Keurig en netjes gewerkt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kan kort zijn. Van advies tot en met installatie van de panelen alles perfect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Misverstand over begintijd isolatie, we hebben zilveren kappen gekregen op de zonnenpanelen ipv de afgesproken zwarte,er was tevens niet verteld dat de Wi-Fi module apart betaald moest worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na akkoord voor de ontvangen offerte, volgde snelle levering en plaatsing van de zonnepanelen. Met de medewerkers vooraf nog overleg gehad over een verbetering van het legplan en de plaatsing van de SolarEdge en verdere bekabeling. We zijn zeer tevreden over deze montage en goede uitvoering van deze werkzaamheden door de medewerkers van Energie Control. Alle afspraken zijn correct nagekomen. Afhandeling b.t.w. teruggave volgt nog.

Alles heel goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardig personeel. Installatie verliep vlot. Duidelijke communicatie.

2 sterren: slechter dan verwacht

In het begin zijn er wat communicatie problemen geweest, maar dat is nog niks in vergelijking met hoe de installateurs aan het werk zijn geweest. Het was een grote bende. Op de vraag of ze niet met een stofzuiger moesten boren, gaven ze als antwoord dat dit inderdaad moest, maar dat deden ze niet. De reden was dat zonder stofzuiger snelle en makkelijker werkte. Overal lag afval van het boren en ook de voegen bijwerken leek een hele klus. Het voegsel zat overal, de ramen, kozijnen, bestrating en zelfs de brievenbus zat er onder. Als ze het nu nog zelf schoonmaakte, nee ze gaan een x met de bladblazer rond en dat moet dan maar genoeg zijn. Zelf zijn we dan maar aan de schoonmaak gegaan, want de heren waren vertrokken naar de volgende klus. Ze gingen bij ons ook ff snel knallen (zoals ze zeiden), omdat ze nog naar hengelo moesten. Ik snap nu inderdaad dat ze zoveel vierkante meter per uur kunnen. Ik hoop dat ze het niet bij alle klanten zo achter laten, want wij zullen door deze ervaring jullie niet aanraden bij vrienden of familie. We hadden nav ons gesprek met Wim een goed gevoel bij Energie control, maar die is nu wel weg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voorfase goed. Nazorg met info over btw teruggave kan beter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn ingepland op maandagmorgen, netjes gebeld dat ze wat later waren. Wel wat onhandig in communicatie vanuit kantoor; ik had bewust per mail gevraagd of iets voor 8 of tegen 8:45 ivm kinderen naar school brengen. Krijg ik als antwoord "wij zullen tegen 8:00 bij u zijn", terwijl de installateurs aangaven dat ze nog van alles moesten inladen en van ver moeten komen en dus 8:00 niet haalbaar was. Ik werd heel vriendelijk geholpen en er werd netjes gewerkt en via het trapgat werden de panelen naar boven gebracht zonder beschadigingen. Helaas konden de electro-kabels niet via een bestaande leiding 'erbij' en moest een aparte leiding gemaakt worden door gaten in de vloer te boren tot in de meterkast. Achteraf gezien was het veel netter geweest als men van onder naar boven door het beton en daarna de laminaatvloer had geboord, omdat er nu in het betonplafond een relatief groot rafelig gat overgebleven is waar de installateurs geen reparatiemateriaal voor bij zich hebben. Heel netjes het werk verdeeld onder de 2 installateurs. Mogelijk zijn ze te veel op de dakkapel wezen lopen, omdat er nu kuilen in de vorm van voeten zijn achtergebleven en in de dagen er na strips onder de overhangende dakrand van de dakkapel zijn losgekomen die weer gefixeerd moeten worden. Wat ik had verwacht was een mailtje of belletje met inloggegevens van de app zoals mij beloofd was. Ik werd niet teruggebeld, nadat ik het algemene nummer had gebeld en de betrokken persoon mij zou terugbellen. Een paar dagen later nogmaals gebeld en toen bleek het serienummer van de omvormer nog nodig te zijn. Als service zou ik hebben verwacht dat iemand mij na een week opbelt of ik tevreden ben en dat men meegekeken heeft of er te grote verschillen in opbrengst tussen panelen zijn geconstateerd of niet. Jammer, want dit is wel een vorm van beleving voor de klant; terugzien van opbrengst per paneel. Wat jammer aan de solar edge app is, is dat je niet de afzonderlijke opbrengst van de panelen in een grafiek kan zien, slechts de actuele opbrengst. Ook ben ik de gegevens kwijt toen ik per ongeluk op 'no' had gedrukt bij de vraag over touch ID. Raar dat ik altijd met vinger moet ontgrendelen om de configuratie geladen te krijgen (anders geen data)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg over de spouwmuurisolatie en vragen die gesteld werden . De afspraken netjes nagekomen En het is waar we zitten er nu lekker warmpjes bij, Al met al uiterst tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf. Snelle en deskundige plaatsing. Denken met jou als klant mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettig in communicatie en afspraken nakomen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakbekwaam, uitvoerige informatie, gastvrije ontvangst door kantoorpersoneel. Vriendelijk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was allemaal vlot geregeld , ben zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zonnepanelen keurig geplaatst. Heel goede afwerking. Helaas was de module voor utp kabel niet meegeleverd. Deze is binnen een paar dagen geplaatst. Wat me wel verbaasde is dat er 26 dakpannen zijn gesneuveld. Ik had gelukkig nog een ruime voorraad, maar had dit graag van te voren gehoord.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zowel in het voortraject als bij de installatie is er op een prima wijze informatie gegeven en is er rekening gehouden met de wensen van mij als klant. De installatie verliep soepel met deskundige medewerkers. Leidingen zijn zoveel mogelijk uit zicht gelaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs waren correct en stonden open voor de vragen.Ze hebben hun tijd goed besteed om alles voor het donker klaar te hebben.En prettig in de omgang

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De offerte was keurig, vakkundige man. De installateurs waren zeer vriendelijk. Allemaal prima lui!

4 sterren: goede service, goed behandeld

No nonsense. Afspraak en offerte waren snel gemaakt. Scherpe prijs. Ook bij het plaatsen van de zonnepanelen is niet voor de ge makkelijkste weg gekozen om de bekabeling weg te werken. TOP.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en kundig personeel. Jammer dat de machine nier zoals personeel is.

2 sterren: slechter dan verwacht

Gesprek vooraf was prima, gaf me veel vertrouwen. Isolatie is goed uitgevoerd, maar niet alle geboorde gaten zijn weer met cement gevuld. Toen ik een dag later vroeg of dat alsnog kon, bleek dat niet te kunnen omdat ze geen cement bij zich hadden. Kon dus niet. Ik mag nu zelf de later op om het alsnog zelf te doen. Bij het plaatsen van de zonnepanelen bleek de adviseur zich te hebben verrekend. Het paste niet. Had 6 panelen besteld, terwijl er slechts 3 op het dak passen. Toen ik hierover belde kreeg ik alleen maar te horen: 'het is zoals het is'. Ik had wel wat meer begrip voor de situatie willen hebben en minimaal excuses (voor de gemaakte fout, maar ook voor het nemen van een vrije dag). Miste het meedenken naar een uiteindelijke oplossing. Ondanks de goede start in het offertetraject heb ik nu echt een naar gevoel overgehouden.

Ten Catenweg 8

7642 LH Wierden