Alles goed geregeld en vakwerk afgeleverd
Het effect van de spouwmuuriisolatiebkan ik niet beoordelen!
zeer, zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden over het geheel. Het advies vooraf. De prijs kwaliteit en de montage. Ondanks het zeer slechte weer toch de afspraken nagekomen m.b.t. de plaatsing.
Alles prima verlopen ; offerte-stadium correct en snel gereageerd . Klein min-puntje : Na afloop bleef er wel een beetje veel over om schoon te maken voor ons.
Goedemiddag meneer Matser, Vervelend om te horen dat er niet goed is schoongemaakt. Ik heb de desbetreffende isolateurs erop aangesproken. Bedankt voor het melden en onze excuses nog. Vriendelijke groet, Energie Control NL
Heel correct bedrijf en ook heel correct uitgevoerd werk Netjes afgeleverd Klantvriendelijk personeel
Van de zes oude tochtgaten zijn er slecht vijf afgesloten, en nieuwe aangebracht wat hiervan de reden is weet ik niet.
tevreden!
Meer duidelijkheid voor af hoe dat gaat Alles is prima verlopen bij vragen snel antwoord. Plaatsen ondanks dat het maar 1 medewerker was ging zeer snel.
U was vergeten ons in te lichten over op welke dag jullie langs zouden komen. Uw mensen stonden daardoor voor een dichte deur (we zijn bezig met een renovatie). Ze hadden geluk dat ik toevallig die dag vrij was en binnen 10 minuten op locatie kon zijn.
Was gewoon prettig goed en netjes
Installateurs hebben geen waterslang en koffie bij zich. Ze hebben mijn huis gebruikt en de haspel.
Uitstekende communicatie en flexibel bedrijf.prima feedback en keurige instalateurs die het weer netjes achterlaten
alles is uitstekend verlopen. De installateurs kwamen wel wat later dan was afgesproken omdat zij nog materiaal moesten ophalen. Ik wilde eigenlijk net gaan bellen waar zij bleven toen zij arriveerden. Verder ben ik erg tevreden over het verloop van de werkzaamheden.
voorkant en achterkant is goed;maar de boorgaten aan dezijkant zijn tot nu toe meerzichtbaar.
goed advies gehad scherpe prijzen, kijken naar mogelijkheden vinden het niet erg dat de keuze niet op hun is gevallen goed bereikbaar via telefoon en mail
Gewoon prima afspraken, communicatie en snelle uitvoering.
De ervaring die ik heb mogen mee maken met uw bedrijf zijn uitstekend te noemen. Zowel het advies als wel de uitvoering van de werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid gegeven c.q. uitgevoerd.
alles netjes afgehandeld.
In oktober heb ik door Energie Control NL een zonnepanelen installatie laten plaatsen. Ik ben zeer te spreken over de deskundigheid, het vakmanschap en over de manier waarop ze hun afspraken nakomen.
Gewoon goed gedaan
Prettige samenwerking.