakantie geannuleerd ivm Corona. Maar gelukkig dachten Joyce en Pim aan ons toen er een boot voor 1 week op een later tijdstip vrij kwam en konden we tenminste nog een heerlijk weekje zeilen! Wij hopen echt, dat wij dit jaar weer onze reeds bij Sunny geboekte vakantie in Griekenland kunnen waarmaken. Dus wil je een perfecte zeilvakantie ervaren....Sunny boeken! (en nee, ik word niet gesponsord :-)))

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk zorgeloze vakantie

Waarom zou ik het team van Sunny Sailing aanbevelen? Dat is niet moeilijk; zij hebben ons niet alleen in 2020, maar ook de voorgaande jaren altijd een fijne, zorgeloze vakantie bezorgd. Wat is mooier dan een dag zelfstandig zeilen en dan in een gespreid (haven)bedje terecht komen? Ze zijn 24/7 beschikbaar voor hulp, vragen en advies. En niet te vergeten de tips vwb mooie baaitjes en authentieke restaurants. Elk jaar weer perfect onderhouden materiaal. Het is dat zij ongeacht de grootte van de groep onze hoogste verwachtingen waar maken, anders zouden wij dit alles voor ons zelf houden. ;-) Kortom; wij zijn razend enthousiast! Wat ons betreft een dikke 10!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring met het gezin en kwalitatieve boten en begeleiding

Ben 2 weken in 2020 en door die super ervaring ga ik terug 2 weken in 2021 met Sunny Sailing varen met gezin. Er komen nu zelfs vrienden mee die onze verhalen zo leuk vonden. Al van de reservatie merk je dadelijk dat dit een team is die alles doet om de zeilliefhebber en zijn gezin een super zeilvakantie te bezorgen. Hun boten zijn zeer kwalitatief en de kennis van de Ionische zee met alle leuke plekjes en restaurantjes zorgen ervoor dat je een onvergetelijke vakantie hebt. De begeleiders zorgen voor een leuke sfeer en met hun technische kennis omtrent zeilen, is het veilig varen met het gezin. En ja Brusselse Belgen zoals ik, zijn ook welkom ;-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Ondanks corona geweldige zeilweek gehad!

Ondanks al het gedoe rondom het corona virus hebben wij een geweldige zeilweek gehad vanuit Lefkas. Oorspronkelijk zouden we meedoen met de Flottielje maar uiteindelijk vanwege code oranje voor de griekse eilanden besloten om dat niet te doen en alleen aan het vasteland aan te meren. Hier was alle begrip voor vanuit Pim en Joyce en we werden uitstekend geholpen om bijvoorbeeld de boot vanaf een vasteland haven over te kunnen nemen. Ook gedurende de week konden we even bellen of appen voor tips voor leuke haventjes enzovoorts. Uiteindelijk kwam de grootste medicane ooit ons nog tegemoet en ook toen hebben Pim en Joyce uitstekend geholpen om een veilige ligplaats te regelen. Al met al geweldige ondersteuning van begin tot eind en een geweldige zeilweek in een schitterende omgeving.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige meezeilvakantie gehad

In de week van 22 tot 29 augustus een geweldige meezeilvakantie gehad op de boot bij Pim en Joyce, mooie baaitjes bezocht en in de avonduren heerlijk gegeten in diverse mooie plaatjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onze droomreis is werkelijkheid geworden met en door Sunny Sailing!

We hebben genoten van een fantastische zeilvakantie. Met ons negen, (klein-) kinderen met aanhang, op één boot en zelf schipperen op een Jeanneau Sun Odessy 49. Uitstekend geregeld en verzorgd door Pim en Joyce. En geweldige ervaring: het zeilen, de baaitjes, de plaatsen, het eten en natuurlijk een super herinnering voor ons en de kinderen ter gelegenheid van ons huwelijksjubileum. Een echte aanrader! Niet in de laatste plaats door de organisatie van Sunny Sailing: zeer professioneel en buitengewoon fijne mensen met een geweldige inzet om ons een onvergetelijke vakantie te bezorgen, en dat is zeker gelukt! Wim, Griet, Sander, Femke en Gwen: jullie ook bedankt! Bert en Regi, Ede

 • Aanbevelen? Ja
10

Absoluut voor herhaling vatbaar!!

Wat een gastvrijheid, wat een heerlijk vaargebied, wat een prachtige wateren en mooie baaitjes, wat een gastronomische verrassingen in al die kleine haventjes, wat vliegt de tijd voorbij - en dat zegt alles..... Wij zijn verkocht!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super zeilvakantie tot de derde macht!

Gastvrije, vakkundige en toegewijde begeleiding door de flottielje leiding maken genieten van de omgeving en Griekse gastronomie vanzelfsprekend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke zeilweek gehad!

Ik wilde graag flottielje zeilen maar had geen familie/vrienden die met mij mee wilden. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb mij als meezeiler aangemeld op de leadboot. Ik had geen idee wat me te wachten stond. Was het hard werken aan boord als meezeiler? Zijn de mensen aardig? Gaat de leadboot rechtstreeks vanaf de vertrekhaven naar de volgende bestemming of neemt de schipper ook tijd om in een baai voor anker te gaan en te chillen? Ik had het kunnen vragen, maar ik liet het maar gebeuren. Ik zou het wel ervaren. Er lag een vloot van prachtig onderhouden Bavaria zeilboten te wachten. Pim en Joyce waren dit seizoen al 26 weken aaneengesloten gastvrouw en –heer en nog steeds waren ze vol enthousiasme, gastvrij, gezellig, zorgzaam, geduldig en superleuk! Ontzettend gelachen met mijn mede-meezeiler en gasten van andere schepen waren ook gewoon leuke, aardige mensen. Kortom: het was een fantastische week waarbij ik mocht zeilen en helpen, maar niets hoefde. En ja, wij gingen ook iedere dag chillen in een baai, snorkelen, heerlijk eten in de kuip of aanleggen bij een schattig haventje onderweg. Dank voor deze mooie week en zeker tot ziens!

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm, genieten, betrokkenheid, verwondering, openheid, gastvrij.

www.overstagreizen.nl

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal Top

Professioneel, lief, humoristisch en vooral vol passie. Dit zijn wat mij betreft de kernwaarden van Pim en Joyce en hun prachtige bedrijf. Een top week gehad begin oktober op de Sunny Hour. Zelfs na, een voor Pim en Joyce, heel vervelende en ingrijpende gebeurtenis waren ze tijdens de afscheids-BBQ gewoon aanwezig en nog steeds gezellig alsof er niks aan de hand was. 100% gastvrijheid en professionaliteit. Helemaal top.👍

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top!

We hebben met ons gezin een geweldige vakantie gehad! We hebben 2 weken de Lefkas route gedaan. Veel mooie plaatsjes gezien en leuke haventjes bezocht. We hebben met het gezin al veel mooie reizen naar verre landen mogen maken, maar dit zeilavontuur staat zeker in onze top-3 mooiste reizen. Zo zeilend kom je met je gezin even in een andere wereld. En dan is het natuurlijk heel fijn, dat de boten goed onderhouden zijn en de begeleiding goed verzorgd is. Pim en Joyce zijn hele sympathieke mensen, die in de flottielje een goede sfeer weten te creëren. Wij gaan graag nog een keer met hen mee!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd