Ideaal concept. Nette tarieven. Zeer klantvriendelijk en goede communicatie. Niks op aan te merken!
Fijne communicatie, betrouwbaar en service- en klantgericht. Niks is te moeilijk en er wordt goed meegedacht. Echt top. Ik heb het als zeer prettig ervaren, en je spullen staan er 100% veilig.
Fantastische mensen met een groot servicegevoel.Denken altijd mee,heel goed bereikbaar. Opslagruimten zeer goed verzorgd,netjes en schoon
Super, op alle fronten duidelijk en klantvriendelijk. Één tip voor meer gebruiksgemak, een direct-pay link meesturen met de digitale factuur.
Een word GEWELDIG!
Alles prima
Wij hebben voor 2 maanden een aantal boxen in de opslag gehad. We hadden er van te voren 2 besteld en deze werden een voor een netjes gebracht op het van te voren afgesproken tijdstip. Tijdens het inladen kwamen we tot de conclusie dat we het met 2 boxen toch niet redden. Gelukkig was het geen probleem om nog 2 extra boxen op dezelfde dag te laten komen. Ook het terugbrengen ging volgens afspraak. Dus wij zijn zeer tevreden en raden deze firma zeer zeker aan!
Goede ervaring klant vriedelijk
Ik had de pech dat mijn buurman het mij moeilijk maakte om mijn boot er uit te halen met zijn pallets vol met bakken. Hierdoor heb ik best wel eens de boel moeten verschuiven. Verder ben ik heel tevreden met de bereikbaarheid en service in Oss.
Prettige mensen, persoonlijke dienstverlening, geen gezeur, doen wat ze beloven en op een niet standaard verzoek wordt serieus ingegaan. Daarbij alles schoon, betrouwbaar en goed georganiseerd. Zeker aanbevelenswaardig! Zodra ik weer opslag nodig heb ga ik niet eens meer zoeken.
Deze mail kwam terecht in mijn spam ;) Had al eerder mijn ervaring gedeeld; deze is erg positief. Communicatie ging vlot en duidelijk, er werd met me meegedacht en iedereen was erg vriendelijk. Totale beleving was zeer positief
fantastisch bedrijf, absoluut een aanrader!
Ben erg tevreden over dit bedrijf. Hier is de klant nog koning.. hartstikke bedankt jongens voor de goede service
Goede en snelle service
Na
Super makkelijk voor het opslaan tijdens een verhuizing en/of verbouwing, vooral voor deze prijs.
Heel erg handig. Ontzettend klantvriendelijk
Prima!
Super geregeld!
Super service
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam
Zeer fijne opslag, alles is er naar 1.5 jaar weer netjes uitgekomen
Top service en zeker voor herhaling vatbaar!
Ik ben zeer tevreden. Erg klant vriendelijk, goede service, ik kan iedereen boxoss aanraden.
Landweerstraat-zuid 140
5349AK Oss
We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.