Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering (hardwerkend), herstellen van kapotte dakpan en de uitleg.
Prettige en deskundige benadering. Het feit dat menin de winter nog met thermische camera's de isolatie komt cotroleren spreekt mij aan
Op 5 september zijn bij ons de zonnepanelen geïnstalleerd. Wij zijn hier erg tevreden over. Ik vind echter wel dat men ons zou moeten helpen met het installeren van de app betr. omvormers. U heeft wel een tel. nr. doorgegeven. De uitleg is niet helemaal correct gegaan. Waarom komt er niet even iemand bij mij aan huis om het een en ander uit te leggen.
Over het algemeen goed. Mis nog informatie over zaken waar je na het aanbrengen van spouwmuurisolatie mee te maken kan krijgen, zoals vocht in de woning.
De Account Manager was prettig om alle wensen en mogelijkheden mee door te spreken. Daarna volgde snel een afspraak voor isolatie. Prijs beduidend lager dan concurrent. Installateurs waren op tijd en gingen snel en hard aan het werk. Na een uur was het klaar, alleen niet zoals afgesproken. Niet ruimtebesparend.. Na wat mopperen, hebben ze het aangepast naar wens. Helaas niet zo netjes als ik had gehoopt en verwacht. Het is nu in ieder geval wel geïsoleerd en met gipsplaten kan ik het gelukkig wegwerken en goed afwerken.
Beste mevrouw Boonstra, Onze adviseur heeft u gisteren een aantal keren geprobeerd te bellen of wij op welke manier dan ook nog wat voor u kunnen betekenen. Wij zijn blij met uw reactie want monteurs die net niet even iets extras willen doen voor onze klanten vinden wij niet prettig. Wellicht kunt u nog even contact met ons opnemen? Mvgr, Dennis
Vertegenwoordiger die langskwam was deskundig en niet opdringerig. Ga prima info. Uitvoering: Uitstekende service en prima uitgevoerd door aardige dn deskundige man. Het enige minpunt was dat er geen afspraakbevestiging werd verstuurd. Hierdoor was het even spannend of er iemand zou komen.
Was een vakman die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Goed mee te communiceren en hij heeft zijn werkzaamheden goed uitgelegd. Afspraak is netjes na gekomen en vervolgd afspraak is ook correct uitgevoerd.
Gewoon een prima bedrijf om zaken mee te doen m.b.t. isolatiewerkzaamheden.
vorig jaar de spouwmuur laten isoleren en zonnepanelen laten plaatsen door energiecontrol. een paar weken geleden ging de omvormer kapot. heb direct contact gezocht .we hebben samen met Daniël een andere omvormer uitgezocht. uiteindelijk zijn zij de specialisten op dit gebied. binnen een paar dagen heeft hij de nieuwe omvormer geplaatst. dit noemen wij " geen gezeur garantie " . top!!
Nette opname en strakke uitvoering.
De inzet om een zo goed mogelijk product af te leveren heeft ons verrast. Goed team van monteurs . De werking van de installatie moet nog blijken.
Goed contact. Installatie keurig netjes verzorgd.
We zijn zeer tevreden over hoe het gehele traject is verlopen. Van meet af aan hadden we een goed gevoel bij jullie bedrijf en ik moet zeggen, jullie het meer dan waargemaakt! Niets dan lof.....nu alleen nog wat (meer)zon!
Spouwmuur isolatie laten aanbrengen door energie Control. Alles volgens afspraak uitgevoerd, echter afgelopen winter is er geen themografisch onderzoek verricht. Dit behoorde wel tot de afspraak en neem aan dat dit a.s. winter uitgevoerd wordt.
No-nonsence operatie, van advies, via offerte tot en met uitvoering, alles is duidelijk en wordt vakkundig uitgevoerd. Geen verassingen. Energie control calculeert scherp en de adviseur denkt goed mee. Van harte aanbevolen
Aardige mensen, en goede prijs. Over het verhelpen van een klacht werd moeilijk gedaan, de omvormer tikt 's ochtends, en zit op een plek waar we dat te goed kunnen horen, en daar worden we wakker van. Los ik nu zelf op, maar dit had beter gekund.
Hallo Laurens, Jammer dat u vindt dat wij moeilijk doen over het oplossen van een klacht. De klacht was het tikken van een omvormer tijdens de zelftest. De reden dat u zelf contact moet opnemen is dat wij niet kunnen beoordelen wanneer u wilt dat de omvormer een zelftest doet bij sommige omvormers is dat noodzakelijk en daardoor tikt deze tijdens deze fase. Vaak is dit in de ochtend bij het opkomen van de zon. Mochten er verder of in de toekomst dingen zijn staan wij graag voor u klaar. Vriendelijke groeten, Team Energie Control
Prima en keurig werk afgeleverd.
Het is prima verlopen.
3 keer een 5 omdat ik het niet kan beoordelen maar verplicht ben iets in te vullen. slechte ervaring: de witte kit van mijn onlangs ingezette dubbelbeglazing is sinds die werkzaamheden roze (stof door het boren van de gaten) en ik krijg ze nu, weken na die werkzaamheden ook niet meer schoon, afgezien dat ik gedeeltelijk ook niet bijkom.
Hallo Sabine, Vervelend om te horen even voor onze beeld vorming was er onlangs kit aangebracht? (Wij hadden u ook even gebeld) Elke woning die wij namelijk isoleren komt er stof vrij en elke woning heeft kozijnen die gekit zijn. Wij willen daarom graag kijken of wij bij u de kit schoon kunnen krijgen om dit op te lossen. Vanwege de vakantie kan het zijn dat het iets langer duurt als normaal om contact met u op te nemen. Mvgr, Team Energie Control NL
Een bedrijf dat ik iedereen aan zou bevelen.
Ten Catenweg 8
7642 LH Wierden