Prima advies, klopte niet helemaal met tekening. Monteurs denken uitstekend mee en lossen het probleem op.
De installateur verscheen stipt op tijd, prima vent, daarover geen klachten, evenals voorgaande afspraken en andere momenten van communicatie. Allemaal prima. Bij mij zijn de spouwmuur en de kruipruimte geisoleerd. Ik had vooraf niet al te hoge verwachtingen maar ik moet, nu het kouder wordt, zeggen dat de isolatie vrijwel geen effect heeft gehad. De kamer op temperatuur brengen duurt net zolang als voorheen en de warmte vervliegt ook net zo snel als voor de isolatie. En de tochtrek langs de buitenmuur is ook niet verdwenen. Ik vraag mij af of de spouwmuur wel goed gevuld is. De installateur heeft eerst deze volgespoten met korrels om daarna een vijftal gaten door de buitenmuur , dus door de spouw, naar de kruipruimte boren om deze te kunnen vullen. Voordat hij daar aan begon, zag ik vanuit de ventilatiegaten in de kelder dat zich bij de boorgaten een berg korrels had opgehoopt. Ik kon niet anders concluderen dat deze uit de spouw waren gestroomd omdat door het boren een verbinding ontstond met de kruipruimte waardoor de korrels hun weg konden vinden naar de kruipruimte. Ik heb de installateur deze observatie ook gemeld maar hij verzekerde mij dat de spouwmuur barstenvols zat en dus goed geisoleerd was. Later verwonderde ik mij over de volgorde van aanpak, van boven naar beneden, terwijl je zou verwachten dat eerst de kruipruimte wordt gevuld en daarna de spouw, volgens mij waren de korrels dan niet uit de spouw kunnen stromen. Dan was en er een stapelingseffect ontstaan. En van de lijm die het spul bij elkaar moet houden heb ik eigenlijk niets van gemerkt. Maar misschien zie ik het verkeerd. Kort gezegd ben ik tevreden over de "operatie" maar niet over het resultaat. Mijn vraag is of e.e.a. gecheckt kan worden. Ik heb 2000 euro betaald en dan verwacht ik toch iets meer dan dit. Ik zou hierover graag nog eens spreken. Hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Hans Romeo Tegalstraat 29 7541 zc Enschede 0657427855
Beste Heer Romeo, Wij vinden het jammer dat u niet helemaal tevreden bent, derhalve ons besluit dat we deze winter al bij u langs zullen komen met de thermografische camera om de kwaliteit van de isolatie te inspecteren. Mocht dit onvoldoende blijken dan kunt u er vanzelfsprekend vanuit gaan dat we dit kosteloos komen herstellen. Mocht u nog vragen hebben wilt u dan contact opnemen met 0546-574472. Met vriendelijke groet, Energie Control
Vanaf de vertegenwoordeger tot de installatie is goéd verlopen. GAAN GOED MET DE KLANT OM .
Helemaal tevreden
Alles klopte,prima werklui die goed op elkaar afgestemd werkten
Priema werk geleverd
prettige en deskundige begeleiding, zorgvuldig tijdens de werkzaamheden
De reactie op mijn aanvraag was er erg snel. Ook de tijd tussen de order en het plaatsen was kort. De installatie is snel en goed aangelegd.
Uiteindelijk hebben wij voor Energie Control gekozen daar kregen we de beste antwoorden van. Na mij zijn er nu totaal drie buren mee gegaan.
Een paar dagen na het gesprek met de vertegenwoordiger werd ik al gebeld voor het plaatsen van de zonnepanelen. Ik had het bedrijf gebeld omdat ik nog een vraag had. Werd dezelfde dag nog terug gebeld door de vertegenwoordiger. De twee monteurs werkten kundig en netjes. Op zolder en in de meterkast ziet alles er strak uit.
Zeer prettig en precies volgens afspraak afgehandeld. Goede kennis van zaken en perfecte service.
Prima inspectie en opname. Snelle en deskundige uitvoering. Schoon achter laten van zowel gevel als tuin/bestrating kan beter. Daarnaast is 1 van de beluchtings gaten nogal ongelukkig geboord, deze bevindt zich onder het maaiveld?!
Prima ervaring
Ee was snel contact gelegd, gevolgd door een bezoek aan huis, informatiemap achtergelaten. Offerte snel in de mailbox, bij navraag goede uitleg over de offerte. Gekozen voor Energie Control obv hun professionele indruk, prijsstelling, maar vooral op de nacontrole die 1 jaar na installatie in de winter plaats gaat vinden. Eventuele koude plekken worden dan kosteloos hersteld. Dag na isolatie merkten wij al een significant verschil. De installateurs, prima vakmensen, ruimen netjes op, perfect.
fijne vertegenwoordiger goede voorlichting klus goed uitgevoerd door aardige man zeer tevreden
De 2 jongens die bij ons de panelen hebben gelegd en alles binnen hebben geïnstalleerd zijn prima vakmensen, en bovendien heel erg klantvriendelijk in omgang.
monteur denkt goed mee over plaatsen van roosters en levert schoon op
De mannen werkten vlot en deskundig. Namen zelfs 3 of 4 oude voegen mee om nieuw cement in te doen. Alles goed afgewerkt.
Ten Catenweg 8
7642 LH Wierden