Goede ervaring

ben zeer tevreden

alles naar wens

Top geregeld

TOP Ervaring!

Wij hebben voor de 2de x een perfect geregelde ervaring met BoxOss, en deze keer een Box To Go opslag met vriendelijke en hardwerkende verhuizers erbij. Doe zo verder van ons krijgen jullie een warme douche! Mvg, JP De Clerck

Goede ervaring

Zorgeloos opslaan van mijn goederen

Alles goed geregeld

Perfect voor een leuke prijs

Mooie grote droge omgeving en makkelijk bereikbaar. Vriendelijk personeel Echt een aanrader. Bedankt redder in nood

Korte lijnen goed geregeld

Boven verwachting goed, meedenkende chauffeurs en vriendelijk.

Prima service Ideaal concept

Heel fijn gewerkt met Boxss, super behulpzaam!

Boxxs denkt echt met je mee om je verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen en houden goed contact over wat en wanneer iets moet gebeuren. Echt prettig

Helemaal prima

Mail contact kan beter

Alles prima iedereen aan te raden prima prijs

Prima!

Goede service, prima geregeld.

Fantastisch

Onze kleine verbouwing was een groot succes mede door de service van BOXSS.

Een goede oplossing voor het verhuisprobleem en opslag mogelijkheid.

ivm. het vrijmaken van mijn huis, en het nog niet klaar zijn van mijn nieuw appartement is dit een zeer goede oplossing. Zeer vriendelijke chauffeurs.

Top !

Top service !

Geweldig!

Ik heb Boxss Self-Storage als zeer positief ervaren. Ze zijn vriendelijk, altijd behulpzaam en reageren snel. Een vertrouwd adres om je spullen daar op te slaan.

Flexibel

Nam meer dan 20 jaar gestopt ivm verhuizing. Al die jaren klantgerichte service.

Landweerstraat-zuid 140

5349AK Oss

Over BOXSS Moeiteloos Opslaan

We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.