spouwmuurisolatie aan laten brengen. Prima gedaan. Minder cijfer voor communicatie, omdat ik achteraf nog een mail heb gestuurd met vragen, maar niets meer heb gehoord. Dat vind ik vreemd.
Alles denk ik goed gedaan alleen de boorresten op de rolluiken laten liggen. Ik hoor van naderen bij hun leverancier dat daar alles wel schoon gemaakt word. Verder geen klachten
zeer tevreden over advies, installatie. Afgeleverde werk was alles netjes opgeruimd en na afloop nauwelijks zichtbaar dat men aan het werk was geweest en aardige mensen. Wat niet onbelangrijk is een zeer goed prijs
De aanvraag werd supersnel in een afspraak weggezet. Alles is netjes in en aangebracht. De kachel hoeft niet meer op standje sambal. Het werkt dus echt wel. Aanbeveling! Ja echt wel.
Ik ben via een website om isolatie te vergelijken bij energiecontrol terecht gekomen. Omdat ik op dat moment met een gebroken been thuis zat heb ik uitgebreid de tijd genomen om bedrijven te vergelijken. Omdat ik ook zonnepanelen wou installeren heb ik in totaal bijna 10 bedrijven over de vloer gehad voor adviezen. Bij energiecontrol sprak het mij erg aan dat hun kennis op zeer hoog niveau is en ik met diverse medewerkers te maken heb. Het was geen enkele moeite om nogmaals een medewerker langs te krijgen om de laatste zaken door te spreken. Geralt en Marc als jullie dit lezen bedankt voor het advies en totaal geen opdringerige verkoop. Vervolgens is de installatie prima verlopen zeer harde werkers en vriendelijke monteurs! In eerste instantie had ik de voorkeur om de zaken op twee dagen te laten installeren. Maar later leek mij dit toch niet erg handig en de afspraak verzetten geen enkel probleem. Isolatie en zonnepanelen op 1 dag perfect zo. Nadat alles was geïnstalleerd was alles van de zonnepanelen af te lezen op de computer en ik heb de eerste paar weken al mooi wat bespaard! Helaas was 1 gaatje niet dicht gevoegd 1 telefoontje en dezelfde week was alles opgelost. Kortom energiecontrol bedankt dat ik er warm bij zit en dat we flink gaan besparen op de zonnepanelen. Ik zal jullie service en klantgerichtheid zeker aanbevelen bij anderen. En als ik mijn broer moet geloven hebben jullie de eerste klant er al bij. Ga zo door en nogmaals bedankt.
communicatie intern tussen de werkvoorbereiding en montage groep, met betrekking tot de taakomvang mag wat duidelijker worden vastgelegd om opleverings problemen te vermijden. monteurs zelf werken uiterst correct
Bedankt voor uw reactie. De monteurs nemen een werkorder mee en vooraf spreken wij altijd door hoe de zonnepanelen op een dak komen te liggen. Dit is doordat het soms op centimeters komt en het wellicht dan toch nog mooier op het dak komt te liggen. Helaas was uw mening dat dit toch niet het geval is bij u. Hebben wij niet moeilijk over gedaan en aangeboden om het toch over anders te monteren en is het later allemaal opgelost.
Slordigheden vooraf rond het afspraken maken. En ik heb me geërgerd aan het feit dat na mijn melding per email dat er een aantal gaten waren vergeten dicht te maken, er helemaal niet op gereageerd is.
Hallo, Dat van de afspraken kan ik niks van terug vinden. Wat betreft de gaten dat staat bij ons in de lijst en hebben wij u ook over gebeld wellicht elkaar niet getroffen. Wij proberen het deze week nog een keer en anders mag u ons altijd bellen zodat we dit even kunnen oplossen.
Offerte netjes en verzorgt. Zonnepanelen mechanisch keurig gemonteerd. Elektrotechnisch zeer beperkte kennis en niet conform voorschriften geïnstalleerd. Montage veiligheid werd soms met een schep zout genomen. Communicatie is lastig omdat men zich niet wil/kan verplaatsen in de wensen/eisen van de klant en wordt soms onprettig indien de klant vasthoudend is. BTW teruggave vlot en zonder problemen geregeld. Uiteindelijk een installatie die voldoet.
Goede installateurs Harde werkers. Keurig afgewerkt. Een prima vertegenwoordiger (Bas)
Beslist geen spijt , van het aan laten brengen van spouwmuur isolatie . Resultant vanaf dag een.
De cijfers vzv ik er verstand van heb.
Gedreven vakmensen
Goede werkers werken haast te snel dat je je afvraagt ...... En tja de voegen en boorgaten zijn akelig licht van kleur opgevuld👎zal wel toeval zijn maar hoop voor anderen dat het daar niet gebeurd
Jammer dat de kleur van de voeg niet helemaal naar wens is. Wij hebben alleen via deze site er een opmerking over gehad. Wij willen er bij de controle graag even naar kijken en als het te licht is dan voegen wij de woning gewoon opnieuw.
Goed proces geweest. Achteraf zag ik op de offerte dat er nog een meting gedaan zou worden. Niet meer gehad eigenlijk maar geen probleem. Service en klantvriendelijkheid zijn erg goed.
Geachte heer Overgaauw, Deze meting komt na een jaar wij komen hier vanzelf voor terug. Dit moet altijd in de winter gebeuren als het buiten koud is. Mooi om te lezen dat u verder tevreden bent daar doen we het voor.
positief, vlot en gemotiveerd personeel
Wij hebben het als zeer positief ervaren en zeer vakkundig personeel.
Al met al een zeer positieve ervaring met het laten plaatsen van zonnenpnelen door dit bedrijf. Goede materialen, adviseur met veel kennis van zaken en kundige installateurs. Communicatie kan wat beter, zo werd er niet gerageerd op mijn mail met daarin offerte-akkoord, mijn mail met daarin de vraag of de betaling was overgekomen en werd ik niet teruggebeld na een vraag gesteld te hebben waarover ze zouden terugbellen. Allemaal niks schokkends en met een eenvoudig telefoontje vanaf mijn zijde gecorrigeerd, maar wel slordig. Ik ben echter een tevreden klant en zal zeker weer zaken met ze doen! Ook onze buren hebben ze prima geholpen met plaatsen van zonnepanelen.
Beste heer, Jammer om te lezen dat het puntje op de i er net niet is. Ik heb het even uitgezocht maar een offerte die akkoord is zitten we normaal gesproken bovenop het zou toch zonde om een gewaardeerde klus te verliezen. Echter vanwege interne wijzigingen is hier wat mis gegaan. Wat betreft de boekhouding deze zit hier niet hele dag op ons kantoor en dat is qua communicatie over betalingen inderdaad niet altijd optimaal. Wij wensen u veel zonuren op de zonnepanelen en mocht er in de toekomst wat zijn staan wij u graag bij.
Goede contakten en service , vak kennis
Om een goed oordeel te geven over hoe en wat denk ik dat ik ten minste een jaar verder moet zijn.
Prima documentatie, Heldere toelichting bij bezoek aan huis. Correct in de naleving van afspraken. Welwillend om kleine gebreken naderhand nog op te lossen
Ten Catenweg 8
7642 LH Wierden