Filters

10

Top service

Het grote wollige tapijt was door de jaren helemaal zijn oorspronkelijke kleur verloren door het stof dat bleef zitten. Het hoogpolige tapijt van 3 op 4 meter ziet er terug uit als nieuw. Een hele goede transportdienst en goede prijs kwaliteit. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geholpen

Niets dan positiefs over het contact, de service en het schoonmaak resultaat. We zijn op zeer aangename manier te woord gestaan en op afgesproken tijden werden de tapijten opgehaald en terug gebracht met de nodige uitleg. Wij waren meer dan tevreden en raden deze firma ten zeerste aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Na 3 jaar leven met Labradors was het nodig , nu hebben we weer heerlijk frisse schone kleden,

Prima service, vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed

Perfecte service en onze pers ziet er na schoonmaak programma en herstellen weer als nieuw uit.

 • Aanbevelen? Ja
9

Echt Top

Een oude handgeknoopte Berber, waar 2honden en een gezin met 5 kinderen jaren op geleefd hadden , leek reddeloos. Niet vanwege de kwaliteit van het kleed, maar vanwege de vlekken. Een schoon kleed , als nieuw, kwam terug. Echt niet overdreven! Ik kende het bedrijf niet, maar nu wél! Niet duur Duidelijke afspraken Haal/breng service Kwaliteit M . A. In ‘t Hool (schoorl)

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlot en goed geregeld

Voor ons het reinigen van ons vloerkleed offerte gevraagd en per ommegaande ontvangen. Een nette prijs voor gedegen werk. Ons vloerkleed is weer als nieuw. Zeker een positieve ervaring en voor herhaling vatbaar.!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service, Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Wij hebben 200 m2 tapijt laten reiningen, inclusief de lijmresten van het "Covid" tape laten verwijderen. Het ziet er nu weer uit als nieuw. Bright & Clean werken netjes en snel en het resultaat mag er zijn! Ook niet onbelangrijk na de reiniging was het tapijt gelijk begaanbaar. Ik kan ze zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service, en geleverd wat beloofd is

Goede mondelinge communicatie en levering conform afspraak en verwachting

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar adres voor een fris en schoon vloerkleed

Wij maken al jaren af en toe gebruik van de service van Bright & Clean. Ooit aangeraden door de vloerkleedleverancier, toen de kat over het kleed had gekotst. Sindsdien een vertrouwd adres. Kleed wordt keurig opgehaald en netjes en schoon weer teruggebracht. Faire prijs. Fijne, sympathieke mensen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service met een geweldig resultaat

Waar een stomerij niet kan beloven dat de vlek verwijderd kon worden uit ons vloerkleed, gaat Bright & Clean er helemaal voor. Dit bedrijf geeft niet snel op en kwam dus met het geweldige nieuws dat het gelukt was. Ton komt het vloerkleed ophalen en brengt het ook weer netjes bij je thuis. Echt een aanrader dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service, super schoon en goede communicatie

Onze kleden zijn de zelfde dag nog opgehaald en binnen een week weer klaar. Echt weer als nieuw, superschoon en fris

 • Aanbevelen? Ja
9

super - top bedrijf.

het reinigen van diverse objecten laten uitvoeren welke top zijn gedaan en wij er geen omkijken naar hebben. Helder en schoon wordt echt waargemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vloerkleden weer bright & clean!

Heel tevreden met de service van Bright & Clean! Ton is erg vriendelijk en kwam dezelfde dag nog langs om ze op te halen, nadat ik gebeld had. Een kort weekje later netjes weer afgeleverd, toen we telefonisch hadden afgesproken welke tijd goed uitkwam. Eén van de kleden is een dierbaar erfstuk, en is met begrip en zorg verzorgd. Beide kleden weer helemaal fris!

 • Aanbevelen? Ja
9

doen wat ze beloven

Kleed is weer mooi schoon geworden. Kwamen hun afspraken na - ook halen en brengen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Doortastend geregeld, vakwerk en goed betaalbaar

Ons patchwork kleed had een lelijke scheur die alsmaar groter werd. Bright&Clean gebeld, want daar hadden we goede ervaringen mee toen zij vorig jaar dit kleed hadden gereinigd. Meteen een prijsopgave en het kapotte kleed werd snel opgehaald door 'n zeer vriendelijke meneer. Precies voor de aangegeven dag werd het kleed terugbezorgd. De reparatie was heel mooi en vakkundig uitgevoerd, ons kleed is weer als nieuw! Geweldige service en houden zich aan de afspraak!

 • Aanbevelen? Ja
10

prima en zeer klantgericht

Inmiddels twee keer een tapijt laten schoonmaken metbgeweldmige resultaten. Zeer vriendelijke omgang met klanten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige snelle en zeer vriendelijke service

Wij hadden een flinke kaarsvet vlek in ons Berber kleed. Waarvan ik niet wist of die überhaupt verwijderbaar was, zo diep zat het in het kleed. Omdat ik al een eerdere goede ervaring met hun had met het verwijderen van vlekken in onze bank, ze wederom gebeld. En ook deze keer weer een hele fijne ervaring. Binnen één week gehaald, gebracht en weer helemaal als nieuw! Daarbij is Ton ook gewoon een hele vriendelijke man in de omgang. De prijs was heel netjes! Deze service overtrof wederom onze verwachtingen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Super service. Tapijt werd gehaald en weer teruggebracht. En wat nog belangrijker is het was weer schoon!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben heel tevreden.

Nadat ik via de computer een offerte had aangevraagd voor het reinigen van mijn toch wel al oudere bankstel en vloerkleed kreeg ik dezelfde dag nog reactie. Dat is fijn; dan weet je waar je aan toe bent. Vervolgens werd, nadat we het over de prijs eens waren geworden, de volgende dag alles bij mij thuis opgehaald en de dag erna weer netjes op zijn plek gezet. Alles zag er weer schoon uit. Wat een prima service / snelheid van werken en dat voor een heel redelijke prijs. Van harte aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig net bedrijf waar je op kan vertrouwen

Mijn ervaring is bovenverwachting de mensen komen hun afspraken keurig na. Top bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld

Super snel en correct uitgevoerd het linnen vloerkleed te reinigen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Frisheid én het zonnetje in huis!!

Voor de tweede keer in vier jaar tijd het team van Bright & Clean over de vloer gehad. Wat een ontzettend fijne service en persoonlijke benadering. Van moment van offerte aanvraag, en snelle planning van de afspraak, tot aan het reinigen van de vloerbedekking zelf. Alles gaat met een grote glimlach, vrolijkheid én precisie. Een zeer goede kwaliteit voor de investering die je doet. Vloerbedekking ziet er weer heel strak uit. Dank jullie wel en dit keer tot sneller ziens!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top.

Vakmanschap Klantvriendelijk Service Ons tapijt, beige, wol en een hoge pool 6 á 7 jaar oud. (2,60x2,35) Door een ongelukje met een glas rode wijn, ontstond een grote rode vlek en wat kleine vlekjes van de olijfolie. Na info. bij de fa. Speksnijder in Bergambacht is ons de fa. Bright & Clean aanbevolen. Na een paar dagen ben ik het tapijt weer op gaan halen, het is als nieuw, de vlekken zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Het is verpakt en tot in de auto gebracht. Wij zijn zeer tevreden. Vakmanschap 9,5 Klantvriendelijk 9 Service 9 J.C. Kouveld Krimpen aan den IJssel

 • Aanbevelen? Ja
2

Zeer slechte ervaring, na enorme schade aan mijn perzische tapijt

Deze zaak zegt op de website verzekerd te zijn tegen schade, ontstaan tijdens de reiniging. Door kleur-doorloop is mijn tapijt van wol en zijde, Nain 6la, niet meer om aan te zien en de waarde is gedaald tot nihil. De verzekering van B&C dekt nog geen 10 procent van de aanschafwaarde, en komt met een dubieuze berekening en een zgn. afschrijvings-termijn. Nu, nieuw rond 10.000 euro aanschafwaarde. B&C heeft zelf geen enkele moeite genomen om contact met mij op te nemen, nu 4 maanden later. Misschien weet u genoeg?

 • Aanbevelen? Nee
9

een geweldige service

snel efficient vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd