Alles perfect

Prachtig concept

Prima!

Vriendelijk, makkelijk en zeer flexibel

Mooie schone box incl grote dekens. Gemak dat je de spullen vanuit huis zo kan inladen/ uitladen. Echt een aanrader als je gaat verhuizen

Handig, snel en makkelijk

Communicatie goed, spullen netjes retour, top

Erg makkelijk verhuizen

De verhuisbox werd keurig bij ons huis afgeleverd en voldoende tijd om de box te laden. Na ruim een jaar is de Box keurig op afgesproken datum en tijd afgeleverd bij ons nieuwe huis. Ideaal!

Uitstekend!

Goed en snel contact. Nette box en goede service.

Handig en netjes

Fijne mogelijkheid tot opslaan van spullen. nette hulp bij in en uitladen.

Alles goed geregeld!

Prima! Aardige behulpzame mensen, komen afspraken na.

Goede snelle service

Niet duidelijk gecommuniceerd naar ons

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Niet professioneel

Onjuiste informatie voorgespiegeld, waardoor opslagcapaciteit niet toereikend was. Niet meedenken met de klant en zelfs oneerlijk zijn over de verstrekte dienstverlening. Tegemoetkoming op welke manier dan ook is uitgebleven. Al met al een zeer slechte ervaring.

Prima geregeld

Correct ! Afspraak is afspraak

Heel goed

Super aardige chauffeur en goede service!

Gemakkelijk en snel

Afspraak plannen wellicht digitaal zodat gewenste dag makkelijk te selecteren is

Nononsense service

Iets te laat, maar dat was weer een file

Snel ideaal en betaalbaar

Ideaal, snel en netjes

Netjes opgeborgen,houdt zich netjes aan de tijd en een hulpvaardige chauffer

Netjes opgeborgen,houdt zich netjes aan de tijd en een hulpvaardige chauffer

Top geregeld, snel, vriendelijk

Prima bereikbaar via mail en telefoon, snelle reacties, iedereen zeer vriendelijk, haal- en brengtijden op tijd, meedenkend

Tevreden klant. Geen negatieve dingen

Goede service, fijn contact.

Fijn zaken gedaan. Zowel bij het bestellen, de tijd dat de opslag duurde, als bij het afleveren.

Super concept, afspraken worden nagekomen, goed bereikbaar

Goed bereikbaar, flexibel, goed concept.

Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf,kan niet beter.

Ik had 3 containers besteld op verschillende dagen en tijdstippen,ophalen en leveren is uitstekend verlopen. Goede communicatie via email,telefoon en s.m.s. Niets als lof voor dit bedrijf!

Top!

Heel vriendelijke service, flexibele instelling en een goed verzorgde opslag van mijn motor. Al met al een topbedrijf!

Landweerstraat-zuid 140

5349AK Oss

Over BOXSS Moeiteloos Opslaan

We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.