Geweldig concept

We zaten tussen 2 huizen in en zochten betaalbare opslag. Ik zat niet uit te kijken naar inladen-uitladen en later weer inladen en uitladen dus het concept box-to-go waarbij ze de box aan de deur leveren en later weer brengen was ideaal. De planning dacht mee en was flexibel en de chauffeurs waren elke keer perfect op tijd. Ik adviseer BOXSS van harte aan.

Contacten vooraf waren goed. De Box-to-go werd optijd afgeleverd en opgehaald. En heel fijn als straks de box-to-go weer, na een telefoontje, bij het nieuwe huis neergezet en geleegd kunnen worden. Kortom de oplossing als je nog niet je nieuwe huis in kunt en betaalbaar!

Erg vriendelijke service en behulpzame medewerkers. Super handig om je spullen voor de deur in te laden. Daarnaast ook een goed betaalbare optie en duidelijke kosten. Bij concurrenten is dit vaak onoverzichtelijk met veel extra, vage kosten.

Erg duidelijk in prijsstelling geen verrassingen achteraf. Dit af voor mij de doorslag, daarnaast erg vriendelijk geholpen ook door de man die de box kwam ophalen en brengen. Top.

Dit bedrijf verdient een pluim

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Duidelijke communicatie en behulpzame mensen.

Super!

We gingen verhuizen naar Eindhoven. De bedrijven die we benaderde in Eindhoven zelf waren totaal niet mee denkend, behulpzaam of vriendelijk. Toen ben ik het buiten de stad gaan zoeken en kwam ik bij jullie terecht. Wat een verademing. BOXSS is ook nog flexibel, wanneer je tegenslagen hebt met de verbouwing en de datum van het vervoer veranderd moet worden. Heel erg veel dank voor alles!

Vriendelijk.

Het contact was vanaf het begin al super. Altijd bereid om vragen te beantwoorden via mail en telefonisch. Ze zijn snel en secuur met het wegbrengen en ophalen van de box.

Zeker aan te bevelen

Ik zag na wat Googlen deze opslag en vervoer strategie, het ook de korte termijn en prijs viel mij positief op. Verder het gemak en vooral de klantvriendelijkheid scoort bij ons hoog. Nogmaals dank voor de begeleiding en goede service!

4 sterren omdat de website beter kan, verder prima bedrijf met keurige afhandeling en zorgvuldige behandeling van de spullen. Fijne contacten.

Prima bedrijf om mee te werken

Op een kleine strubbeling na bij het afspreken van de retour prima gegaan Netjes beleefd serieus en respectvolle mensen Prima ervaring

Goede communicatie, en afspraak is afspraak

Ze zijn goed telefonisch bereikbaar. Ook vond ik de prijzen heel erg fijn, ze zijn niet te duur ook niet op lange termijn.

Boxss: service zoals ik dat wil

Boxss handelt snel en deskundig. Ze denken met je mee en zorgen voor een oplossing.

Hele goede ervaring met Boxss. 1 jaar een box-to-go gehuurd, ook na z’n lange tijd stond alles nog perfect en er zat niet veel stof op. Ook was de communicatie altijd heel goed.

Hele mooie en handige opslagruimtes waar je 7 dagen bij kunt. Dit vind ik een groot pluspunt. Overigens is de service top.

Geweldig bedrijf

Op de afgesproken tijd waren ze aanwezig. Fijne en persoonlijke en snelle communicatie. Wij waren erg laat maar ze konden op korte termijn toch iets geregeld krijgen.

Heel accuraat, prima behandeling en behulpzaamheid

Helemaal top

Heb bij verschillende partijen gekeken maar eigenlijk alleen bij BOXSS had ik maar 1 box nodig voor een hele inboedel, terwijl bij de andere partijen het er twee zouden worden. Dit vond ik zeker een voordeel. Volgende keer kies ik ook zeker weer voor BOXSS.

Perfect plek

Hele fijne plek om je spullen op te slaan. Ook de vrijheid van toegang vonden wij heel fijn. Ook hadden we bijna geen last van stof. Al met al een top plek om je spullen op te slaan.

Zeer flexibele mogelijkheden voor opslag. Erg fijn dat de box zo vlak voor de deur komt, zodat je niet meters hoeft te lopen. Dit vond ik zeker een voordeel!

Fantastisch

Van begin tot eind is alles heel keurig verlopen. Personeel aan de telefoon was ook erg vriendelijk en meedenkend. Ook de chauffeur gaf goede tips met het inladen.

Aanrader

Erg blij mee hoe het proces is verlopen. De BOX-TO-GO is ruim en hoog, hierdoor kun je makkelijk grote spullen kwijt. Echt een aanrader dus!

Gemakelijk

Professioneel

Vond het super dat er naast opslag ook een breng en haal service voor de deur bij zit. Dit hebben niet alle partijen. Daarnaast was het personeel erg meedenkend en professioneel.

Ik heb ongeveer 1,5 jaar een box gehuurd bij Boxss. Heb hier een hele goede ervaring mee. Kon altijd wel terecht bij mijn box, gratis lenen van de aanhanger vond ik ook zeker een plus punt.

Landweerstraat-zuid 140

5349AK Oss

Over BOXSS Moeiteloos Opslaan

We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.