Filters

10

Goed, netjes en snel

Vloerbedekking gereinigd door Bright en Clean. Door nette, gemotiveerde, mensen de levensduur van onze vloerbedekking verlengd. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Tapijt van 17 jaar weer als nieuw!

Wij hebben na 17 jaar ons interieur vernieuwd, maar wat te doen met het tapijt dat wij in 2006 gekocht hadden bij Marc Janssen? Hun website tipte ons Bright en Clean. Na twee weken kregen wij een brandschoon en prachtig tapijt terug! Ton hielp ook nog met het terugleggen. Wat een service! We hopen nog vele woonjaren hiervan te genieten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima!

Snelle kundige behandeling, kleed weer als nieuw, supervriendelijk personeel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig en betrouwbaar.

Al jarenlang klant en altijd uiterst tevreden. Komen afspraken na en resultaat steeds uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een bedrijf dat meedenkt met zijn klanten, wat wil je nog meer?

Ik wil de mensen van Bright & Clean héél hartelijk bedanken voor het schoon krijgen van mijn wollen vloerkleed. Het stonk enorm door alle ongeziene plasjes van mijn geërfde hondje. Ik zag het niet, want het kleed is kleurrijk, maar de stank werd met het warme weer steeds erger. Huismiddeltjes hielpen niet. Ik wou het kleed al wegdoen, zo afgrijselijk stonk het, maar omdat ik er erg aan gehecht ben, ben ik toch nog op zoek gegaan naar een professioneel bedrijf en kwam terecht bij de site van Bright & Clean. Vanwege de positieve reviews over de snelle en duidelijke communicatie en de bevlogenheid en vakkundigheid van de mensen die voor dit bedrijf werken. En hoewel dit stinkende kleed vol opgedroogde urine ook voor hen een uitdaging was, kwam het stralend en geurloos terug. Superaardige, enthousiaste mensen met veel deskundigheid en een groot hart voor hun vak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik ben zeer tevreden ik kan niet anders zeggen fijne man om mee te praten fijn dat hij mij hielp om het kleed te plaatsen was ik erg blij mee

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service!

Ruim 40 jaar geleden kocht ik in Polen een groot handgeweven wollen wandkleed, dat een grondige schoonmaakbeurt verdiende. Na reiniging door Bright & Clean tegen een schappelijk tarief ziet het wandkleed er weer als nieuw uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service, uitstekend resultaat

Ik diende via de website een contactverzoek in voor het reinigen van een kleed en eventueel een stoffen bank. Binnen een uur werd ik teruggebeld en binnen 24 uur had ik een gereinigd kleed en een gereinigde stoffen bank. Snelle service, uitstekend resultaat en een prettige communicatie. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke mensen, die doen wat ze beloven.

Onze vloeren zijn dankzij de mensen van Bright & Clean weer helemaal schoon. Goede service en samenwerking!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topbedrijf, vakmensen en klantvriendelijk, net als hun voorouders.

Voor Stichting/Museum Dorpsbehoud aan de Veerdam 6 te Papendrecht zijn de vloerkleden, 'pluuse' tafelkleden, deurmat en granieten vloer gereinigd. En hoe!! De kleuren van de vloerkleden zijn mooier dan we ze ooit hebben gezien, de tafelkleden nodigen weer uit om gezellig aan tafel te zitten met een bakkie leut, mat en vloer kunnen weer heel wat bezoekers begroeten. Daarnaast speciale 'Dorpsbehoudprijs'. Echt heel dik tevreden en een echte aanrader voor uw kostbare reinigbare spullen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Mijn bank is weer als nieuw! Ik kan het iedereen aanraden. Uitstekende en snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

De kleden zijn heel goed gereinigd. Zien er uit als nieuw. Ook de service met halen en brengen was goed. Zeker aan te raden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service, vriendelijk personeel

Onlangs is ons tapijt gereinigd en het ziet er fantastisch uit! Na aanvraag kon Bright & Clean snel langskomen. Het personeel is erg vriendelijk en werkt snel. Heel blij mee, ik beveel het zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal goed

Prima ervaring, alles in ons verenigingsgebouw weer fris, zelfs de stoelen zijn meegenomen voor een schappelijke prijs. Soepel in de contacten en reactiesnelheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

werkelijk uitstekend

Wij hadden een vloerkleed en wat stoelbekleding die nodig een schoonmaak beurt nodig hadden. Dat is uitstekend gedaan door geweldig plezierig personeel, binnen korte tijd en redelijk geprijsd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit professionele bedrijf van een vakkundige, buitengewoon aardige vakman is absoluut aan te raden

Boven ons vrijwel nieuwe karpet viel een kop koffie om. Behulpzame handen duwden er direct gekleurde papieren servetjes in…. Na snel overleg met onze woonwinkel gingen we fase 1 in: langdurige nathouden en aanhoudend laten opzuigen door steeds nieuwe tissues of absorberend keukenrolpapier. Gelukkig kregen we ook het advies na weinig resultaat advies in te winnen bij professioneel bedrijf Bright & Clean. Dat was na twee weken fase 2. Een schot in de roos: Ton Kooijman kwam vrijwel direct en nam het kleed met behoorlijk akelige vlekken mee. Na drie dagen werd karpet vlekkeloos schoon door hem neergelegd. Dit professionele bedrijf van een vakkundige en ook nog eens buitengewoon aardige vakman is absoluut aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Door de firma Bright & Clean onze tapijt laten reinigen. Werd op woensdag opgehaald en op vrijdag terug gebracht. Het tapijt ziet er weer "Bright en Clean " uit. Onze dank aan de heer Kooyman voor de zeer snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice en kwaliteit

Vloerkleed is weer brandschoon, service is top: vriendelijk, flexibel en klantgericht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ons tapijt ziet er weer mooi schoon uit en kan weer een poos mee ! Prettige service

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettig contact. goed resultaat

Contact via email verliep niet heel erg snel, maar het persoonlijke contact was prettig, efficient. Het resultaat voor het kleed, want daar gaat het toch om, was zeer goed. Ik ben er weer super blij mee! hartelijk dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed

Stoelen laten reinigen die erg vuil waren. Dit is snel en goed gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Simply the Best

Al jaren klant bij dit vakbekwame familie bedrijf. Zij geven goede adviezen, zijn oplossingsgericht, geven prima service. Kortom een aanrader op het gebied van frisse en schone kleden, meubels, vloeren etc in jouw huis..

 • Aanbevelen? Ja
9

goede ervaring

De opdracht is heel snel en correct uitgevoerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Staan meteen klaar als je het zelf even niet meer weet!

Na een waterschade gebeld met de mannen van Bright & Clean. Doorpakken en doeltreffend m’n ruimte leeg gepompt een ontvochtiger geplaatst en mijn vloerkleden en stoelen meegenomen om te drogen en te reinigen. Een dag later was alles weer schoon en fris

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snelle service

Zeer tevreden over de service en kwaliteit van het reinigen van onze 2 vloerkleden in onze kliniek.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd