Filters

9

Aanrader!

Nadat wij 3 jaar geleden onze spouwmuur hadden geisoleerd met energiecontorl hebben wij nu zonnepanelen aangeschaft via hun. Dit verliep heel soepel: goed advies, duidelijke communicatie en snelle installatie. Mochten wij nog meer verduurzamen, gaan wij zeker weer terug naar energiecontrol

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima bedrijf

Goed werkend systeem!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en netjes!

Goede deskundigheid, strakke offerte en nette oplevering! Wij zijn tevreden. Direct na akkoord offerte is er een leveringsdatum afgesproken. De jongens hebben alles netjes gemonteerd. De rommel meegenomen en netjes achtergelaten. Heel fijn! Wij raden Energie Control zeker aan! Voor nu geldt...laat de zon maar schijnen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies en snelle installatie!

Wij hebben een aanvraag gedaan op de website en werden eigenlijk direct benaderd voor een persoonlijk advies aan huis. De verkoper heeft ons voorzien van een goed advies met daarbij een scherpe offerte in vergelijking met de concullega's. De zonnepanelen lagen binnen 4 weken op ons dak!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo, helaas hebben we te weinig beoordelingen in april. Dat maakt jou de maandwinnaar van onze bol.com bon van de maand april! Gefeliciteerd en we nemen contact met je op.

9

Alles netjes gemonteerd!!

Zeer fijne gasten, ons 2e systeem inmiddels ook weer keurig gemonteerd. Uitleg bij ingebruikname en nazorg ook goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Korte, heldere lijnen en denken mee (ook tijdens installatie). Werk was (volgens afspraak) begonnen om 08:00 en klaar om 16:00. In één woord uitstekend dus!

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurig werk geleverd

Vooraf goed geadviseerd door Energie Control tijdens een bezoek aan huis. Vervolgens zijn er naar volle tevredenheid 12 zonnepanelen met Enphase micro-omvormers geplaatst. Vakkundig werk geleverd en alles werkt prima. BTW-teruggave ook perfect geregeld. Al met al dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en snel geholpen!

Vriendelijk personeel en onze panelen lagen snel op het dak! Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rita, Gefeliciteerd!! U bent de maandwinnaar van januari voor onze review bol.com bon t.w.v. € 50,- deze zal worden toegestuurd aan u. Bedankt voor het delen van uw mening. Vriendelijke groeten, Team Energiecontrol Duurzaam Advies

9

Goed geholpen en snelle installatie

Ik ben goed geholpen door de verkoper die een scherpe offerte bij ons heeft neergelegd. Daarna snel geïnstalleerd, veel sneller dan andere installateurs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Correct bedrijf! Erg behulpzaam en netjes werk

We hebben een warmtepomp laten plaatsen icm zonnepanelen. Beide klussen zijn gecombineerd en we hebben hulp gehad met alles wat erbij komt kijken om een woning gasloos te maken! Kortom een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed werk maar communicatie kan en moet beter!!

We hebben een installatie van 15 zonnepanelen van 390WP dus totaal 5850WP met optimizers van Solaredge. Ook de meterkast is aangepast. Al het werk is heel goed en op de afgesproken datum (26 juli 2022) uitgevoerd. Alleen zal de omvormer nog vervangen worden omdat de 4KW te klein is gekozen. Deze moet nog vervangen worden voor een 5KW, Alleen, communicative is hier het probleem! Op bellen en mailen werd niet gereageerd zodat ik zeker 3 keer zelf naar Wierden ben gegaan waar ik dan wel weer vriendelijk ontvangen ben. Communicatie en betere werkvoorbereiding kan veel frustratie voorkomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Prima werk geleverd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring !

Vanaf het eerste moment werd ik bij hand genomen en werd er een dakplan gemaakt. Op aanraden van energiecontrol gekozen voor 14 panelen met Enphase miro omvormers. Montage is netjes verlopen. Ik zal energiecontrol zeker aanraden !

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel good !

samenwerking verliep vlot

 • Aanbevelen? Ja
1

hele slechte service.

Heb spouwbuurisolatie laten uitvoeren en daar hoor een service bij om na een jaar te controleren en temperatuur verschil te meten en eventueel bijvullen. Nu na het faillissement gebeld en zeggen gewoon dat ze dat niet meer doen, we komen niet meer bij u in de buurt. Met andere woorden zoek het effe lekker uit. Wel de lusten overgenomen na de doorstart maar niet de lasten. Aanbeveling; absoluut niet mee in zee gaan.

 • Aanbevelen? Nee
2

Energiecontrol is failliet....

Energiecontrol is in september failliet gegaan....

 • Aanbevelen? Nee
1

Geen offerte, geen belang bij werk

Ben nu 5,5 week bezig om-na opname van de werkzaamheden- een offerte te krijgen voor een dakrenovatie. Eerste keer per mail nagevraagd, geen reactie. Tweede keer mail, nu telefoontje. Man die erover gaat is met vakantie. Zal uiterlijk dinsdag 31 aug. contact opnemen, wat natuurlijk niet gebeurt. Vandaag weer klacht per mail ingediend, nu wel telefoontje. Betrokkene kan gegevens pas vinden nadat ik m op het juiste spoor heb geholpen. Wat een amateurisme. Man zegt dat hij niet kan beloven dat er nu binnen een week een offerte komt. ‘Want het is erg druk in de bouw’. Ik ben er zat van en zeg dat hij zijn tijd niet meer aan mij hoeft te besteden. Had graag 5,5 week geleden geweten dat ze bij EnergieControl geen tijd hebben voor hun klanten. Ik wens hem succes met zijn verdere carrière.

 • Aanbevelen? Nee
10

Men heeft prima werk afgeleverd

Het offertegesprek was geheel duidelijk. Er is toen meteen gekeken naar de meterkast, zodat de installatie vlekkeloos kon worden gedaan. Offerte getekend en 5 dagen later (doordat een andere klant de installatie uitstelde) lagen de zonnepanelen al op het dak. Alleen het installeren van de app van de omvormer was lastig. Dat heeft mij wel enige tijd gekost. Maar werkt nu prima.

 • Aanbevelen? Ja
8

Van eerste bezoek tot aan installatie goed / prettig verlopen

Vertegenwoordiger (Bas Hoek) prima advies en in onderling overleg tot een goed plan gekomen. Na het leggen van de 1e 24 zonnepanelen snel kunnen schakelen en nog 3 extra panelen kunnen leggen in de overgebleven ruimte. Ploeg die de eerste panelen kwam leggen was sumier in de uitleg van de omvormer en het inschakelen van het systeem. Collega die de overige 3 panelen heeft gelegd heeft dit allemaal netjes gedaan en op zijn gemak uitgelegd. Nu nog in afwachting van de wifi in huis, zodat we de app ook kunnen gebruiken. Verder ook in afwachting van de afhandeling van de BTW teruggave, dus daar kan ik nog geen oordeel over vellen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Leuke mensen en alles vakkundig geplaatst

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles geregeld zoals besproken .

Alles snel en goed geïnstalleerd

 • Aanbevelen? Ja
9

Aanrader. Uitstekende service

Scherpe offerte. Goed meegedacht. Nog beter meebewogen met alle andere zaken van invloed (vertraging nieuw dak etc). Dank Jeroen;-) Installatie vlot en netjes. Afwikkeling top! Aanrader...

 • Aanbevelen? Ja
8

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Prima mensen, netjes gewerkt

 • Aanbevelen? Ja
5

Geen correcte manier van werken

De monteurs kwamen op tijd maar naar twee uur moest de ene monteur een corona prik halen en was na ongeveer twee uur terug. Daarom is het niet gelukt om het karwei in een dag af te maken. Hierdoor moest er een nieuwe afspraak gemaakt worden. Bij de volgende afspraak kwamen er ook weer andere monteurs. Dit is niet leuk voor de klant.

 • Aanbevelen? Nee

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd