Filters

10

top service en bijzonder goed gereinigd tapijt!

Persoonlijk contact met Ton en snel, betrouwbaar adres voor grondige reiniging van tapijt. Onze berber is weer mooi schoon geworden. Heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service met een mooi eindresultaat

Bright & Clean heeft onze gestoffeerde stoeltjes en ons vloerkleed gereinigd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de supersnelle service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische, snelle service.

Heel snel een reactie om ons verzoek om een tapijt te laten regelen. Ton was in de buurt dus direct werd het opgehaald. Na 2 dagen een telefoontje dat hij er aan kwam met het gereinigde tapijt. Alle vlekken eruit. En Ton was gezellig “in” voor een kort praatje. Aan te bevelen dus. Met dank. Martha en Jan Ernst Kruseman.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn stoelen zijn weer als nieuw!

Drie jaar geleden hebben wij nieuwe eetkamerstoelen aangeschaft, met vier jonge kinderen zijn er aardig wat vlekken in gekomen, zelf geprobeerd te reinigen maar kreeg er alleen maar kringen bij, het werd er dus niet beter op. Na aanleiding van een advertentie kwamen we in contact met Bright&Clean. De stoelen en een vloerkleed hebben ze thuis opgehaald en de volgende dag weer netjes afgeleverd. Ik was erg verbaasd over het resultaat! Super schone stoelen en weer een prachtig vloerkleed. Ze zien er weer als nieuw uit! Geen vlekken en kringen meer...helemaal blij mee! Personeel is erg vriendelijke en behulpzaam! Complimenten en nogmaals dank!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

drie keer verrassend mooi

Ton kwam vanmiddag de 3 kleden terugbrengen die we hem een paar weken terug hadden meegegeven. De 2 wollen kleden - waarvan één ongekleurd met bolletjespool - zijn bijna onherkenbaar zo mooi en fris. Het grote lichte kleed had lelijke vlekken die we zelf al hadden geprobeerd te verwijderen. Dat hadden we beter niet kunnen doen. Verspilde moeite. We weten nu dat we zo'n klus aan de professionals moeten overlaten. Het Perzische tapijt met versleten randen is rondom keurig hersteld. Je kan duidelijk zien dat dit handwerk is en van hoge kwaliteit. Dit erfstuk kan nu weer jaren mee. Zeker nog wel een generatie ..... of twee. Bedankt mensen van Bright & Clean.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Snelle reactie van Ton en binnen 1 uur zijn Ziegler kleden opgehaald. Volgende dag zijn de kleden perfect gereinigd afgeleverd en ben er zeer blij mee. Ik kan Bright & Clean iedereen aanbevelen! Dank Ton voor de snelle service!

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP

Wil graag mijn complimenten geven voor het prachtige resultaat voor het reinigen van het Berber tapijt . De service was in een woord geweldig het bedrijf werkt efficiënt en leveren kwaliteit af. Zal jullie aanbevelen Bright en Clean . Jullie krijgen een dikke 10, hier spreekt een tevreden klant Met vriendelijke groet Rianne Heijboer

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

We hebben al meer dan 12 jaar een mooi wollen kleed. Gaandeweg was dit kleed donkerder geworden. Met een gezin wordt er natuurlijk intensief gebruik van gemaakt. We hebben toen Bright & Clean opgebeld. Binnen één week werd het kleed opgehaald en weer teruggebracht! Het resultaat: was geweldig, prachtig alle kleuren waren fris en als het ware weer teruggehaald. Erg blij mee dat we Bright & Clean hebben gevraagd. Dan is je kleed echt in goede handen. En ook niet onbelangrijk zeer betaalbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima resultaat

Ervaren en vriendelijke medewerkers. Trap is perfect gereinigd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!!

Maandag werd het vloerkleed opgehaald om te reinigen en de randen van het tapijt bij te werken. Het reinigen was geen probleem, maar het bijwerken van de randen wel: daar was het vloerkleed te oud voor. Dat ik gebeld werd om hierover te overleggen, heb ik als erg prettig ervaren. Reinigen was wel zinvol. We kregen ons 21-jarig vloerkleed 2 dagen later als nieuw terug!! De kleuren waren weer fantastisch!! Dank!!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle en goede service

We zochten een bedrijf wat voor ons een vloer kon reinigen. Dit is goed gelukt. Kort samengevat: Bright & Clean kan snel schakelen, communiceert duidelijk en levert mooi resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en een schoon tapijt, als nieuw!

Ton komt het kleed ophalen en weer brengen. Je hoeft nooit lang te wachten. Ton is altijd even vriendelijk en positief.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Onze marmeren steentjesvloer laten reinigen, de vloer is weer als nieuw. Zo schoon krijg je het zelf echt nooit. Keurige jongens die het werk doen. Ik raadt het iedereen aan met marmer of grindvloer.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goed erg tevreden

3x gebruik gemaakt van Bright en Clean en alleen maar lof.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer tevreden

snel en goed gereinigd ophalen en snel schoon weer terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldige service!

Echt een top bedrijf. Je belt, ze komen. Altijd op tijd, afspraken worden nagekomen, fijn en vriendelijk. Daarbij reinigen ze stoelen, banken en kleden geweldig. Ze worden weer als nieuw. En tegen hele schappelijke tarieven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Accurate en heel betrouwbare firma.

Met twee hondjes en 5 kleinkinderen vloeit er nogal eens wat over mijn twee wollen tapijten maar het komt altijd weer goed. Een belletje naar Bright en Clean en binnen een aantal dagen worden mijn kleden opgehaald en als nieuw terug gebracht. Wij zijn dan ook heel blij dat onze tapijthandelaar, waar wij destijds onze kleden gekocht hebben, ons op deze firma attendeerde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en met een ongekend reinigingsresultaat...

Toegegeven, elke keer dat we onze Ziegler door Bright & Clean laten afleveren, verwachten we dat hij niet meer schoon zal gaan worden. Ons tapijt is vrij licht van kleur, we zijn zowel liefhebbers van sushi (mèt sojasaus) als van rode wijn en we zijn serieus onhandig. Maar elke keer krijgen we een tapijt terug dat schoon en fris is en waarop geen vlekje meer te bekennen is. Voor ons is er maar één: Bright & Clean!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Na aanmelding op de site werd dezelfde dag al het kleed opgehaald. Het wollen (antieke) kleed was op meerdere plekken ondergepiest door onze nieuwe hond. Van deze gele vlekken is niks meer te zien. Geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
9

Schone bank, stoel en kleed met erg prettige service

Net dat stapje extra: hulpvaardige broers die hun werk serieus nemen! Volgende keer weer. Vlekken uit bank en kleed weer fris!

 • Aanbevelen? Ja
10

goede service

De (grote en zware) kleden werden zonder problemen van de zolderverdieping naar beneden gehaald door Bright &Clean en ook het terugbrengen werd in overleg met een paar dagen uitgesteld. De communuicatie zowel telefonisch als persoonlijk verliep erg prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldige vakmensen en een super-service

Al meerdere keren de hulp ingeroepen van Bright&Clean, vlekken uit tapijt of bekleding van stoelen, maakt niet uit ze weten er raad mee. Buiten dat : een service niveau wat je helaas te weinig meer ziet. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn tevreden over de reiniging en halen/terugbrengen vloertapijt!

Wij zijn tevreden over de reiniging en halen/terugbrengen van ons vloertapijt! factuur 20200879 klantnr. 21183133 Bright &Clean

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Ons Berber kleed was smerig geworden en wij zochten naar een manier om het schoon te maken maar hoe doe je dit ! De kleden fabrikant Jansen adviseerde laat het schoon maken door bright & clean wij dachten wat kost dat wel niet. Na een telefoontje van de heer Ton Kooijman kregen wij de prijs te horen we twijfelde nog even want was dit ons kleed wel waard. Toch laten schoon maken we wisten niet wat wij zagen het leek wel een nieuw kleed en wat een service ophalen en weer terug brengen in één woord geweldig wat zijn wij blij dat we dit hebben laten doen dubbel de prijs waard. Hartelijk bedankt ook voor het leuke contact.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en schoon

Dit is de tweede keer dat ons vloerkleed is gereinigd . En tot onze volle tevredenheid. Wat extra fijn is, dat het kleed wordt opgehaald en binnen korte tijd weer helemaal schoon wordt teruggebracht. Bedankt en tot de volgende keer. Wij wensen u goede dagen toe! Fam. Van Twisk, Landsmeer.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd