Filters

10

Geweldig resultaat

Onze wollen vloerbedekking,stoelzittingen,bankstel en 2 fauteuils schoon laten maken,wat een mooi resultaat,ik was blij verrast. Alles weer heerlijk schoon,ze werken heel nauwkeurig,mooi familiebedrijf. Zeker aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend, snel en niet duur

Mijn moeder had een mooie pers die door een dementerende huisgenoot erg smerig was geworden. Echt erg smerig. Nadat ik gebeld had kwam Bright en Clean het tapijt de volgende dag al ophalen. Een week later werd het teruggebracht en was perfect schoon. Goed werk dus, maar ook goede service en dat voor een m.i. erg zacht prijsje. Ik had eerst een ander gebeld en die was bijna tweemaal zo duur, en dan moesten we ook nog 3 weken wachten. Kortom: zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi werk geleverd!

Mijn 13 jaar oude leolux bank met lichte bekleding was erg vuil (mét blauwe waas van spijkerbroek!) en is na behandeling weer als nieuw!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik kan iedereen Bright-Clean aanbevelen

Van alles geprobeerd om de vlek van onbekende herkomst in mijn wollen vloerbedekking verwijderd te krijgen. Totdat ik een verwijzing kreeg naar Bright-Clean. Niet alleen kreeg mijn probleem volle aandacht door de telefoon, men was al binnen enkele dagen op mijn adres om de vlek te verwijderen. Het tapijt ziet er weer uit als nieuw. Mijn blijdschap kent geen grenzen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

De service is excellent. Direct contact. Kleed binnen een paar dagen wonderschoon retour. Snel daarna een klein ongelukje, wat gemorst op het net gereinigd kleed. Als service langs geweest om de vlek er uit te halen. Zeer tevreden!!! Dirk en Margreet

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Wij hebben 3 vloerkleden laten reinigen en repareren. Is heel deskundig gebeurd, snelle reactie op de aanvraag en snelle prettige afhandeling. Kosten heel redelijk, We zullen zeker nog schoonmaakklussen uitbesteden aan dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed

Maandagochtend tapijt opgehaald, dinsdagavond perfect schoon terug. Enthousiaste mensen, het werkplezier straalt er vanaf. Dit is de kracht van familiebedrijven!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over de service .

Op maandagmorgen ons kleed opgehaald met een flinke vlek erin. Dinsdagavond opgebeld met de mededeling dat ons kleed klaar was. Kleed is weer als nieuw . Wij bevelen dit bedrijf van harte aan. Super vriendelijk personeel .

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Mijn vloer is weer schoon ik had niet gedacht dat ze het schoon zouden krijgen. Het ging om een marmergrind vloer in het zwart. Dit is echt boven mijn verwachting! Ik ben zeer tevreden! Tot volgend jaar.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service en resultaat

Onze twee vloerkleden wilden we laten reinigen. Deze werden door Bright & Clean bij ons thuis opgehaald en naar een paar dagen weer netjes en schoon thuis afgeleverd. Als extra service werd onze voordeur mat ook meegenomen en gereinigd (gratis).

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, flexibel en betrouwbaar

Een relatie van me stelde dit bedrijf voor. Ik had mijn bedenkingen: wat moet een bedrijf uit Papendrecht nu in Eindhoven doen? Toch maar een whatsapp gestuurd. Kreeg direct antwoord, afmetingen en een foto van het vloerkleed gestuurd en deze werd dezelfde (!) dag opgehaald. Paar dagen later volgens afspraak kwam het vloerkleed retour. Het resultaat: als nieuw. Prijs / kwaliteit verhouding, zeker met de haal en brengservice is goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

doen wat ze beloven

Zijden tapijt laten reinigen. Haal , breng, oprol en afrolservice zelfs in weekend en avonduren. Enthousiaste medewerker. Schoon resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

To be highly recommended.

As with my previous dealings with Bright & Clean, my latest experience reinforced my earlier view of their high level of competence and professionalism. No hesitation in encouraging others to engage this company.

 • Would you recommend us? Yes
9

Snel, vriendelijk en schoon eindresultaat

Goede service, mooi resultaat voor het reinigen van mijn vloerbedekking van de gehele 1e verdieping na waterschade, en vlekken (soort zwarte smeerolie) na verwisselen van de radiatoren. Niet verwacht dat ze de vloerbedekking met die zwarte vlekken schoon zouden krijgen, maar het is toch gelukt. Heel fijn!

 • Aanbevelen? Ja
9

Weer mooi schoon!

Mijn tapijt is weer mooi schoon geworden; keurig volgens afspraak opgehaald en weer snel thuis gebracht. Goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

vriendelijk snel en vakkundig

Ik heb mijn bank laten reinigen door Bright & Clean en hij is weer zo goed als nieuw ben er super blij mee!! Heel klantvriendelijk en professioneel bedrijf ook een snelle service. Een echte aanrader voor iedereen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed, vriendelijk, professioneel met uitstekend resultaat. Volgende keer weer!

Bright & Clean heeft voor ons professioneel en op uitstekende wijze een groot vloerkleed gereinigd. Met zorg en aandacht voor detail zijn koffie-, wijn-, vuil- en zelfs kaarsvetvlekken van de afgelopen twee decennia verdwenen. Wij kunnen niet anders zeggen: waard voor je geld en alles bespreekbaar. Aanrader voor iedereen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Flood water staining of silk carpet

Thank you Bright & Clean for the prompt and professional service you provide. The result of your cleaning process is magnificent; exceeding my expectations, given the degree of staining my rug had sustained. I couldn't recommend your service more highly to anyone experiencing similar water damage to their treasured rugs / carpets.

 • Would you recommend us? Yes
10

Meer dan tevreden met dit bedrijf.

Afspraak maken, behandeling, resultaat, alles ging zó snel en prettig en vriendelijk en deskundig! Bij ons zijn het vloerkleed, de vloerbedekking en 2 ouderwetse, met stof beklede, fauteuils veel schoner uit de behandeling tevoorschijn gekomen dan we hadden durven dromen! Namelijk weer zo goed als nieuw! Een aanrader! Annemieke van Leuven - Amsterdam-Centrum

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Na 11 jaar mijn tapijt laten reinigen. Goed bereikbaar bedrijf, inplannen en het nastreven van de gemaakte afspraken doen ze goed. Mijn tapijt is weer heerlijk fris en schoon. Zeer tevreden dus over dit familie bedrijf. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend vakmanschap!

Wat een bijzondere ervaring is dat om met mensen te maken te hebben die hart voor hun zaak hebben en die echt gericht zijn op een goed resultaat. Er zat een hardnekkige vlek op mijn dure bank. Hun eerste poging om het probleem bij mij thuis te verhelpen heeft weinig opgeleverd. Een paar dagen later kwamen ze mijn bank ophalen en op dezelfde dag terugbrengen met een geweldig resultaat! Snelle en heel goede service dus. Ik ben er erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ons kleed weer helemaal van de ondergang gered.

We waren zelf begonnen ons kleed te reinigen, we kregen het niet droog in de zon en het ging steeds erger stinken. Op zaterdagochtend gebeld, en de heer Kooyman heeft het diezelfde dag nog opgehaald en gered. Uitstel zou een verrot kleed hebben opgeleverd. Het kleed is weer als nieuw. Wij zijn nog steeds in jubelstemming!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super schoon en top service!

Een prachtig familiebedrijf, als ze zo doorgaan dan blijft de business nog vele generaties bestaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer zeer tevreden

Ons vloerkleed was vuil en werd door een ander bedrijf gewassen maar helaas het tapijt kwam niet naar tevredenheid terug en het was tevens deels vervormd. Bright & Clean werd benadert, zijn geweest en hebben het tapijt meegenomen. Het werd terug bezorgd zo goed als nieuw Weldig!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

Op zoek naar een bedrijf om mijn carpet te reinigen. Internet afgezocht en bij Bright & Clean terecht gekomen. Contact gezocht en dezelfde dag werd het nog opgehaald.!!! Een ontzettende enthousiaste jongeman ( de zoon bleek later) heeft ons deskundig alles uitgelegd en verteld hoe ze werken. Was een prettig gesprek. Binnen een week ons kleed weer thuisgebracht en heel vriendelijk geholpen om het weer op zijn plaats te leggen Niets was te veel. Een voorbeeld voor veel bedrijven zoals het zou moeten. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd