Service achteraf valt erg tegen
Energie-control heeft het werk naar behoren uitgevoerd, maar er zijn twee dingen die mij erg tegenvallen.
Toen de monteur ter plaatse was gaf hij aan dat er geen nieuwe spouwventilatie hoefde te worden geplaatst omdat de huidige al omkokerd waren. Dit dus niet gedaan, maar wij hebben nu het idee dat de kruipruimte toch niet goed ventileert, omdat er muffe luchtjes uit het luik komen. Hierover contact opgenomen, maar geen reactie gehad. Graag had ik gezien dat ze toch nog achteraf nieuwe ventilatiekanalen zouden plaatsen. Dit is normaliter ook gebruikelijk bij het aanbrengen van spouwmuurventilatie kwam ik achteraf achter.
Daarnaast heb ik voor energie-control gekozen, omdat zij achteraf een warmtecamera-inspectie zouden doen om te checken of de isolatie goed is aangebracht. Dit kan na een jaar. Na anderhalf jaar contact opgenomen maar het bericht is telkens dat het te warm is buiten. Toen met hen contact opgenomen tijdens een vorstperiode. Zij zouden een ronde gaan inplannen en langskomen. Niks meer gehoord.